Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ερ.Γαλούνης: Παραιτήθηκε απο δημοτικός σύμβουλος για να κατέβει για δήμαρχος

         Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr παραιτήθηκε ο Ερωτόκριτος Γαλούνης από δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου.  
    Ο κ. Γαλούνης, μέχρι σήμερα σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, επικαλέστηκε την πρόθεσή του να ηγηθεί συνδυασμού διεκδικώντας τη δημαρχία Ξηρομέρου τον ερχόμενο Μάιο. 
      Η παραίτηση ήρθε λίγες μέρες μετά τη δημοσιότητα που έλαβε η απόφαση του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας να προβεί στην απόλυσή του, απόφαση την οποία ο ίδιος χαρακτήρισε παράνομη απαντώντας μάλιστα σε διάφορες φήμες που διακινήθηκαν............



      Ωστόσο εντύπωση προκαλεί η επιλογή του να αποχωρήσει από τα δημοτικά έδρανα  όπου κάλλιστα θα μπορούσε να αναπτύξει το δημόσιο λόγο του (ειδικά καθώς επιθυμεί τη διεκδίκηση της δημαρχίας)  ενόψει μάλιστα κρίσιμων συνεδριάσεων όπως αυτή για τον απολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα.          Η παραίτησή του πάντως έγινε αποδεκτή και στη θέση του θα ορκισθεί σύμβουλος ο Ηλίας Κακούρης, συγχωριανός του κ. Γαλούνη από το Αρχοντοχώρι και διευθυντής στην ΕΑΣ Ξηρομέρου.

http://www.agrinionews.gr/

12 σχόλια:

  1. Σωστά παραιτήθηκε, γιατί ούτως η άλλως η περιφέρεια θα τον έθετε σε αργία και βέβαια βάση των δικαστικών αποφάσεων είναι σαφές ότι δεν μπορεί να ηγηθεί ψηφοδελτίου. Απλά πρέπει να παραιτηθεί και απο την Ένωση προκειμένου να μην έχει και παραπέρα προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι αλήθεια πως η κυβέρνηση ψήφισε στη βουλή την 5ετή αναστολή των διώξεων των υπεύθυνων για ατασθαλίες στους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φαντασου τι θα γινονταν απο δω και περα στα δημοτικα συμβούλια. απεφυγε τεχνηεντως κριτικες. αν βεβαια αληθευει η πληροφορια αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον εχει δικαίωμα υποψηφιότητας
    Δύσκολα θα τον βγάλουμε απο πάνω μας
    Κάτι άλλο πρεπει να σκεφτούμε τωρα
    Αλλιώς τη βαψαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άμα δεν ειχε δικαίωμα υποψηφιότητας θα δήλωνε οτι κατεβενει για δημαρχος;
    Για τόσο χαζό τον περνάτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΦΈΡΕΙ ΤΟ ΘΈΜΑ ΓΑΛΟΎΝΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΉ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ. ΑΝ ΤΟΥ ΔΏΣΕΙ ΆΔΕΙΑ Η ΓΝΩΣΤΉ ΜΑΣ ΆΓΝΩΣΤΗ ΒΈΒΑΙΑ ΓΙΑΤΊ ΚΑΙ ΑΥΤΌΣ ΣΗΚΏ ΠΆΝΩ ΚΆΤΣΕ ΚΆΤΩ ΕΊΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το οτι εχει δικαίωμα να κατέβει για δημαρχος το γνωρίζεται και σας πονάει...
    Αλλά τα λέτε όλα αυτά για εντυπώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ
    ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
    ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και τωρα οι κλητητου Κολιαδες Καραμπινιεριδες Λαϊναδες που εμηναν ορφανοι τη θα γηνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΑΛΟΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΘΕΟ
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΕΡΣΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμεις η αστακιοτες που γνωριζουμε τι θα πει Γαλουνης απο μας θα γνωση την Η με την ειπο ψηφιοτητα του Γαλουνη γελαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε το κυρια λυτρα γυριζει στα γραφεια ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. αυτοι σβησανε δε το εμαθες ακομα και μαζι με αυτους και εσυ. πηγαινε να χτυπησεις και λιγο την καρτα σου απο το δημοσιο που αραχνιασε και ασε το δημο για αλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο