Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ: Όλοι στο 9ο Αντάμωμα καβαλάρηδων και φίλων Αλόγου στη Νήσσα Μεδεώνος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ

9ο αντάμωμα καβαλάρηδων & φίλων του αλόγου Κυριακή 18 Ιουνίου 2017
Το 9ο  Αντάμωμα καβαλάρηδων και φίλων Αλόγου στη Νήσσα Μεδεώνος, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017, από τις 09.00  το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. Ο Ιππικός Όμιλος Κατούνας σας προσκαλεί σε ένα ακόμη  Αντάμωμα καβαλάρηδων και φίλων αλόγου στη θέση Νήσσα, στην Δημοτική Ενότητα Μεδεώνος κοντά στην Κατούνα και Τρύφου Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας....
  Σας προσκαλούμε να έρθετε για  να χαρείτε το καταπράσινο εντυπωσιακό φυσικό  τοπίο δίπλα στα τρεχούμενα νερά του ποταμού της Νήσσας και να ζήσετε την πραγματική απόλαυση από την ηρεμία των κρυστάλλινων νερών, την οργιώδη βλάστηση, τις ομορφιές και το απαράμιλλο φυσικό κάλλος της περιοχής.
   Σας προσκαλούμε  για να καμαρώσετε τα περήφανα άλογα  της περιοχής μας με τους καβαλάρηδες που θα  καλπάζουν  στην φυσική πίστα    αλόγων της Νήσσας.
Όλοι θα  απολαύσουμε  την επίδειξη ιππικής δεξιοτεχνίας και την ιππική παρέλαση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα ξεκινήσει στις 11.30 πμ 
Στις  12.00 πμ  θα ξεκινήσει και η παρουσίαση-επίδειξη  παραδοσιακής τεχνικής πηξίματος τυριού και χτυπήματος ξινόγαλου. Η περιοχή είναι κτηνοτροφική και η τέχνη της παρασκευής τυριού των Ξηρομερητών είναι παντού γνωστή.
Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με  πεντανόστιμη ψητή προβατίνα που προσφέρει ο σύλλογος, οι φίλοι του και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής αλλά και ζωντανή Δημοτική Μουσική .
Ελάτε να διασκεδάσουν όλοι μαζί  στο μεγαλύτερο Αντάμωμα των Βαλκανίων και η μεγαλύτερη υπαίθρια γιορτή που γίνεται στο τόπο μας την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 στην πανέμορφη Νήσσα Μεδεώνος του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας
ο πρόεδρος                ο γεν . γραμματέας 
   ΝΙΚΟΣ                             ΛΥΣΣΑΡΗΣ 
  ΧΡΗΣΤΟΣ                           ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου