Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Ο Ερωτόκριτος Γαλουνης, πρώην Δήμαρχος Ξηρομέρου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΝΕΑ ΜΕΡΑ-ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ".


     Σύμφωνα με πληροφορίες του ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS συνεδρίασε η δημοτική ομάδα του συνδυασμού  "ΝΕΑ ΜΕΡΑ-ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ" και εξέλεξε ως νέο επικεφαλή μετά την "παραίτηση" του Αλέξανδρου Σάββα τον κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη ΔΕ Αλυζίας.

Στη συνεδρίαση της  Δημοτικής Ομάδας για την εκλογή νέου επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΜΕΡΑ-ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ παρευρίσκονταν οι:

Ερωτόκριτος  Γαλουνης

Κραββαρης Σπυρίδων

Ζώγας Νικόλαος   

Τογιας Χρηστος   

Ζορμπάς Ιωάννης

Κολοβός Χρήστος

Γκούμας Γεώργιος

και ο  κ. Πανταζης Απόστολος ο οποίος ψήφισε.

Υποψηφιότητα για τη θέση σύμφωνα με πληροφορίες έθεσαν οι :  

Ερωτόκριτος Γαλουνης πρώην Δήμαρχος Ξηρομέρου και ο Ζώγας Νικόλαος.

Κατά την εκλογική διαδικασία που ακολούθησε με τις ψήφους των Ερωτόκριτος  Γαλουνης, Αποστόλης Πανταζής, Κραββαρης Σπυρίδων, Τογιας Χρηστος, Γκούμας Γεώργιος, σύνολο 5 υπέρ, νέος επικεφαλής αναδείχτηκε ο Ερωτόκριτος  Γαλουνης, έναντι ψήφων, Ζώγας Νικόλαος και Κολοβός Χρήστος, σύνολο δύο, για την υποψηφιότητα του Ζώγα Νικόλαου, ενώ ο Ζορμπάς Ιωάννης ψήφισε παρών.

Καλή αρχή στην Αντιπολίτευση του Δήμου Ξηρομέρου.

 

30 σχόλια:

  1. Απαντήσεις

    1. Καθάρισε η ήρα από το στάρι
      Μπράβο Γαλουνη

      Διαγραφή
    2. ΜΠΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. το φοβο του γαλουνη εχετε με τη συμμετοχη του ειπε δυο νομους που αγνωουσαν οι υπολοιποι. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ

      Διαγραφή
    2. Μεγάλο φόβο . Αφού τον κατραπακιά σαν και το 19 και το 23 που κρύφτηκε πίσω απο άλλο υποψήφιο . Γελανε και τα λιθάρια του μπουμστου

      Διαγραφή
  3. Εμάς και μοναδικός είναι ο Αρχηγός
    Γαλουνης για πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και ο ανεξαρτητος πανταζης ψηφο στο γαλουνη?????? αυτη η παραταξη θα προσφερει θεαμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου Δημαρχαρα
    Τους τσακισες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχει δικαίωμα ένας ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος πού δεν ανήκει σε καμμία δημοτική παράταξη να ψηφίσει για εκλογή αρχηγού μιας δημοκρατικής παράταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ

      Διαγραφή
  7. Μήπως όλο αυτό ήταν στημένο τελικά και καταλήξαμε εδώ; Από outsider ο Γαλούνης βρέθηκε αρχηγός της αντιπολίτευσης!Ήταν το μεγαλύτερο αγκάθι της υποψηφιότητας Σάββα και λόγος να μην ψηφιστεί η παράταξη! Δεν έπρεπε να έχει γίνει δεκτός ως υποψήφιος και μάλιστα μετά από όσα δημοσιοποίησε ,προβαίνοντας σε διασυρμό της παράταξης και του αρχηγού της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέτα χριστό προφήτης είναι εύκολο να γίνεις μάλλον έχεις δίκιο

      Διαγραφή
    2. Αυτά τα λέγαμε και πριν αποδειχθούν έτσι τα πράγματα! Φαίνονταν πως θα κατέληγε το θεμα!

      Διαγραφή
    3. Αυτός έστησε το ψηφοδέλτιο
      Και μπράβο του
      Τους υπόλοιπους τους έκρινε ο λαός με την ψήφο του και τους έστειλε στα σπίτια τους

      Διαγραφή
    4. Έστησε τη σκακιέρα όπως τον βόλευε κι εκεί που είχε ξοφλήσει τελείως ,πήρε το μέγιστο δυνατό που μπορούσε! Δεν έκανε κανέναν αγώνα να στήσει ψηφοδέλτιο όπως λες ας μη κοροιδευόμαστε! Δε φταίει αυτός βέβαια φταίει εκείνος που βρίσκεται σπίτι του ταπεινωμένος ! Τέτοιους θέλει το Ξηρόμερο!

      Διαγραφή
  8. Καθαρά χέρια μας λέγανε ρε ουστ γελάνε και οι πέτρες τής βελουτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν κάποιος θέλει να γίνει ανεξάρτητος , καταθέτει με πρωτόκολλο αίτηση στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου , η οποία ανακοινώνεται στο ε π ό μ ε ν ο Δημοτικό Συμβούλιο
    η ανεξαρτητοποίησή του.
    Συνεπώς μέχρι να γίνει αυτό , σύμφωνα με την απόφαση ανάδειξης εκλογής των Συμβούλων από το Πρωτοδικείο , καταγράφεται και ανήκει στην παράταξη που εκλέχτηκε.
    Οπότε , μη λέτε , όσοι λέτε, κοτσάνες του αέρα.
    Το τι θα κάνει π.χ ο κ. Πανταζής που μέσω διαδυκτίου ανέφερε ότι ανεξαρτητοποιείται , θα φανεί απ το επόμενο Δημοτικό συμβούλιο .
    Καλή επιτυχία σε όλους και έργο προς όφελος του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ-ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΨΗΦΙΖΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ
      ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. Σήμερα εκλέχτηκε σε ειδική συνεδρίαση Πρόεδρος ο κ. Μπαμπούρης. Από αύριο 3 Ίαν. 2024 , και εφεξής , έχει δικαίωμα να υπογραφει και να ασκεί τις από τον νόμο αρμοδιότητες του. Μην έχεις τόσο καημό το τι θα κάνει ή όχι ο κ. Πανταζής. Από αύριο 3 Ιανουαρίου και ως τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέματα που θα ορίζονται για συζήτηση , υπάρχει υπέρ αρκετός χρόνος να δεις ή όχι αυτό που επιθυμείς. Κι όλα αυτά προβλέπονται από τον Δημοτικό Κώδικα και εγκυκλίους του Υπ. Εσωτερικών . Μη βιάζεσαι τόσο πολύ. Κοντός ψαλμός αλληλούια κι όλα θα φανούν.

      Διαγραφή
    3. ΠΑΛΙ ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ - ΑΙΤΗΣΗ.

      Διαγραφή
    4. Εφόσον δεν κατανοείτε κάποια νομικά διαδικαστικά πράγματα, ότι η συνεδρίαση ήταν ειδική και μόνον για εκλογή οργάνων , δεν φταίω εγώ. Ακόμα και οι προσκλήσεις για συνεδρίαση σε Σώμα , εστάλησαν , αν δεν το γνωρίζετε , από τον 1ο σε ψήφους Σύμβουλο . Όπως τούτο προβλέπεται απο τον νόμο. Αναγάγεις μείζον θέμα την ανεξαρτητοποίηση ή μη ενός συμβούλου κι όχι το γεγονός ότι ο επικεφαλής και εκλεγείς με 32% έφυγε " νύχτα" και δεν κάθισε να τιμήσει τους πολίτες που τον ψήφισαν. Και ποτέ νεοεκλεγείς αρχηγός αντιπολίτευσης δεν φεύγει τόσο νωρίς. Η ουσία είναι φίλε μου να γίνει κάτι καλό στον Αστακό και στα χωριά. Καλή μέρα να έχετε και καλή χρονιά.

      Διαγραφή
    5. Οποιαδήποτε αίτηση κατατίθεται στο πρωτόκολλο και μετά προωθείται αρμόδια στους υπεύθυνους !

      Διαγραφή
  10. Γαλούνη είσαι αρχηγός! Άστους να λένε. Σαν εσένα δεν υπάρχει άλλος. Φανηκε και στις τελευταιες εκλογες. Ο κόσμος τους εστειλε σχεδον ολους στα σπιτια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ασχοληστε ακόμα με τον Πανταζής.(κατεβαίνει δεν κατεβαίνει. Θα είναι υποψήφιος δεν θα είναι,παρετητε δεν παρετητε).Αφήστε τον άνθρωπο να ισοροπηση και να ταξινόμηση τη σκέψη του και τα θέλω του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αφού δεν ήσασταν αποφασισμένος να το τραβήξετε μέχρι τέλους ,δεν έπρεπε να θέσετε υποψηφιότητα στις εκλογές! Καταρχήν δε γνωρίζατε από εκλογές όπως αποδείχτηκε και φαινόταν κι από την αρχή. Πόσο μάλλον να θέσετε υποψηφιότητα στο Ξηρόμερο με ότι αυτό συνεπάγεται !Έπρεπε να έχετε ακούσει τους κοντινούς σας ανθρώπους που ορθά σας συμβούλευαν ΜΑΚΡΥΑ!Τώρα το μόνο που καταφέρατε είναι να φέρετε πάλι στις αυτοδιοικητικές θέσεις αυτούς που είχαν ξοφλήσει και τους είχε αποβάλλει όλο το σύστημα! Κόλλησαν σαν παράσιτα στο πτώμα σας ήπιαν αίμα και ζωντάνεψαν! Μια χαρά μας τους φορτωσατε πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ντόμπρος άντρας κρατάει τον λόγο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο