Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Αποχαιρετιστήρια επιστολή του Πυράρχου, Ιωάννη Κουσαρίδα.



        Αποχωρώντας από τον Νομό μας, λόγω μετάθεσής μου στην ΠΕ.ΠΥ.Δ. Αττικής, θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας εκφράσω, τις από καρδίας ειλικρινείς ευχαριστίες μου. .......



· Ευχαριστώ πρωτίστως τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνό, ο οποίος ήταν πάντοτε δίπλα μας και αφύπνιζε λαό και κλήρο με τα κηρύγματα του για την αποτροπή κάθε κινδύνου πυρκαγιάς, ιδιαίτερα κατά την αντιπυρική περίοδο.

· Ευχαριστώ την απερχόμενη Αντιπεριφερειάρχη κα Σαλμά Μαρία και τον νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη κύριο Μαυρομάτη Αθανάσιο, για την άριστη συνεργασία μας και την άμεση απόκριση όπου αυτό απαιτήθηκε.

· Ευχαριστώ όλους τους Δημάρχους γεωγραφικής δικαιοδοσίας μας, απερχόμενους και νεοεκλεγέντες, για την άψογη και αποτελεσματική συνεργασία μας.

· Ευχαριστώ τον Διοικητή του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων για την άρτια συνεργασία που είχα μαζί του.

· Ευχαριστώ τους Αστυνομικούς Διευθυντές της Αιτωλίας και Ακαρνανίας που σε κάθε συμβάν έπρατταν τα δέοντα άμεσα και αποτελεσματικά.

· Ευχαριστώ την κα Λιμενάρχη Μεσολογγίου για την αγαστή μας συνεργασία όπου αυτό απαιτήθηκε, σε δασικές πυρκαγιές σε παράκτιες περιοχές.

· Να ευχαριστήσω όλους τους κοινοτάρχες και συμπατριώτες μου Αιτωλοακαρνάνες, για την υποδειγματική τους συμπεριφορά ειδικότερα κατά την αντιπυρική περίοδο, επιτυγχάνοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
· Ευχαριστώ όλα τα Μ.Μ.Ε. του Νομού και της Περιφέρειας για την συνεχή ενημέρωση των συμπολιτών μας κάθε φορά που χρειάστηκε.


· Τέλος να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους κ. Διοικητές-Υποδιοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Αιτωλ/νίας και το σύνολο του προσωπικού (μονίμους,Π.Π.Υ.εποχικούς,πολιτικό προσωπικό και εθελοντές) και τους στενούς μου συνεργάτες για την στήριξη τους από την πρώτη στιγμή.



Ο Διοικητής
Ιωάννης Π. Κουσαρίδας
Πύραρχος  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο