Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Αναστάσιος Κατσιπάνος: Εικόνες και ερωτήματα για την ύδρευση στο Δήμο Ξηρομέρου

      Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ξηρομέρου Αναστάσιος Κατσιπάνος, αναδεικνύει με εικόνες το Πρόβλημα νερού λόγω κακής κατάστασης του δικτύου ύδρευσης στο Δήμο Ξηρομέρου….








8 σχόλια:

  1. τωρα που ζυγωνουν εκλογες τασαρα μου τα ανακαλυπτεις ολα,μη φοβασαι θα τα φτιαξει ο Σαμαρας ολα,παλι αυτος θα βγει και το ξερεις,ησουν στο επιτελειο του,ξερεις πως λειτουργει,αλλο αν σε εβαλε στον παγο και τωρα το παιζεις επαναστατης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. An Ayth einai h politikh kampania enos ypopshfioy dhmarxoy kalhnyxta ksiromero.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. από απλα πραγματα εχουμε αναγκη και όχι από θεωριες ειδαμε και τους αλλους τοσα χρονια.καλλη επιτυχια τασο τουλάχιστον θα εχουμε ησυχη την συνηδεισημας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προϋπήρχαν αυτά τα προβλήματα με το νερο ... γιατι τα βλαιπουμε τωρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑΣΟ ΕΒΑΛΕΣ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ. ΕΙΣΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ,ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΚΟΝΤΗΝΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΑΣΠΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΟΥ . ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΥ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΤΟ ΑΦΘΑΡΤΟ, ΤΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τωρα τα βλιεπς ουλα τασουμ κι τα σκουπρα στουν αστακο κι τσ σωλινς του νερου,τοσου κιρο τι εβλεπς;τα κσουνουδουχια τσ σαμαρα;Εχι δι σαν ισενα ου σαμαρας χιλιαδες,ξερς ποσ ιν στην ουρα κι σκουντιεντι πιος θα μπι στου μαντρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Nέα μέτρα για το νερό. Θα συνδέσουνε το δίκτυο ύδρευσης με τις δεξαμενές της κόκα κόλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΦΙΛΕ ...ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΚΡΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΑ. ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο