Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

«Νέα Δυτική Ελλάδα», Σπύρος Σκιαδαρέσης για την επέτειο των 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.



     Με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα», Σπύρος Σκιαδαρέσης δήλωσε πως,

«Η επέτειος των 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας αποτελεί αφορμή για τον επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων του Έθνους μας, για την πολιτική και την κοινωνία. Κι αυτό γιατί, καθημερινά μεγεθύνονται τα στοιχεία που είναι αντίθετα και δεν αρμόζουν σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, όπως η βία, τα φρικτά εγκλήματα, οι ρατσιστικές συμπεριφορές, η προπαγάνδα, ο φανατισμός καθώς και ο λαϊκισμός. Δεν νοείται δημοκρατία όταν η ελευθερία του λόγου, η αποδοχή της διαφορετικότητας, ο σεβασμός και η ισότητα προς όλους «απειλούνται» τόσο από τους κυβερνώμενους όσο και από τους κυβερνώντες.
Νέες προκλήσεις είναι μπροστά μας σε όλα τα επίπεδα και η Αυτοδιοίκηση οφείλει να έχει ενεργό ρόλο σ’ αυτές, διεκδικώντας μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων, διάχυση των ωφελειών της ανάπτυξης σε όλους, αναβάθμιση των υπηρεσιών δημόσιας υγείας και παιδείας, σεβασμό στις διαχρονικές αρχές και αξίες της πατρίδα μας. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η δημοκρατία είναι εύθραυστη και πως η ποιότητα και η διάρκειά της αποτυπώνει το αίσθημα ευθύνης όλων μας με συνεχή αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο