Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Με επιτυχία η αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας για την ΠΟΑΥ, με την παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

 



    Σήμερα Κυριακή 11 Απριλίου 2021, κάτοικοι της περιοχής του Ξηρομέρου προέβησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας με τα αυτοκίνητά τους στην περιοχή της "Βελά", στον δρόμο Αστακός - Μύτικας, μία περιοχή ιδιαιτέρου Φυσικού Κάλλους.

Η συγκέντρωση γίνεται μετά από απόφαση της επιτροπής αγώνα ενάντια στην ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, έχοντας και την στήριξη του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, της προέδρου κοινότητας Αστακού  κας Αρετής Γριτσίπη, του προέδρου της ΠΑΝΣΥ Παναγιώτη Χολή, του πρόεδρου του συλλόγου Χοβολιωτών Αστακού Γιώργου Βασίλα, και λαμβανομένου υπόψη ότι μέχρι σήμερα κανένας από τους αρμόδιους δεν έχει ανταποκριθεί θετικά στα αιτήματα, για την κοινή απόφαση της χωροθέτησης με την τοπική κοινωνία.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι που λαμβάνουν μέρος στην ελάχιστη αυτή συμβολική διαμαρτυρία, απαιτούν και δηλώνουν ότι θα υπερασπιστούν το μέλλον του τόπου και των παιδιών τους. 
Η πορεία έγινε με τα οχήματα καθώς η χώρα διανύει την επέλαση του κορωνοϊού. Με όλους να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον κορωνοϊό.
 











32 σχόλια:

  1. 16 αμάξια όλα κι όλα.τα 12 από το είναι του δημάρχου. Την απάντηση κύριοι της ποαυ την πήρατε. Γεια σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας αρέσει να ΒΡΩΜΆΝΕ οι πανέμορφες παραλίες μας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ σχολιαστή των 8.31 μ.μ. που καθόσουν και μέτραγες τα αυτοκίνητα, που είχαν πάει στη διαμαρτυρία, ασφαλώς και δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τη καταστροφή που έχει γίνει και θα συνεχίσει να γίνεται όσο υπάρχουν άνθρωποι με αυτό το μυαλό.
    Αυτό λοιπόν που αρέσει σε σένα και τους ομοίους σου δεν πάει να πει ότι και το σωστό.
    Εσένα λοιπόν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να έχεις κάποια ευρώ στη τσέπη σου ,να κάθεσαι να απολαμβάνεις αυτό το μοναδικό θέαμα των κλουβιών καπνίζοντας το τσιγάρο σου, αν καπνίζεις, αδιαφορώντας για την μαρασμό και τη καταστροφή της περιοχής.
    Πρόσεχε ,να μετράς καλά τα κλουβιά που θα ξεπετάγονται κάθε χρόνο, μη χάσεις το λογαριασμό.
    Από τέτοιους φιλοπρόοδους ανθρώπους σαν και εσένα έχει ανάγκη ο τόπος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φυσικά και δεν μας αρέσει να βρωμανε οι παραλίες μας, όπως δεν μας αρέσει να βρωμανε οι δρόμοι και οι πλατείες μας! Καλό θα ήταν λοιπόν οι αρμόδιοι να ασχοληθούν με την καθαριότητα του δήμου, να σταματήσουν να σπαταλούν τον πολύτιμο χρόνο για τον οποίο πληρώνονται και να μην χρεώνουν το δήμο με σκοπό να μάχονται για τις προσωπικές τους, επιστημονικά ανυπόστατες, πεποιθήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα συγκεντρωμένα αυτοκίνητα ήταν πάνω από 100. Ο μόνος που έλειπε ήταν ο πρώην δήμαρχος. Τυχαίο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εκατό ρε. Εκεί ήμουν. 18 αμάξια όλα μαζί.

      Διαγραφή
    2. 10:20 δεν σε είδαμε αφού οι 18 που είμασταν ειναι όλοι φανατικοί κατά της ΠΟΑΥ

      Διαγραφή
    3. Τον πρώην δήμαρχο δεν είδες εσυ;
      Οι σύμβουλοι του τριανταφυλακη ήταν;
      Λαινας γκολιας καραμέλας ....;;;;;

      Διαγραφή
  6. Κ 100 να ήταν φίλε επί 2 =200 άτομα. Πλήρης αποτυχία. Εννοείται φυσικά ότι δεν ήταν τόσοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ούτε 18 ούτε 100 αλλά τι σημασία έχουν αυτές οι υπερβολές .τα αυτοκίνητα ήταν 70 όμως υπάρχει κανείς που να θέλει να μπουν μονάδες στο παραλιακό μέτωπο .ασφαλώς όχι δεν υπάρχει κανένας που να θέλει κάτι τέτοιο είτε ήταν εκεί όπως εγώ και αρκετοί είτε δεν ήταν ,ενώ πολύ περισσότεροι έκαναν τον περίπατο τους προς τον ανεμόμυλο .
    Ούτε σε αυτό δεν μπορούμε να είμαστε ενωμένοι ? τότε είμαστε άξιοι την μοίρας μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν λες για 18 αμάξια δεν ήσουν εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά εάν η πορεία έγινε για να βγείτε φωτογραφίες τότε πέτυχε. Γιατί εάν τα 80 ή 100 αυτοκίνητα τα θεωρείτε επιτυχία λυπάμαι αλλά μάλλον κάτι δεν πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα τριάντα αυτοκίνητα ήρθαν από Αγρίνιο με τους ΚΚΕ

      Διαγραφή
  10. Μονο ο γαλουνης ο λαινας κ ο γκολιας ελειπαν..θα επιναν καφε κ θα σχεδιαζαν πως θα ριξουν το δημαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι τους θες αυτούς. αυτοί θα ξε πού. λα. γαν.
      όλη την περιοχή για να κονο. μήσουν.

      Διαγραφή
  11. Για τον καραμέλα δν ακούω όμως γιατί έλλειπε κ.Τριανταφυλακη ;μαζέψτε πρώτα τους δικούς σας και άσε τον πρώην δήμαρχο ...11:14 δε χρειάζεται να ρίξουν το δήμαρχο ,ο κύβος ερρίφθη ..........🔜💰💊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΑΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ .ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ . ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΦΕΡΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΛΑ . ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ.

      Διαγραφή
    2. 12:54 κρατα μικρό κάλαθι ,θα σου χρειαστεί ....είπαμε παντοδύναμος είναι μόνο ο ΘΕΟΣ!

      Διαγραφή
  12. Η διαμαρτυρία έγινε εν μέσω πανδημίας και περιορισμών... όμως ο κόσμος ανταποκρίθηκε... Δώσαμε το μνμ σε σας που σχολιάζετε ότι από εδώ και πέρα μπορούν οι κάτοικοι να κλιμακώσουν τον αγώνα για να αποτραπεί η καταστροφή του τόπου μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο καραμέλας γιατί δεν ήταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτοί που γράφουν για 10 και 17 αυτοκίνητα τα ίδια λέγανε και στις εκλογές για τον Τριανταφυλλάκη για 20 Κατοχιανούς, για 200 άτομα συγκέντρωση του Τριανταφυλλάκη στην αίθουσα του Δημαρχείου, για 300 άτομα στην Αθήνα στο Κάραβελ μεταφερόμενους και κάτι τέτοια όμορφα και ανόητα λέγανε και οι ανοησίες τους τους έπνιξαν και φάγανε καλά.
    Άμα προσπαθείς να διαστρέψεις την αλήθεια και την πραγματικότητα θα το βρεις μπροστά σου.
    Πάρα πολλά αυτοκίνητα , αλλά το κυριότερο πολύ πίστη στο δίκαιο του αιτήματος ότι αυτή η ΠΟΑΥ δεν περνά.
    Άφαντοι οι λίγοι γνωστοί που κερδίζουν χρόνια από αυτή τη κατάσταση.
    Έρχεται και θα είναι κύμα τσουνάμι και όποιος δεν το καταλαβαίνει θα το βρει μπροστά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δε νομίζω ότι έλειπαν μόνο αυτοί. Η παραλία ήταν γεμάτη κόσμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. από τους συμβούλους του Τριανταφυλλάκη 5-6 ήταν . Λαϊνά και Γκόλια έπιναν καφέ με γαλουνη και κολλια αστακό. καραμέλα άφαντο , ταμπρατζη δεν ηταν?. συνδυασμό γαλουνη κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλά ρε παλικάρια εκτός από τον Δήμαρχο και την πρόεδρο του Αστακού και τον κύριο Χολή και τον πρόεδρο τον Χοβολιωτών δεν ήταν εκεί και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Σταικος και Κομπλίτσης ;
    Αυτό γιατί το κάνετε ;σε τι βοηθά τον κοινό αγώνα .αυτό λέγεται σκέτη προπαγάνδα , η οποία κάνει κακό στον τόπο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτοί που έλειπαν καραμέλας και λοιποί έχουν κάνει τη λεγόμενη ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ γιατί απλά μάλλον αισθάνθηκαν κάτι να γαργαλάει τη τσέπη τους.
    Όσο για αυτούς που κάναν βόλτα στη παραλία , πάντα υπήρχαν οι λεγόμενοι αδιάφοροι και υποκριτές συγχρόνως που την είχαν στημένη στη γωνία για να πουν το καλό τους το λόγο.
    ΜΠΡΆΒΟ σ' αυτούς που πήγαν στη διαμαρτυρία.
    Ο τόπος μας είναι όμορφος, μπορούμε να τον προστατέψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ευτυχως που υπαρχετε και μερικοι σωτηρες που ερχεστε στον αστακο μια φορα το χρονο κανετε τισ διακοπες σας στον καστο και δεν ενδιαφερεστε πως ζουνε οι κατοικοι της περιοχης.οσο για τον καραμελα και μερικους αλλους ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα και εχουν αποδειξει αν εχουν κανει κολοτουμπα και αν εχουν χρηματιστει μιλατε ολοι που τα πηρατε και τωρα κανετε την παπια ο κοσμος ευτυχως το γνωριζει και το εδειξε περιτρανα στις εκλογες ο καθενας εχει την ταμπελα του στην πλατη του ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. και έχουν και, γίδα στην πλάτη ΚΑΠΟΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 11 46 EYTYXVS YPARXOYN AYTOI OI SVTHRES POY LES KAI PROSPAUOYN NA SVSOYN OTI MPOREI NA SVUEIO APO KATI JEPOYLHMENOYS SAN KAI ESENA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο