Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Τροχαίο για τον Παύλο Χαϊκάλη, ανασφάλιστο το αυτοκίνητο.


      Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο ηθοποιός και πρώην υπουργός Παύλος Χαϊκάλης στην Κηφισιά με αυτοκίνητο το οποίο δεν ήταν ασφαλισμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τον έλεγχο που έγινε από την Τροχαία Κηφισιάς μετά το ατύχημα διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο του ηθοποιού δεν ήταν ασφαλισμένο. Έτσι αφαιρέθηκαν οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος ενώ του επιβλήθηκε και το ανάλογο σε αυτή την περίπτωση χρηματικό πρόστιμο.
Ο Παύλος Χαϊκάλης πρέπει εντός των επόμενων ημερών να προσκομίσει στην Τροχαία Κηφισιάς το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου και την απόδειξη πληρωμής του προστίμου, ώστε να του επιστραφούν η άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και οι πινακίδες του.
Πηγή: tanea.gr

6 σχόλια:

  1. Κατά τα άλλα θα έσωζε τη χώρα μαζί με τους άλλους επαναστάτες αριστερούς. Οι χειρότεροι όλων αυτοί αποδείχτηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μνήμη χρυσόψαρου ενός κλασικού δεξιού που ξέχασε ποιος βουλευτής της δεξιάς κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες ποίος αλός κατέβαινε την φυλολαου σκοτώνοντας κόσμο ποίος τώρα τελευταία σκότωσε μηχανόβιο και αλά πολλά για μαζευτεί λίγο και να σκέφτεστε προτού θελήσετε να κάνετε κριτική

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ 10.32πμ-4,49μμ , ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΟΒΕΛΙΑ,ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Μερκελ και οι αγορές χορεύουν ακόμα η τους είπε ο Αλέξης να σταματήσουν; χα χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνεταιρισμός βολεματος κ εξουσίας όλα χύμα , όλα στο τσάμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΡΕ 8:44 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο