Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Ηρακλής Αστακού: Φιέστα για την πρωταθλήτρια ομάδα Κ12 – Τιμήθηκε ο Στάθης Κουνάδης (φωτο)

 


Το περασμένο Σάββατο 29 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε «φιέστα» για την ομάδα Κ12 που διατηρεί ο Ηρακλής Αστακού και η οποία αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας τη φετινή σεζόν.....

Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης τιμήθηκε από τον σύλλογο και ο γενικός αρχηγός Στάθης Κουνάδης, για την προσφορά του στον Ηρακλή Αστακού και γενικότερα στον αθλητισμό της περιοχής επί σειρά ετών.

Ο Στάθης Κουνάδης αποτελεί «την ψυχή» της ομάδας, καθώς ασχολείται καθημερινά πολλές ώρες με αυτή, στηρίζει εκτός από την ανδρική ομάδα και τα τμήματα υποδομής, καθώς επίσης άποτελεί και τον «συνδετικό κρίκο» του συλλόγου με τον Τοπικό Αθλητικό Τύπο.

Μετά την βράβευσή του αισθάνθηκε την ανάγκη, μέσω του agriniara.gr, να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του συλλόγου για την πρωτοβουλία να τον βραβεύσουν και δήλωσε πως θα συνεχίσει να πασχίζει με όλες του τις δυνάμεις για το καλό του Ηρακλή Αστακού αλλά και του αθλητισμού στην περιοχή.









agriniara.

2 σχόλια:

  1. Μεγάλο μπράβω σε όλα τα παιδιά και στους προπονητές που φτάσατε εκεί.
    ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ .
    Μαύριακας Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο ωρε εις ολους.Κιο κυρ Σταθιας μαθαινω καλος και δουλευτης χρονους στον Ηρακλεα.Ετσι να μην ειμαστε κι αχαριστοι.Κιο Μακης καλος κι ο Προεδρος του Ηρακλεα ο Ντόκτορας μαθαινω αξιος ειναι και ηθικος.Αϊντε παντα τετοια ωρε Δραγαμεστιανοι. "Ο ΦΡΑΓΚΟΛΕΒΑΝΤΙΝΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο