Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Η «απαστράπτουσα» φυλή των πολιτικών φελλών...


       Μεγάλη κακοδαιμονία για την πολιτική ζωή οι πολιτικοί φελλοί, είτε αφορά την κεντρική πολιτική σκηνή, είτε τους δύο βαθμούς τοπικής αυτοδιοίκησης.
Απλά επιπλέουν με τρόπο, θυμίζοντας μας ότι είναι πάντα εδώ......
Όλοι οι χαρακτηρισμοί, οι προσβλητικοί, μειωτικοί και υβριστικοί, που εκτοξεύθηκαν για το πολιτισμένο, τεκμηριωμένο και ευπρεπές άρθρο μας, επιστρέφονται με τόκο μέσα στα μούτρα του υβριστή.
Το άρθρο μας-ενημέρωση, δεν έχει ούτε ένα προσωπικό χαρακτηρισμό και δεν θίγει κανέναν, είναι μόνο στο πεδίο της ευπρεπούς πολιτικής αντιπαράθεσης με επιχειρήματα και σεβασμό στην άλλη άποψη.
Αναφέρονταν σε ένα πραγματικό γεγονός, πολύ σοβαρό που άπτεται της καθημερινής λειτουργίας του Δήμου Ξηρομέρου, την απόρριψη από την Αποκεντρωμένη, της προσφυγής εναντίον του Προϋπολογισμού (δείτε εδώ), που με επίσημο έγγραφο αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και κάθε πολίτης μπορεί να το βρει και να το δει, εκτός αν είναι μυρωδιάς με τη χρήση του ΔΙΑΥΓΕΙΑ ή ψηφιακά αναλφάβητος.
Οι βρισιές, οι χαρακτηρισμοί και οι προσβολές, φανερώνουν εκνευρισμό, ένδεια επιχειρημάτων και γυρνάνε στα μούτρα  των υβριστών.

mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο