Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Θρήνος στην Κατούνα: «Έφυγε» ξαφνικά 30χρονη έγκυος


     Στο πένθος βυθίστηκε ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής η τοπική κοινωνία της Κατούνας από τον ξαφνικό χαμό 30χρονης εγκύου.

Η νεαρή γυναίκα βρισκόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής στην Κατούνα.

Tην άτυχη γυναίκα βρήκε ο σύζυγος της χωρίς τις αισθήσεις της.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με τους διασώστες για πάνω από μία ώρα να προσπαθούν να την επαναφέρουν.

Φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

 πηγή: agriniopress.gr

3 σχόλια:

  1. Που είναι όλοι αυτοί που φώναζαν κάποτε για το κέντρο υγείας Κατουνας ότι δεν θα ξανάρθει πολιτικος στην Κατουνα από τον δήμαρχο συμβουλοι περιφερεια βουλευτές το μόνο που κάνουν να τρέχουν από πισω τους και να τους δίνουν αξία και αυτοί να κάνουν τις κωλοτουμπες να σφάζονται όλοι μεταξυ τους και μετά όλα καλά αγκαλιές φιλιά και όλοι για τα συμφέροντα τους τα ατομικά χωρίς ίχνος ντροπής και σεβασμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά μας κάνουν και μας κοροϊδεύουν όλοι με το κεντρο υγείας τετοιοι είμαστε αυτό αξίζουμε όσο για την ηγεσία του τόπου δεν χρειάζεται σχόλιο το ντροπή είναι λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή και αίσχος στους εκλέκτορες του δήμου από που ν αρχίσω από τον αντιδήμαρχο που δεν ξέρει που παν τα τέσσερα από τον προεδρο του δημοτικου Συμβουλίου που δεν έχει εμφανιστεί στα χωριά από την άλλη μέρα που πηρε τις εκλογές από τον δήμαρχο που και αυτός ποτε μα ποτε δεν τον έχουμε δει ποτε μας στον δήμο μεδεωνος το μόνο που ξέρει ήρθε να μας ξεπουλήσει με την παρεα κλίκα του που το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι το τι θα βάλουν στην τσέπη και οποία λεβεντισσα είχε το θάρρος να αντισταθεί έφαγε διαγραφή την άλλη μέρα αυτοί είστε και τίποτε άλλο το να ξανά πατησεις το ποδι σου στην Κατουνα πρεπει να το ξανασκεφτείς καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο