Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Εντός της ημέρας έρχονται αλλαγές στον ΟΠΕΚΕΠΕ



Το «φιάσκο» των πληρωμών επιταχύνει τις αλλαγές στον Οργανισμό.

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στην αγορά, και οι οποίες έχουν φτάσει μέχρι το εσωτερικό του Μεγάρου Μαξίμου, εντός των επόμενων ωρών, αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στις διοικητικές θέσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ.....

Κύριος λόγος είναι το «φιάσκο» που έχει προκύψει με τις πληρωμές όλο το τελευταίο διάστημα.

«Κερασάκι στη τούρτα» ήταν φυσικά η «ψαλιδισμένη» προκαταβολή των ενισχύσεων που πληρώθηκαν οι παραγωγοί την περασμένη Παρασκευή και δεν ξεπέρασε τα 488 εκατ. ευρώ, όταν πέρυσι είχε φτάσει τα 657 εκατ. ευρώ. 

Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε για όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί δεν ευθύνεται μόνο ο ΟΠΕΚΕΠΕ αλλά και άλλοι αρμόδιοι.

Θα σας ενημερώσουμε σύντομα με νέο ρεπορτάζ και -όπως πάντα- με στοιχεία.

πηγή: agrocapital

2 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ??????ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΟ....ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΞΣΕΙ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΟΥΖΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ,ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΕ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΣΕ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΞΕΛΕΚΤΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΕΝΝΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΩΡΟΥΜΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο