Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Εθελοντές Σαργιάδας: «ομορφαίνουμε τον τόπο και την ζωή μας»

 


     Με σύνθημα  «ομορφαίνουμε τον τόπο και την ζωή μας» εθελοντές της Σαργιάδας πραγματοποίησαν δράσεις  καθόλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαργιάδας σε συνεργασία  με την Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου  ξεκίνησαν το Σάββατο καθαρισμούς, βαψίματα και φυτεύσεις  στους χώρους του πολιτιστικού κέντρου και της πλατείας του χωριού.

Στις δράσεις συμμετείχαν  η Υπεύθυνη της Ακτίνας Eθελοντισμού κ. Βούλα Γουργολίτσα καθώς επίσης και η κ. Δήμητρα Αβράμπου οι οποίες  επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο πολιτιστικό κέντρο του Συλλόγου.

Την Κυριακή οι δράσεις συνεχίστηκαν με εργασίες καλλωπισμού  στον περίβολο  του Ιερού Ναού  και του κεντρικού δρόμου μέχρι το κοιμητήριο.

Ο Πρόεδρος  του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαργιάδας κ. Κωνσταντίνος Βραχωρίτης ανέφερε ότι οι δράσεις θα συνεχιστούν :

«‘Όλοι  μαζί σεβόμαστε  το δημόσιο χώρο, προστατεύουμε και αγαπάμε το πράσινο σε κάθε γωνιά του χωριού μας. Συμμετέχουμε σε δράσεις, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την καλύτερη ποιότητα ζωής.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Αγρινίου και κυρίως την υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού κ. Βούλα Γουργολίτσα και την κ. Δήμητρα Αβράμπου  για την άμεση και έμπρακτη ανταπόκριση στο κάλεσμα  του συλλόγου μας.  Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ  σε όλους τους εθελοντές μας οι οποίοι για μια ακόμη φορά ανταποκρίθηκαν και ομόρφυναν το χωριό μας».  











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο