Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Με τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο και τον Πρόεδρο του Ο.Λ.ΠΑ συναντήθηκε σήμερα ο Γιώργος Διδασκάλου

Τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκε, σήμερα το πρωί, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, Γιώργος Διδασκάλου, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε η επιθυμία για αμοιβαία συνεργασία και κοινές δράσεις Εκκλησίας και Αποκεντρωμένης Διοίκησης προς όφελος της κοινωνίας, στις δύσκολες ημέρες που περνάει ο τόπος.
Ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος με τον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Διδασκάλου
 

«Το Θεάρεστο έργο της Εκκλησίας, για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που υποφέρουν στις μέρες που περνάμε, δεν μπορεί παρά να μας βρίσκει αρωγούς και συμπαραστάτες. Είναι ότι πιο σημαντικό γίνεται στη χώρα, προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε ο κ. Διδασκάλου, αμέσως μετά τη συνάντηση.
Στη συνέχεια, ο Γενικός Γραμματέας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.ΠΑ. Κωνσταντίνο Πλατυκώστα και τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Μάκκα, στα γραφεία του Οργανισμού, στο νέο λιμάνι, προκειμένου να ενημερωθεί για τα σχέδια και τον προγραμματισμό των έργων, που είναι σε εξέλιξη.
Ειδικότερα, αναλύθηκε ο σχεδιασμός αξιοποίησης των χώρων του παραλιακού μετώπου της Πάτρας, του παλαιού λιμανιού και του πρώην εργοστασίου της Πειραϊκής Πατραϊκής. Ορίστηκε, δε, να επαναληφθεί η συνάντηση, στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, με στόχο την επίσπευση των διαδικασιών υλοποίησης των προγραμματισμένων έργων.

Ο Αντιπρόεδρος του ΟΛΠΑ Γιάννης Μάκκας, ο Πρόεδρος του ΟΛΠΑ Κων/νος Πλατυκώστας και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Διδασκάλου
 
«Θα παρακολουθώ από κοντά και συνεχώς τις εξελίξεις στην υλοποίηση των έργων που γίνονται στο νέο λιμάνι, αλλά και αυτών που αφορούν την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου της πόλης. Ήταν θέμα προτεραιότητας για τον προκάτοχό μου, συνεχίζει να είναι και για μένα», δήλωσε, απερχόμενος ο κ. Διδασκάλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο