Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Αγνωστοι έσπασαν το τζάμι από το αυτοκίνητο, του ενεργού πολίτη, μαθηματικού, Κώστα Τριαντακωνσταντή.


    Άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του μαθηματικού Κώστα Τριαντακωνσταντή. Την επίθεση με στόχο το αυτοκίνητο του κ, Τριαντακωνσταντή εξαπέλυσαν άγνωστοι/ος, στο χώρο που το αφήνει κάθε πρωί εδώ και χρόνια για να πάει στη δουλειά του. 

Ο ίδιος προέβη στις προβλεπόμενες ενέργειες στο πλαίσιο της συντεταγμένης πολιτείας, για να βρεθούν ο/οι δράστες.

Ο κ. Τριαντακωνσταντής σε ανακοίνωση που μας έστειλε αναφέρει:

"Δέχθηκα μαφιόζικη, φασιστική προσπάθεια εκφοβισμού με φθορές στο αυτοκίνητο μου. Δεν φοβάμαι και δεν εκβιάζομαι. Είμαι πεντακάθαρος.  Βγείτε στο ξέφωτο πανάθλια θρασίμια".


     Τη Παρασκευή  27-10-2023  μετά το πέρας της εργασίας μου πήγα να πάρω το αυτοκίνητο μου από το χώρο, τον οποίο  το αφήνω κάθε πρωί εδώ και χρόνια.  
 Βρήκα το αυτοκίνητο με τελείως  σπασμένο το τζάμι του οδηγού και το κάθισμα καθώς και κάτω από το κάθισμα γεμάτο   κομμάτια από το τζάμι. 


 Προέβην στις προβλεπόμενες ενέργειες  στο πλαίσιο της συντεταγμένης πολιτείας. Τον  δράστη ή τους δράστες  δεν τους γνωρίζω.
Τέτοιες ενέργειες είναι μαφιόζικες με φασιστικά χαρακτηριστικά . Φορώντας τη φασιστική κουκούλα κάποιος ή κάποιοι προσπαθούν να με εκφοβίσουν.  Δεν μασάω από τέτοια άνανδρα κτυπήματα.  Αντίθετα πεισματώνω.  


Προειδοποιώ αυτά τα πανάθλια θρασίμια. Ζούμε στην κοινωνία της πληροφορίας και στην ηλεκτρονική εποχή.

 Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
  

Δεν φοβάμαι και δεν εκβιάζομαι. Είμαι πεντακάθαρος.  Βγείτε στο ξέφωτο πανάθλια θρασίμια. Τότε θα δείτε πόσα απίδια χωράνε στο σακί.   

 

 Το ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS καταδικάζει απερίφραστα την απόπειρα τρομοκράτησης που εκδηλώθηκε κατά του κ. Τριαντακωνσταντή, και θεωρεί ότι το δικαίωμά μας να εκφράζουμε τις απόψεις μας, είναι αδιαπραγμάτευτο.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο