Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Σάλος με τις αγάπες Κουρουμπλή-Αμβρόσιου -Τον κατσάδιασε ο Σκουρλέτης

        Σάλο προκάλεσαν οι φωτογραφίες του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον μητροπολίτη Αιγιαλείας Αμβρόσιο και ήδη προκάλεσαν την αντίδραση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη, που τηλεφώνησε στον υποψήφιο ευρωβουλευτή για να του τραβήξει το αυτί.

      Η συνάντηση του πρώην υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο, στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας, προκάλεσε ισχυρές αντιδράσεις εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ.
    Και αυτό γιατί ο μητροπολίτης Αμβρόσιος δεν έχει κρύψει ποτέ τις απόψεις του, την ταύτισή του με την Χρυσή Αυγή, ενώ παλαιότερες δηλώσεις του έχουν προκαλέσει σάλο...........



   Όπως όταν κάλεσε τους πολίτες «να φτύσουν τους ομοφυλόφιλους», δήλωση για την οποία καταδικάστηκε για κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος αλλά και για δημόσια υποκίνηση βίας από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου.
      Σημειώνεται ότι η συνάντηση δεν ήταν τυχαία. Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και οι επιτελείς του οργάνωσαν την επίσκεψη στο ίδρυμα ηλικιωμένων που διατηρεί η Μητρόπολη Αιγιαλείας για να προσελκύσουν ψήφους.
       Ανάμεσα σε εκείνους που αντέδρασαν ήταν και η Ελενα Ακρίτα, που ανήρτησε στο Facebook μια πολύ σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ καλώντας τον να πάρει θέση. «Η σιωπή», έγραψε η κυρία Ακρίτα, «πολλές φορές δεν είναι χρυσός αλλά ξεφτίλα».

https://www.iefimerida.gr/

15 σχόλια:

  1. Καποια στιγμη αυτο το πραμα που ονομαζεται Κουρουμπλης πρεπει να πεταχτει ως σκουπιδι απο το πολιτικο σκηνικο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τέτοιες κουμπαριες τι περίμενες συντεκνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πάντα για τη καρέκλα. Χωρίς αναστολές, χωρίς αιδώ. Και εμείς ακομα ανεχόμαστε τέτοιους τυχάρπαστους τύπους. Στο καλό και να προσέχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προσωπικά πιστεύω οτι αυτό θα είναι το Βατερλώ του κ. Κουρουμπλή. Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογείως και πανελλαδικά στα μέλη του θα εισηγηθεί να ψηφιστούν ως Ευρωβουλευτές άλλοι και μάλιστα , καθαρόαιμοι ΣΥΡΙΖΑ. Και ορθώς θα πράξει. Με αυτή του την ενέργεια , να φωτογραφίζεται με τον ΑΜΒΡΟΣΙΟ , ο ίδιος έθεσε τον εαυτό του εκτός των εκλεγμένων Ευρωβουλευτών . 20 χρόνια βουλευτής , 4 χρόνια Γενικός Γραμματέας υπουργείου Υγείας , ε; νομίζω ότι θα πρέπει να εκλεγούν και άλλοι νεότεροι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι για τις ψηφους ζητούν ευλογία της (ακρο)δεξιας του Κυρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ακόμα και να σωπαίνουμε
    Κάτι γίνεται σε αυτό το κόσμο και "τα πάντα ρεί"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ακόμα και να σωπαίνουμε
    Κάτι γίνεται σε αυτό το κόσμο και "τα πάντα ρεί"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΔΑ ΑΠΟ ΔΩ ΠΗΔΑ ΑΠΟ ΚΕΙ Ε ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΕΚΕΙ ΠΧ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΕΞΟΧΙΚΟ.................... Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό που οι συριζαίοι νομίζουν ότι επειδή κυβέρνησαν τέσσερα χρόνια άλλαξαν την κουλτούρα του Έλληνα με ξεπερνά!! Ο Κουρουμπλής έχει προσωπικές σχέσεις και με παπάδες και με δεσποτάδες όπως και οι περισσότεροι Έλληνες.Άντε σιγά σιγά με το καλό να πηγαίνετε στο καλό. Δε σας πείραξε που σε όλη τη βόρεια Ελλάδα όπου πάτε σας πετάνε λεμόνια σας πήραξε που ο Κουρουμπλής πήγαινε στον Αμβρόσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ.ΕΠΡΕΠΕ.ΝΑ.ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κουρουμπλη κούρασες....ωρα για σύνταξη και καφέ κάτω απο τον πλατανο...είσαι το "παλιός" πολιτικός που θέλουμε ολοι να ξορκίσουμε, σας είδαμε τόσα χρόνια εσένα και τους όμοιούς σου, που μας φέρατε, πιάστε την άκρη σας γιατι το να βολοδέρνετε απο δω και απο εκει για θέσεις και καρέκλες απλα σας ρίχνει ακόμη πιο κάτω στην υποληψη του κόσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑΙΩΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΛΙΓΟ ΜΟΥΓΚΑ ΝΟΜΙΖΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ.ΠΑΡΕΤΗΣΟΥ.ΧΑΡΑΜΟΦΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο