Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Συλλήψεις για κροτίδες στο Φλόγα Παλαιομάνινας- ΑΕΜ

Δύο 19χρονοι οπαδοί συνελήφθησαν σήμερα από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Ακαρνανίας μετά τον αγώνα μπαράζ της Α΄ΕΠΣΑ Φλόγα Παλαιομάνινας- ΑΕΜ που έγινε στο γήπεδο Καραπαπά του Αγρινίου. Οι νεαροί ,από το Μεσολόγγι ,αντιμετωπίζουν δικογραφία για παράβαση του νόμου περί κροτίδων- βεγγαλικών και ο ένας και για παράβαση του αθλητικού νόμου.....

Συγκεκριμένα οι συλλήψεις έγιναν γιατί εντοπίστηκαν στην κατοχή τους από δύο κροτίδες. Μάλιστα ο ένας είχε ρίξει και δύο κροτίδες εκτός αγωνιστικού χώρου λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Με τη σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αγρινίου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν χθες (22-4-2017) το απόγευμα, κοντά στο γήπεδο Καραπαππά στον Άγιο Ιωάννη Ριγανά Αγρινίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, δυο 19χρονοι ημεδαποί διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, κατά την αποχώρηση τους μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα των ομάδων «Φλόγα Παλαιομάνινας – Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου», διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού τέσσερις κροτίδες.
Επιπλέον από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο ένας 19χρονος, στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου, είχε ανάψει επιπλέον δύο (2) κροτίδες τις οποίες είχε πετάξει σε παρακείμενο ελαιώνα χωρίς να προκληθεί κάποια φθορά.
agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο