Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Π.Ο.Α.Υ - Επιτροπή Αγώνα: Προειδοποιεί για κλιμάκωση του αγώνα της .

 

Ημερομηνία, 28.4.2021

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΚΑΛΑΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΑΥ

ΕΧΙΝΑΔΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Θέμα: Σχετικά με την συζήτηση στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο για την νομιμοποίηση χερσαίων εγκαταστάσεων μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας.

 

Παρακολουθώντας μέσα από την ζωντανή μετάδοση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου, που έγινε στις 23 Απριλίου, το θέμα για την νομιμοποίηση χερσαίων εγκαταστάσεων μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας, θέλουμε να κοινολογήσουμε στους πολίτες τα εξής:

1. Το Δημοτικό Συμβούλιο τον Αύγουστο του 2020, με την ομόφωνη απόφαση του 87/2020 τάχθηκε κατά της σχεδιαζόμενης Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ) Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας και από την Επιτροπή Διαβούλευσης, με βάση αυτή την απόφαση, δημιουργήθηκε η Επιτροπή Αγώνα με σκοπό να εμποδίσει αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη για τον τόπο.

Μέχρι τώρα από τον Αύγουστο του 2020, που η Π.Ο.Α.Υ. βρίσκεται στο Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕ.ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α) για μία γνωμοδότηση, για να ακολουθήσουν 2 υπογραφές των συναρμόδιων Υπουργών, έχουμε καταφέρει την υπόθεση να την κρατήσουμε στάσιμη εκεί, ενώ άλλες Π.Ο.Α.Υ. προχώρησαν (Κεφαλονιάς) κάνοντας σαφές με τα επιχειρήματα μας προς κάθε κατεύθυνση, με την δημιουργία και την στήριξη του Πανελλήνιου Συντονιστικού των Δήμων, της υψηλού επιπέδου Νομικής και Επιστημονικής μας ομάδας, ότι η συγκεκριμένη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Σ.Μ.Π.Ε) της Π.Ο.Α.Υ. πάσχει πολλαπλώς και έχει σοβαρά ζητήματα, που θα την καταστήσουν ευθύς αμέσως άκυρη, αν τυχόν προχωρήσει η έκδοση Προεδρικού Διατάγματος.

 

2. Λυπούμαστε που ορισμένα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, μειοψηφώντας (Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση), για προσωπικές και μόνο σκοπιμότητες, άκρατου καιροσκοπισμού και λαϊκισμού, δεν στέκονται στο ύψος των κρίσιμων περιστάσεων και δεν μπαίνουν στη βάσανο να μελετήσουν και κατανοήσουν  τι είναι αυτό για το οποίο καλούνται να ψηφίσουν. Πραγματικά αμφιβάλλουμε αν κάποιος από αυτούς τους 9 δημοτικούς συμβούλους που έδωσαν θετική ψήφο για τη δήθεν νομιμοποίηση μίας ράμπας, η οποία ήταν στην πραγματικότητα μία οριστική μελέτη που περιελάμβανε σημαντικό κομμάτι της Σ.Μ.Π.Ε της Π.Ο.Α.Υ, έκανε τον κόπο να  μελετήσει ουσιαστικά τι είναι αυτό για το οποίο ψήφισε ναι, και αυτό δεν περιποιεί τιμή για δημοτικούς συμβούλους που οφείλουν να γνωρίζουν τι ψηφίζουν.

Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν κλήθηκε απλώς να ψηφίσει ευνοϊκά στην νομιμοποίηση παρανομιών μίας εγκατάστασης με βάση μία ευχέρεια που η ισχύουσα νομοθεσία παρέχει (όπως με σκοπιμότητα παρουσιάστηκε), για το οποίο δεν θα υπήρχε αντίρρηση. Στην πραγματικότητα  η  Κτηματική Υπηρεσία, κάλεσε εμμέσως πλην σαφώς το Δημοτικό Συμβούλιο να γνωμοδοτήσει για το περιεχόμενο μιας οριστικής μελέτης που στις σελίδες της περιέχει φανερές ανακρίβειες και στοιχεία όπως ακριβώς τα ίδια αναφέρονται και στην μελέτη της Π.Ο.Α.Υ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας. Μιας μελέτης την οποία οι ίδιοι δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν να μην υλοποιηθεί με την απόφαση 87/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου και η Επιτροπή Αγώνα επί της Σ.Μ.Π.Ε. της Π.Ο.Α.Υ θα προσφύγει στο ΣτΕ, για αυτά ακριβώς τα καταφανώς ανακριβή στοιχεία, όταν και αν αυτή η Σ.Μ.Π.Ε. πάρει Προεδρικό Διάταγμα.

Δηλαδή για να το εξηγήσουμε καλύτερα, ήρθε προς θετική γνωμοδότηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, μέσω της αφορμής νομιμοποιήσεων κάποιων παράνομων εγκαταστάσεων, αυτούσιο κομμάτι της Σ.Μ.Π.Ε της Π.Ο.Α.Υ, στην οποία το Δημοτικό Συμβούλιο με την απόφαση του 87/2020 δήλωσε την αντίθεση του.

Αυτοί λοιπόν που γνωμοδότησαν θετικά, αναίρεσαν τον εαυτό τους και ψήφισαν στην πραγματικότητα θετικά σε στοιχεία της Π.Ο.Α.Υ., που με σκοπιμότητα ήρθαν μέσω αυτής της οδού-  της νομιμοποίησης εγκαταστάσεων - στο Δημοτικό Συμβούλιο και εφιστούμε την προσοχή όλων, γιατί θα έρθουν και άλλες τέτοιες παρόμοιες περιπτώσεις. Δηλαδή προσπάθειες να περάσει η Σ.Μ.Π.Ε. της Π.Ο.Α.Υ. από το Δημοτικό Συμβούλιο κατά τμήματα.

Ας απολογηθούν στους πολίτες λοιπόν για τα ανακριβή στοιχεία της μελέτης που ψήφισαν ότι είναι σωστά και συμφωνούν, που τα καταλαβαίνουν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά, τα παρέβλεψαν οι «ευαίσθητοι» δημοτικοί σύμβουλοι, οι αυτοανακηρυγμένοι δήθεν προστάτες των εργαζομένων στις ιχθυοκαλλιέργειες – την στιγμή μάλιστα που οι ίδιοι οι εργαζόμενοι  έχουν συνταχθεί με επίσημη ανακοίνωση τους με την Επιτροπή Αγώνα.

 

3. Η Επιτροπή Αγώνα έχει καθορίσει από την αρχή και με δελτία τύπου καθαρά και ξάστερα ότι δεν στρέφεται κατά των υπαρχουσών μονάδων και των εργαζομένων σε αυτές, αλλά όλες οι ενέργειες της είναι προς υπεράσπιση του θέματος να μην προχωρήσει η υλοποίηση της προτεινόμενης Σ.Μ.Π.Ε. της Π.Ο.Α.Υ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας των 41.000 στρεμμάτων.

 

4. Όσον αφορά στην μοναδική αναφορά/επίθεση του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εναντίον της Επιτροπής Αγώνα - ότι δήθεν η Επιτροπή έκανε γαργάρα τις δύο τελευταίες αναμισθώσεις μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας και στενοχωρήθηκε πολύ - η Επιτροπή Αγώνα απαντά ότι έχει κάνει τις ενέργειες που απαιτούνται και γι αυτό όταν θα έχουμε ανακοινώσιμες εξελίξεις, θα ενημερωθούν στην ώρα τους όλοι οι συνδημότες μας. 

 

5. Δίνουμε συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη και στους 9 συμβούλους της Συμπολίτευσης, που κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται και έμειναν σταθεροί στην απόφαση 87/2020. Το ίδιο και στον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Δημήτρη Κομπλίτση και στην παράταξη με τους 2 συμβούλους.

Για τους 9 συμβούλους (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης) που ψήφισαν θετικά, τους παραδίδουμε στην κρίση της κοινωνίας και αν δεν ήξεραν, τώρα ξέρουν. Συμμετείχαν άθελα ή ηθελημένα σε μία προσπάθεια να ρίξουν το κάστρο από μέσα, αλλά το κάστρο δεν είναι το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά η ίδια η κοινωνία και αυτό δεν το έχουν καταλάβει. Όπως προείπαμε λοιπόν τους παραδίδουμε στην κρίση της.

Αν πέρναγε αυτή η γνωμοδότηση θετικά, η Επιτροπή Αγώνα την άλλη ημέρα δεν θα είχε λόγο ύπαρξης, μιας και ουσιαστικά θα κατέπεφτε η απόφαση 87/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου ενάντια στην Π.Ο.Α.Υ. Φυσικά να μην σπεύσουν να χαρούν κάποιοι. Επειδή η κοινωνία του Ξηρομέρου δεν το θέλει αυτό το σχέδιο, η Επιτροπή Αγώνα θα δημιουργείτο ξανά, όχι τώρα μέσα από την απόφαση 87/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά απ’ ευθείας με εντολή της τοπικής κοινωνίας και ο αγώνας θα συνεχιζόταν όπως και σήμερα, αμείωτα και δυναμικά.

6. Μετά την επιτυχημένη τελευταία διαμαρτυρία που οργάνωσε η Επιτροπή Αγώνα σε Βελά, Κάλαμο και Καστό, ο αγώνας θα κλιμακωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, μέχρι να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημα των τοπικών κοινωνιών για απόσυρση του συγκεκριμένου καταστροφικού σχεδιασμού της Π.Ο.Α.Υ.

Μένουμε σταθεροί και πιστοί στο στόχο που έθεσε η απόφαση 87/17-08-2020 του Δημοτικού Συμβουλίου και πάνω σε αυτό εργαζόμαστε, υπηρετώντας τα συμφέροντα του τόπου μας και της πλειοψηφίας των συνδημοτών μας και μόνο.

 

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΚΑΛΑΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ Π.Ο.Α.Υ

ΕΧΙΝΑΔΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

28 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ.κ. Γαλούνη και Στάϊκο ηγέτες του λαϊκισμού και του τοπικού κινήματος
    μη χάσετε την μεγάλη ευκαιρία να επαυξήσετε με αυτοδιοικητικά στελέχη κύρους τους συνδυασμού σας.
    Τρέξτε να προλάβετε << οι καιροί ού μενετοί >>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν μετράτε και τολμάτε
    ενωθείτε όλοι μαζί για μια αναμέτρηση το 23 εκλογική.
    ίδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΤΟΥ ΤΈΩΣ ΔΗΜΆΡΧΟΥ ΔΈΝ ΤΟΥΣ ΘΈΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΆΤΑΞΗ ΣΤΆΊΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θέλουν δέν θέλουν θα λογοδοτήσουν στις κάλπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην ξεχνάμε και τους απόντες . Αυτούς που για να μην πάρουν επίσημα θέση την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια. Συνηθισμένη τακτική . Για να τους βλέπει ο κόσμος που τους ψήφισε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Ζωγας ηταν πρώτος πρώτος που συμμετείχε στην επιτροπή διαβούλευσης για τον ορισμό της Επιτροπής . Μαλιστα ειχε παρει και το λόγο εναντιον της ΠΟΑΥ . Τώρα τι να εγινε και άλλαξε θέση ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημαρχε δεν εχεις υπομονη θα χασεις πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9 01 o δημαρχοσ εχει αποδειξει και υπομονη και σχεδιο εχει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μονο που φαινεται να εχει προς το παρον ειναι ο πανικος

      Διαγραφή
  10. 7:48 μιας και θέλεις να μιλήσεις για μενετούς καιρούς, θα σε παραπέμψω στον Γίγαντα της Παγκόσμιας Λογοτεχνίας Τολστόι :
    Όπλα μου η υπομονή και ο χρόνος και ξέρω να τα χρησιμοποιώ τόσο μεθοδικά ,αφού υπερέχω σε δείκτη νοημοσύνης έναντι υμών παρασάγγας ,που σας λούζει κρύος ιδρώτας με το φυγείν αδύνατον της διαπόμπευσης ,που σας περιμένει ,αφού σας παίζω σαν τον γάτο με τον ποντικό στην φάκα .
    Ποντικάκι μου μια καταψιά σας έχω .!!!!
    Μια φορά έπιασε η λάσπη της πατερίτσας .
    Τώρα ήδη γύρισε και σας μπήκε εκεί που ξέρετε και είναι μόνο η αρχή .
    Σας επιφυλάσσω εκπλήξεις για το μέλλον ,που θα αντιλαλούν οι φυλακές τ ´ Ανάπλι και ο Γεντικουλές .!!
    Παναγιώτης Σταικος.
    The Party Has Just Began .!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κανένας δεν λέει στον Αστακό ότι,δέν έχεις μυαλό.

      Διαγραφή
  11. 8:46 ποιοί απόντες? όλοι εκεί ήτανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κολοβός, Ζορμπας , Παπαναστασης , Γεωργουλας κτλ. Ολος μέσα τους είδες εσυ; να κοιταχτεις

      Διαγραφή
  12. Δημαρχε το δεκανικι του πρωην που μπηκε στο συνδυασμο σας την τελευταια στιγμη οταν ειδε την πλαστιγγα να γερνει σαφως υπερ σου...τι περιμενες οτι θα σου καμει? Δεν ηξερες οτι θα στη φερει ? Βαλε στο μυαλο σου τις καρατομησεις...Ενιοτε χρειαζονται. Υ.Γ. Ενας που εθεσε εαυτον υπερ σου πολυ πριν ανακοινωσεις την υποψηφιοτητα σου αλλα που εκτοτε δεν ζητησες ποτε την γνωμη του...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καλυτερο που μπορουσε να κανει και ευτυχωςπου δεν σε ρωταει για να μην τον βουλιαξεις

      Διαγραφή
  13. Μια παρατήρηση μόνον προς το παρόν. Όφειλει ο συντάκτης της ανακοίνωσης να αναφέρει με σαφήνεια και με στοιχεία ποιές είναι οι προσωπικές σκοπιμότητες ενός εκάστου των διαφωνούντων. Διαφορετικά η αναφορά αυτή θα θεωρηθεί συκοφαντική και ο καθένας απο τους θιγόμενους μπορεί να προσφύγει στον Εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η αριστερη πτερυγα εχει εγκλοβισει το δημαρχο απ οτι φαινεται παμε για μεγαλη συρικνωση ποσοστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έχω γράψει επανειλλημένως ότι η υπόθεση της ΠΟΑΥ έχει υπερβεί πλαίσιο μιας διαμαρτυρίας ή μιας κοινητοποίσης για την χωροθέτηση των υδατοκαλλιεργειών. Επαληθεύομαι για μια ακόμη φορά αφού η τελευταία ανακοινωση της επιτροπής είναι οξύτατη και έχει προσωπικές αναφορές. Εκτιμώ ότι η αντιπαράθεση πλέον δεν θα περιοριστεί μεταξύ της επιτροπής και του φορέα αλλά έχει μεταφερθεί σε προσωπικό επίπεδο μεταξύ των μελών της πενταμελούς επιτροπής και των εργαζομένων, των επιχειρηματιών και βεβαίως των διαφωνούντων. Δεν είμαι σίγουρος εάν ήταν προετοιμασμένος ο Δήμαρχος γι αυτή την εξέλιξη ή αναγκάσθηκε να την αποδεχθεί γιατί σε κάθε περίπτωση τα επίχειρα αυτής της αντιπαράθεσης αυτός θα τα επωμισθεί. Άσχημη εξέλιξη γιατί οι προσωπικές επιθέσεις δημιουργούν ανεπούλωτες πληγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΛΕΣ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΛΑΙΤ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

      Διαγραφή
  16. Κύριε Δήμαρχε με τις κουτοπονηριές σου κατέστρεψες τον υγιή αγώνα πολλών ανθρώπων ενάντια σε αυτή την Π.Ο.Α.Υ , η οποία σίγουρα μόνο κακά προσφέρει στον τόπο και την περαιτέρω ανάπτυξη του .Με τις διαπλοκές σου έστεψες το κόσμο όχι μόνο εναντίων σου,αλλά και κατά πάντων δικαίων και αδίκων με αποτέλεσμα στην τελευταία σύσκεψη της επιτροπής αγώνα όπως είπε και ένας πρώην συνεργάτης σου να ήσασταν τρεις και ο κούκος ,αφού πήγες να την φέρεις πισώπλατα στον καλύτερο διαφημιστή του Τουρισμού της περιοχής μας τον Κώστα Αυδή.
    Απώλεσες ήδη την υποτιθέμενη έξωθεν καλή μαρτυρία , με αποτέλεσμα τώρα όλοι να σε βλέπουν σαν διαπλεκόμενο , να σου φταίνε τα δήθεν βαρίδια της παράταξης Λαινάς , Καραμέλας , Γκόλιας , Παληογιάννης , τούς οποίους όμως εσύ ο ίδιος παρακαλούσες γονατιστός τάζοντας γη και ύδωρ πριν δύο χρόνια και τώρα κάποιοι αυλικοί σου ζητάνε να τους αποπέμψεις και από πάνω.
    Απόλαυσε τώρα την μοναξιά σου παρέα με τον ατσαλάκωτο .
    Είδες πως έχει ο καιρός γυρίσματα και η αλαζονεία σου λαμβάνει το αντίτιμο που της πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κ. Παναγιώτη Στάϊκο προφανώς και δέν είναι και τόσο πρέπον να μιλαμε για πολιτική σε περιόδους εορτών.
    Οπότε εάν θα θέλατε να μας απαντήσετε μετά τις γιορτές και αφού συσκεφθείτε με την δημοτική σας ομάδα
    -Ποιά είναι η πολιτική που θα ακολουθήσει και εάν ακολουθήσει η δημοτική σας παράταξη στο θέμα των δημοτικών συνεργασιών με τις άλλες ισότιμες δημοτικές παρατάξεις του δήμου μας ή θα ακολουθήσετε αυτόνομη πολιτική σε αυτο το θέμα των δημοτικωμ συνεργασιών.
    απλός υποστηρικτής της δημοτικής και προοδευτικής παράταξης
    του δήμου μας:《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》
    Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα σε όλους μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το μεγαλυτερο λαθος που εχει επιτρεψει οδημαρχος να γινει με η χωρις τη θεληση του οτι καποιοι απο την επιτροπη αγωνα προσπαθουν να κανουν το θεμα μειζον πολιτικο και θα τον καταστρεψουν εσκεμεναγιατι σε αυτη την περιπτωση ειναι οπρωτος που θα την πληρωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το αριστερο μπακ χαφ και το αριστερο εξτρεμ βγαλτα δημαρχε ειναι ανυπαρκτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η επιτροπή και ο δήμαρχος στον αγώνα τους και τις ανακοινώσεις τους να είναι λίγο ποιο ξεκάθαροι τουλάχιστον όσων αφορά τις υπάρχουσες μονάδες ώστε να μην δημιουργείται καμία ανησυχία στους εργαζόμενους. Ευχαριστώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δημαρχε διεγραψε οσους διαφωνουν,κρατησου με τζαχρηστα και Μαντζαρη γερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΈΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΙ ΝΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ
      ΌΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΎΝ ΟΙ ΠΌΡΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΆΤΑΞΗΣ ΕΊΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΈΣ
      ΟΠΌΤΕ ΘΈΛΟΥΝ ΛΈΝΕ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟ ΤΟΥΨΤΤΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΈΒΟΥΝ ΣΤΟΥ ΤΡΈΝΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΌ ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΌ ΟΣΟΙ ΘΈΛΟΥΝ ΆΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΆΞΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΈΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ
      ΌΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΎΝ ΟΙ ΠΌΡΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΆΤΑΞΗΣ ΕΊΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΈΣ
      ΟΠΌΤΕ ΘΈΛΟΥΝ ΛΈΝΕ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΈΒΟΥΝ ΣΤΟΥ ΤΡΈΝΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΌ ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΌ ΟΣΟΙ ΘΈΛΟΥΝ ΆΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΆΞΕΙΣ

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο