Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Ξεκινούν την Δευτέρα οι κατασκηνώσεις της Χριστιανικής Στέγης Πατρών στην Ρίζα Ναυπακτίας

 Η Κατασκήνωση «Τιβεριάδα» της Χριστιανικής Στέγης Πατρών στη Ρίζα Αντιρρίου, θα φιλοξενήσει και φέτος αγόρια και κορίτσια, νέους και  νέες σε ένα μαγευτικό  ευλογημένο περιβάλλον στους πρόποδες της Παλιοβούνας (Κλόκοβας) Αιτωλοακαρνανίας, δίπλα στην θάλασσα.
 Η ζωή των παιδιών στην  «Τιβεριάδα» είναι πλούσια σε εμπειρίες. Πάνω από 350 παιδιά και νέοι κάθε καλοκαίρι, γεύονται τη χαρά της ομαδικής ζωής, μαθαίνουν να ζουν μαζί, ψυχαγωγούνται με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό, προβληματίζονται και ευαισθητοποιούνται σε σύγχρονα θέματα και εκπαιδεύονται μέσα από πρωτότυπες ομαδικές δραστηριότητες και οικολογικές πρωτοβουλίες.

 Κυρίως όμως μαθητεύουν στην τέχνη της αληθινής χριστιανικής επικοινωνίας μέσα στα πλαίσια της Ορθόδοξης Χριστιανικής Παράδοσης του τόπου μας.
Στις κατασκηνώσεις αυτές εργάζονται τελείως εθελοντικά έμπειρα στελέχη με επιστημονική κατάρτιση αλλά κυρίως χριστιανικό ήθος. Διακονούν το σημαντικό και πολύπλευρο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, με την ευλογία και την στήριξη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου.
Είναι τεράστια ευκαιρία για ένα παιδί να ζήσει μακριά από το θόρυβο και την αγχώδη ζωή της πόλης, κοντά στη φύση, με ευχαριστιακό και εκκλησιαστικό ήθος.
Για το φετινό καλοκαίρι, λόγω της μεγάλης συμμετοχής των παιδιών,  έχουν προγραμματιστεί να λειτουργήσουν από την Χριστιανική Στέγη Πατρών διπλάσιες σε αριθμό από τις προηγούμενες χρονιές κατασκηνωτικές περίοδοι.
Αυτές είναι:
  • Κατασκήνωση Κοριτσιών Δημοτικού
Δευτέρα 3  Ιουλίου  –  Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017
  • Κατασκήνωση Κοριτσιών  Γυμνασίου – Λυκείου
Δευτέρα 10 Ιουλίου –  Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017
  • Κατασκήνωση Αγοριών Δημοτικού
Πέμπτη 20 Ιουλίου – Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017
  • Κατασκήνωση Αγοριών Γυμνασίου – Λυκείου
Παρασκευή  28 Ιουλίου – Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017
Πληροφορίες – Επικοινωνία – Δηλώσεις Συμμετοχής
  • Στα γραφεία της Χριστιανικής Στέγης Πατρών – Παντανάσσης 61-  Τηλ./Fax  2610279807
  • Στα τηλέφωνα   2610931307,  6983454370, 6984597427
  • Στην ιστοσελίδα www.xsp.gr
  • Στo Email: xristianikistegi@gmail.com
Οι Εγγραφές γίνονται κάθε Τρίτη, Παρασκευή & Σάββατο απόγευμα στα γραφεία της Χριστιανικής Στέγης Πατρών – (Παντανάσσης 61).
Προσοχή: Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο