Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Τα αγριόχορτα «πνίγουν» την παιδική χαρά στο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Ξηρομέρου





            Σε... δάσος έχει μετατραπεί η παιδική χαρά που υπάρχει στο Χωριό Καραϊσκάκης Ξηρομερου, αφού τα αγριόχορτα έχουν "θεριέψει".
Μια φίλη αναγνώστρια, μας έστειλε τις φωτο και μας γράφει: 
     "Κατάντια ειναι να έρχεσαι στο χωριό σου για καλοκαίρι και να βλέπεις την παιδική χαρά σε μαύρα χάλια, παρατημένη και ασυντήρητη.
      Πρέπει να επιληφθεί του θέματος η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ξηρομέρου και να προχωρήσει άμεσα ο καθαρισμός του χώρου, που απο παιδική χαρά, κινδυνεύει να γίνει... άλσος".......





















13 σχόλια:

  1. Ποιος θα επιληφθεί του θέματος; Η ανύπαρκτη δημοτική αρχή; Η οι ανίκανοι δημοτικοί σύμβουλοι; Ντροπή σας απατεωνες για την εικόνα που εχει ο δήμος... Η ευθύνη βαραίνει εσάς κ τα πρόβατα που σας ψηφίζουν για 50 € κ ενα πακέτο μακαρόνια.... Ανίκανοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ Η ΦΩΝΉ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΟΡΤΑΡΟΧΡΟΝΙΑ. ΤΟΣΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΠΕΣΑΝΕ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?

    ΕΡΩΤΗΣΗ: ΤΡΩΜΕ ΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΜΥΡΗΚΑΖΟΥΜΕ Η ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΡΕΚΑΖΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ειχες γιανιμ τιχα παντα.παλουκ παιχαμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 2 ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ;;;; ΑΜΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΔΙΚΙΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΕΚΛΕΓΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ -ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΑΡΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΙΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΜΟΝΟ ΧΑΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΜΩΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελάτε να δείτε και στο χωριό του Δημάρχου την παιδική χαρά το γήπεδο εκεί μιλάμε για κατάντια σου παίζουν μικρά παιδιά. Αν μπορεί το Ξηρόμερο news να μπορέσει να βάλει και καμία φωτογραφία από το χωριό του Δημάρχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο πρόεδρος και όλοι του συναφιου του (δημοτικη αρχή) είναι ανίκανοι να κάνουν κάτι... Κοροϊδεύουν το κόσμο κ τρώνε κ πίνουν εις βάρος μας... Ας ξυπνήσει επιτέλους ο κόσμος... Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ 8.18 ΟΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΣΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ Ο ΑΛΛΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ. ΒΛΕΠΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΙΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ,ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ,ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΈΒΑΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ε! Αυτά παθαίνεις όταν μπλέκεις με οικολόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν είναι κακό κάποιος να αναδεικνύει τα προβλήματα του χωριού του,ακόμα κι αν η περίοδος είναι προεκλογική,το άσχημο είναι ότι οι περισσότεροι καταπίνουν καμήλες και ενοχλούνται από λεπτομέρειες.
    Το Καραϊσκάκη έχει 1) απαγορευτικό ΧΡΗΣΗΣ νερού και το θεωρούν όλοι φυσιολογικό,ακόμα και η ευαίσθητη φίλη σας,
    2)έκλεισε ο παιδικός σταθμός χωρίς να ανοίξει μύτη,
    3)η παιδική χαρά θα έπρεπε να γνωρίζει η φίλη σας ότι δεν είναι πιστοποιημένη και ως εκ τούτου απαγορεύεται η πρόσβαση.Ως ενεργή πολίτης θα έπρεπε ακόμη να ξέρει ότι η παιδική χαρά του χωριού της δεν είναι από αυτές που θα πιστοποιηθούν.
    Πρόθεση δεν είναι να «επιτεθώ» στη φίλη σας αλλά η life style αντιμετώπιση των προβλημάτων του δήμου δεν προσφέρει τίποτε πέρα από μια κάποια αυτοϊκανοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μου φαίνεται πως.... έχουμε ξεφύγει...... εντελώς.... Που να ξέρω..εΓΩ Η Η....ο καθένας από εμάς πως δεν έχει ....... πιστοποίηση Η.....δεν ξέρω εγώ .... ΤΊ.... Διαλύουμε ΟΙ έχοντας την Ευθύνη που δημιουργήθηκε αυτό το έκτρωμα με την ανοχή του ςςςςς..... . άντε γιατί τα διαλυσαμε όλα δεν δεν......αλλ α τα χρήματα..... Φευγουν....καπου ...... Που????????Ε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο