Το προσεχές διάστημα θα κατατεθεί ο φάκελος για την αναγνώριση αλιευμάτων του Αμβρακικού στα προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης.
Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται η γαρίδα, η σαρδέλα και η κουτσομούρα. Την υψηλή διατροφική αξία και τις ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία του ανθρώπου κατέδειξε επιστημονική έρευνα του ΤΕΙ Άρτας που χρηματοδότησε η περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας.
http://www.ert.gr/
Τα προϊόντα είναι προστατευόμενα. Τον Αμβρακικό ποιός θα προστατέψει από τη παράνομη αλιεία συγκεκριμένης αλλοδαπής κλίκας Ναι ναι , συμμετέχουν καιι ντόπιοι επαγγελματίες ψαράδες που αλληλοκατηγορούνται. Γνωστά σε όλους πλην υπευθύνων εθελοτυφλούντων με όφελος βεβαίως βεβαίως
ΑπάντησηΔιαγραφή