Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Παρουσίαση βιβλίου της Αστακιώτισσας Κατερίνα Θεοδώρου: «Εκείνη» στο Cotton Club, ΑΘΗΝΑ

             Οι εκδόσεις Λυκόφως σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Αστακιώτισσας Κατερίνα Θεοδώρου: «Εκείνη»
       Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2019, στο Cotton Club – Harry’s Bar (Ζωοδόχου Πηγής 3, στο κέντρο της Αθήνας) στις 7:00 μμ.

    Για το Βιβλίο θα μιλήσουν: Η Βίκυ Τάσιου, ο Θανάσης Παπαγεωργίου και φυσικά η συγγραφέας ενώ χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα 9,84......



ΥΠΟΘΕΣΗ:
     Εκείνη. Ένα αλληγορικό και συναρπαστικό θρίλερ για το σκοτάδι της ανθρώπινης ψυχής και τη φύση του Κακού, διά χειρός Κατερίνας Θεοδώρου.
     Το Κακό θα περάσει το κατώφλι του μικρού σπιτιού των νάνων από τη στιγμή που θα φιλοξενήσουν τη Λευκή, μία πανέμορφη, αλλά πανούργα νεαρή. Η Λευκή, θυγατέρα βασιλιά που έχει ζήσει μέσα στα παλάτια και τις ανέσεις, δεν διστάζει να χρησιμοποιεί οποιοδήποτε μέσο για να ικανοποιεί την απληστία και τη βουλιμία της.
      Στις παρυφές του δάσους, όπου η Λευκή αρέσκεται να κάνει περιπάτους για να μαζεύει βότανα τα οποία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει για να πετύχει τους στόχους της, θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί τον Μάρκο. Στον όμορφο νεαρό θα εκμυστηρευτεί ένα σατανικό της σχέδιο που πιστεύει ότι θα την οδηγήσει στην ευδαιμονία.
     Το βιβλίο «Εκείνη», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως, είναι το δεύτερο μυθιστόρημα της Κατερίνας Θεοδώρου.

Μικρό βιογραφικό:

        Η Κατερίνα Θεοδώρου γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στην Ερέτρια Ευβοίας και σπούδασε το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής εκπαίδευσης στην Πάτρα. 
Ζει στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας με τον σύζυγο της Βασίλη Ζαγκότα και τις δύο κόρες τους όπου και εργάζεται ως δασκάλα. Στον ελεύθερο χρόνο της παίζει και συνθέτει μουσική. Το βιβλίο «Ο Δρόμος για την Κόλαση» ήταν η πρώτη της συγγραφική προσπάθεια και το δεύτερο βιβλίο της είναι μυθιστόρημα «Εκείνη».


2 σχόλια:

  1. Κατερίνα, συγχαρητήρια,
    Σε έχω γνωρίσει μόνο ως συνάδελφο.Δεν ήξερα πως ασχολείσαι με τη μουσική και τη λογοτεχνία. Χαίρομαι πολύ με αυτά που διαβάζω για σένα, έκδοση δύο βιβλίων! και σου εύχομαι πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, Γεωργία! Εύχομαι, αν το βιβλίο μου βρεθεί στα χέρια σου να σε ταξιδέψει όμορφα. Να είστε πάντα καλά! Κατερίνα Θεοδώρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο