Με μία μακροσκελή ανάρτηση του, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε εξηγήσεις για τα περί των «ευθυνών της Αριστεράς» για την αυξημένη τιμή του ρεύματος......
Το πλέον ενδιαφέρον απόσπασμα από όσα έγραψε, είναι το ακόλουθο:
«Ας πάρουμε λοιπόν τις τιμές του ρεύματος πχ γιατί σήμερα δεν έχουμε φθηνότερες τιμές;
Διότι πολύ απλά μεγάλα έργα υποδομής του παρελθόντος που θα προσέφεραν μεταξύ άλλων και μεγάλες φθηνές ποσότητες ρεύματος, έχουν σταματήσει από την αντίδραση της Αριστεράς.
Σας θυμίζει κάτι το φράγμα του Αχελώου; Εκτός από την χρησιμότητα του για την ύδρευση θα είχε και μεγάλα υδροηλεκτρικά έργα που όμως οι διαρκείς πρόσφυγες στο ΣτΕ σταμάτησαν και τώρα στερούμαστε,αν και το Κράτος έχει ξοδέψει εκατομμύρια.
Μπορείτε να υπολογίσετε ποσό φθηνό ρεύμα έχουμε χάσει και χάνουμε καθημερινά από αυτό και μόνον;»
Ο υπουργός Ανάπτυξης με αφορμή την ενεργειακή κρίση έφερε ως παράδειγμα λοιπόν τα υδροηλεκτρικά του άνω ρου Αχελώου, ορισμένα από αυτά όμως μπορούν να γίνουν με προϋπόθεση της εκτροπή του Αχελώου στη Θεσσαλία.
Παρεμπιμπτόντως πρόσφατα και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ενεργειακή κρίση για να μιλήσει για τα ημιτελή έργα του Αχελώου.
Ο υπουργός Ανάπτυξης όμως μάλλον ξεχνά ότι το ΣτΕ ήταν αυτό που είχε ακυρώσει τους περιβαλλοντικούς όρους για το υδροηλεκτρικό της Μεσοχώρας.
Το ΣτΕ ήταν επίσης αυτό που ακύρωσε επανελλειμμένα την εκτροπή του Αχελώου μάλιστα σε κάποια από αυτές τις αποφάσεις εισηγήτρια ήταν η Προέδρος της Δημοκρατίας σήμερα, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τότε μια εκ των δικαστών του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου.
Εφημερίδα “Συνείδηση”
Ο τύπος στην προσπάθειά του να κάνει το άσπρο μαύρο, έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Παραλίγο και θα υποστηρίζε, οτι το Σ.Τ.Ε. έχει καταληφθεί από μπολσεβίκους.
ΑπάντησηΔιαγραφήΩς συνήθως όλοι φταίνε και κυρίως η αριστερά, αλλά όχι αυτός που κυβερνάει, δηλαδή ο κατεξοχήν υπεύθηνος.
Αν πραγματικά κανείς κάτσει και σκεφτεί ότι αυτός ο άνθρωπος είναι υπουργός
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα πει είμαστε όλοι οι Έλληνες άξιοι της μοίρας μας.
Βρε που πάμε;
Βρε τ σατανά.