Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

ΚΙΝΑΛ Δυτ. Ελλάδας για τη σύμπραξη Κατσιφάρα-ΣΥΡΙΖΑ: «Υπάρχει δυσαρέσκεια…»

Αποκαλυπτικός ως προς τη σύμπραξη του Απ. Κατσιφάρα με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα, Γ. Αθανασόπουλος, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Lepanto.

Υπάρχει δυσαρέσκεια, τόνισε μεταξύ άλλων, ως προς και τη συμμετοχή πρωτοκλασσάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του Περιφερειάρχη.
Μάλιστα, η δυσαρέσκεια αυτή στη βάση του ΚΙΝΑΛ έχει ταρακουνήσει την ηγεσία του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της ηγεσίας αναφέρουν πως θα έπρεπε να είχαν χειριστεί διαφορετικά την όλη κατάσταση, αλλά η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-Κατσιφάρα πήρε έκταση που σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν.

 lepantortv.gr

8 σχόλια:

  1. Η Αιτωλοακαρνανια έχει υποψήφιο για ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ Δυτικης Ελλάδος τον κ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΦΑΡΜΆΚΗ αρκετά (χρόνια) με το Πατρινό κ. Κατσιφαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νυν συριαζαιοι τεως Πασοκοι....γιατι πεφτετε απο τα συννεφα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε φιλε 12:51, δεν με ενοχλεί που ο Κατσιφαρας ειναι Πατρινος. Αλλωστε για εμας στην Βόνιτσα τον τοπικισμό τον εδειξε ο Παπαναστασίου, δημαρχος Αγρινίου. Θα θυμασαι την φασαρία όταν εγκρίθηκαν εργα για τους δρόμους Βόνιτσα- Λευκαδα - Ακτιο. Και από ότι θυμάμαι και ο Φαρμάκης έσταξε το φαρμακι του...

    Πάντως αφου εθεσες το θεμα του Πατρινου, η Αιτ/μια γιατί να ειναι στην ίδια περιφερεια με Αχαια , Ηλεία;

    Μάλλον για μοιραζεται η Πελοπόννησος σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγώ ο μαλακας ψηφησα ΣΥΡΙΖΑ νομίζοντας ότι ψηφηζα αριστερα.Αλλα τώρα δεν θα με ξαναπουλησουν.Ξερω τι θα κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΆ ΞΈΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ
      Η ψηφος ειναι πηγαία έκφραση

      Διαγραφή
  5. και ποιον στηρίζει ο σύριζα στο ξηρόμερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΨΙΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατσιφάρα θα πέσουμε με τα κούτρα απάνω σου για να μην χάνεις την καρέκλα σου !!!! Όσο για τα έργα στο Ξηρόμερο μην σε μέλη δεν Υπάρχει πρόβλημα όποτε μπορείς και θέλεις... μην φας σήμερα έχουμε γλαρόσουπα ελα να σου κάνουμε το τραπέζι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο