Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Και με τη βούλα του Υφυπουργού Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη η Αναβίωση των Ακτίων στην ΠΡΕΒΕΖΑ

      Ένας αναγνώστης από τη Βόνιτσα, διάβασε ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης σε επίσκεψη του, στην Πρέβεζα τόνισε ότι πρέπει να ξεκινήσει άμεσα, όσο το δυνατόν συντομότερα το θέμα της αναβίωσης της Ναυμαχίας του Ακτίου στην Πρέβεζα και μας γράφει: 

       "Μπορεί το αεροδρόμιο να αναφέρεται πολλές φορές ως Άκτιο Πρεβέζας, μπορεί η επέτειος της Ναυμαχίας του Ακτίου να γιορτάζεται και στη Πρέβεζα, τώρα έρχεται και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης σε επίσκεψη του στη Πρέβεζα και μίλησε για τα Άκτια, την σημασία τους τόσο στον Αθλητισμό, αλλά και στο Τουρισμό της περιοχής δηλώνοντας μάλιστα την πρόθεση του να ξεκινήσει άμεσα, όσο το δυνατόν συντομότερα το θέμα της αναβίωσης στην Πρέβεζα.
Και πολύ καλά κάνουν ο Υφυπουργός και η Πρέβεζα.
       Ως πότε άραγε η Αιτωλοακαρνανία και ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας θα κοιμούνται και θα «απαξιούν» το Άκτιο που ανήκει στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και που κουβαλάει στιγμές δόξας με παγκόσμια ιστορική αξία. 
    Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης τόνιζε ότι πήραμε την ονομασία «Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας» για να εκμεταλλευτούμε την εμπορική αξία της Ναυμαχίας της Κλεοπάτρας, όπου κάθε χρόνο θα γίνονταν μεγάλες εκδηλώσεις και πλήθος τουριστών θα κατέκλυζαν τον τόπο μας, για να γνωρίσουν από κοντά το ΑΚΤΙΟ.
      Δυστυχώς οι Πρεβεζάνοι μετά το Αεροδρόμιο Ακτίου έβαλαν χέρι και στη Κλεοπάτρα και με τη βούλα του Υφυπουργού Αθλητισμού, ενώ την ίδια στιγμή οι δικοί μας δημοτικοί άρχοντες κοιμούνται!!!»

Δείτε το Δημοσίευμα απο mypreveza.gr:

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το Κεφάλαιο της Αναβίωσης των Ακτίων άνοιξε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης

     Μια σημαντική είδηση μας επιφύλαξε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης κατά την διάρκεια της επίσκεψη τους στην Πρέβεζα.
      Στην διάρκεια της σύσκεψης με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης ο κ. Βασιλειάδης μίλησε για τα Άκτια, την σημασία τους τόσο στον Αθλητισμό, αλλά και στο Τουρισμό της περιοχής μας δηλώνοντας μάλιστα την πρόθεση του να ξεκινήσει άμεσα......



     .....από την ίδια μέρα και ομάδα εργασίας στην οποία να συμμετέχει και το Υπουργείο για να προχωρήσει όσο το δυνατόν συντομότερα το θέμα της αναβίωσης στην Πρέβεζα κάτι το οποίο δεν ξέρουμε αν όντως έγινε μέχρι ο Υφυπουργός να φύγει από την πόλη. Το συγκεκριμένο θέμα μονοπώλησε τη συζήτηση μαζί με το Κολυμβητήριο της πόλης. 
      Το θέμα ήταν τόσο ψηλά στην ατζέντα που ο κ. Βασιλειάδης δεσμεύτηκε ότι θα έχει επαφή με εκπροσώπους βιομηχανιών που μπαίνουν ως χορηγοί σε τέτοιου είδους αθλητικά δρώμενα και θα ζητήσει την στήριξη ενός τέτοιου Ιστορικής αξίας και σημασίας εγχειρήματος στην Πρέβεζα. Αν όντως γίνει κάτι τέτοιο καταλαβαίνουμε όλοι το μέγεθός του και πόσο θα ανεβάσει την Πρέβεζα στο Αθλητικό γίγνεσθαι, αλλά είναι κάτι που θα την απογειώσει τουριστικά.
        Το Υπουργείο έδειξε την πρόθεση μέσω του Υφυπουργού, η μπάλα τώρα πέφτει στο γήπεδο των τοπικών φορέων, να μας αποδείξουν πόσο άξιοι είναι να διεκδικήσουν μια τόσο σημαντική διοργάνωση για την Πρέβεζα ή πόσο λίγοι είναι!!! 

http://www.mypreveza.gr/2017/01/to-kefalaio-tis-anaviwsis-twn-aktiwn-anoixe-o-yfypourgos-athlitismou-giwrgos-basileiadis.html

5 σχόλια:

  1. Να θλίβεσαι για τον τόπο σου. Με τους τοπικούς άρχοντες που σε διοικούν. Ανίκανοι και άχρηστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξηρομερο ενημέρωσε τους εσύ, γιατί αυτοί δεν έχουν πάρει χαμπάρι. Το μόνο που τους νοιάζει είναι οι απευθείας αναθέσεις. Ντροπή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε το αεροδρόμιο τους το δώσαμε ή ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δωστε και το δημαρχειο....ασχετοι και ανικανοι το μονο που ξερετε να λετε καμενη γη και μπουρδες για αναπτυξη το ιδιο και οι τοπικοι μας συλλογοι μονο για πανηγυρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντιπολιτευση υπαρχει; ΚΑΣΟΛΑ ΦΕΡΕΝΤΙΝΕ ΚΛΠ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο