Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Θέμα και στην τηλεόραση το ασθενοφόρο στην Κατούνα που το έσπρωχναν... για να πάρει μπρος!! Τηλεφωνική παρέμβαση του Θωμά Κουδούνα!

            Στις ειδήσεις στο κανάλι ALERT και στο Ανατρεπτικό δελτίο προβλήθηκε το απίστευτο περιστατικό που συνέβη στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας, όπου ασθενοφόρο έσβησε τη μηχανή του έξω απο το κέντρο υγείας και χρειάστηκε η βοήθεια των κατοίκων να το σπρώξουν για να ξαναπάρει μπρος.
         Κατά τη διάρκεια των ειδήσεων έκανε τηλεφωνικά παρέμβαση ο γνωστός Κατουνιώτης Θωμάς Κουδούνας, μιλώντας για την υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Κατούνας, το οποίο λειτουργεί με σοβαρές ελλείψεις θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των Κατοίκων της περιοχής Μεδεώνος....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

24 σχόλια:

  1. Στον Αποστολάκη δώσατε 50 τοις εκατό στη Κατούνα. Τι έκανε για το Κέντρο Υγείας; Tι έκανε για τη τράπεζα που έφυγε; Tι έκανε για τα σφαγεία; Tι έκανε για τα λουτρά Τρύφου; To προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου θυμίζει το 1960. Η μισή Κατούνα δεν έχει νερό. Οι δρόμοι είναι σε άθλια κατάσταση. Το τσοπόρι για το βιολογικό θα το πληρώσουμε 391.000 ευρώ αντί για 36.000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φατε τον στην μαπα τωρα βρε καυουνιωτες😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φλοκ εσει1:28 γι'αυτό δεν πάμε μπροστά ποτέ από κάτι τέτοιους σαν εσενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μη χειρότερα... η κατάντια και ο ξεπεσμός της Κατούνας... είναι η αρχή ακόμα , αφού έφτασε στο σημείο ένα κεφαλοχώρι μια πρώην έδρα του Δήμου Μεδεώνος να την διοικεί η Αθηνά ..... Εκεί που κρεμούσαν οι κλέφτες τ’ άρματα, κρεμούν οι γύφτοι τα νταούλια . Είμαστε να μας κλαίν’ οι ρέγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο σκοπός σε ένα σχόλιο δεν είναι να μειώσει κάποιον, αλλά να του θυμίσει ότι είναι μειωμένος. Δυστυχώς για 4 χρόνια θα πορευτούμε με μειωμένους !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μωρέ τα ήθελε ο κωλος τους.Αστους να ακούσουν τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΩΝΤΩΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΔΕΩΝΟΣ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΜΕΔΕΩΝΟΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΙΟΙ ΓΘΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9.40πμ.Αφου εσείς οι ίδιοι βγάζετε τα μάτια σας μόνοι σας τι σκουζετε μετά;Εγώ θα ντρεπόμουν να ανοίξω το στόμα μου.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΥΠΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙΟΛΗ.ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στον 7.48 εχω να σου πω οτι ειναι η μονη που εκανε πεντε πραγματα στα χωρια μας. Εσενα αυτη τη στιγμη σε καιει κατι αλλο αλλα πρεπει να το χωνεψεις οτι θα σε κυβερναει η αθηνα γιατι ειναι η καλυτερη. Ολους τους εχουμε δει και ολους τους ξερουμε εναν εναν ποιος ηταν ο σκοπος τους ολα αυτα τα χρονια κατι ξερουμε κ εμεις .αλοι καναν για τα σπιτια τους κ η αθηνα για τα χωρια μην συκοφαντεις αθοους ανθρωπους που δωσανε την ψυχη τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλα καλά πανε. ευτυχώς που σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει κάτουνα και θα λυθούν τα προβλήματα. Όποτε λίγο υπομονη χρειάζεται. Εσύ 12:58να μας πεις τα 5 πράγματα που έκανε η Αθηνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΙΑ Τ ΚΑΡΕΛΟΥ ΣΑΝ Κ ΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΘΑ ΣΔΝΕ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΩΤΗΡΣ ΚΑΝΑ ΚΟΥΚΑΛΑΚΙ Κ Τ ΑΓΛΕΙΦΙΣ ΚΙ ΤΩΡΑ Σ ΚΑΚΟΥΦΕΝΙΤΙ . Θ ΜΑΘΣ Κ ΘΑ ΠΟΥΡΕΥΤΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 7:48 αυτα τα αρματα σας εφαγαν τον αγλεωρα και το μονο που εφεραν στη βονιτσα ηταν ενα τεραστιο χρεος το 2010. κανεις αλλος δημος δε σας ηθελε και αν δεν ερχοσασταν στη βονιτσα τωρα μαλλον θα ειχατε φαληρησει σα δημος και θα ειχαν ερμωσει τα παντα πανω κει θα ψαχνατε στις πολεις δουλεια. ευτυχως που εχετε και μια αθηνά που ειναι δραστηρια και τρεχει για το συμφερον σας την βριζετε κιολας ορισμενοι. δεν εχετε ιδεα που θα ησασταν κακομοιρηδες χωρις την αθηνά και χωρις να μπαινατε στο δημο ακτιου μη σας φουσκωνουν τα μυαλα μερικοι. ζειτε στις χρυσες εποχες των επιδοτησεων ακομα δεν ξερετε οτι δεν υπαρχει σαλιο με αερα ζουμε. για προσγειωθητε και να μην ειστε αχαριστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αφηστε τα κοριτσια να κανουν πραγματα οι γυναικες του δημου αυτη την τετραετια του Αποστολακη δουλεψανε παρα πολυ παναγιωτα βαρβαρα αθηνα τωρα στο πλευρο τους θα εχουν κ την χαλιμουδρα μην τις υποτιματε αυτες τις γυναικες. Μη βγαζετε τοση χολη κ καποιοι να σεβεστε το τι εχει προσφερει ο καθενας γιατι ο καθε ανθρωπος ειναι ξεχωριστος για ονομα του θεου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εσύ 6:00 δεν τα θυμάσαι καλά η λες ότι σε συμφέρει, το 2010 εσύ τα μαγείρεψες και η κάτουνα ήρθε στη Βόνιτσα κανένας δεν ήθελε Δήμο με τη Βόνιτσα μιλάς εσύ που σε έβγαζαν στα κανάλια και γινόσουν ξεφτίλα πανελλαδικά; τη να μας πεις; η κάτουνα από το 2010 και μετά ερημωνει και τώρα ακόμα χειρότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αντε πνιξου ρε που πιασαν την παναγιωτα με την πρατινα στην πλατη. Αχ κακομοιρη μου δεν εχει αναγκη η παναγιωτα για διακοσια ευρω. Εσυ εχεις αναγκη που καθεσαι κ βγαζεις ολο κακιες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κ ΕΣΕΝΑΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΣΟΥ1.19 ΓΙΑ ΠΕΣΜΑΣ ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Κ Η ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΟΙΟ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΤΟ ΓΗΜΝΑΣΙΟ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΣΑ ΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΒΑΛΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΒΑΨΕΙ ΤΗ ΒΡΟΜΙΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΟΥ . ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Κ ΗΤΑΝ ΕΚΤΡΟΜΑ ΟΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΕΡΟ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ.ΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΔΑΠ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ ΟΥΤΕ ΠΑΓΚΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΚΑΘΗΣΤΕ. ΟΥΤΕ ΑΛΕΞΙΚΕΡΑΥΝΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΡΧΕΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕΣ Κ ΕΞΩ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το κεντρο υγείας λειτουργούσε 24ωρο 7:16 άκου το από τη βρώμα που λες εσύ (με το μυαλό σου) δεν πέθανε κανένας τώρα πεθάνει ο κόσμος είχα υπηρεσίες,τραπεζα, σφαγεία (αυτά που θα άνοιγες) δημαρχείο τεράστιο,εσύ τη έχεις για δημαρχείο; ένα κοτετσι; τώρα που πάνε αυτά; ευτυχώς μας νοικοκυρές εσύ ή μάλλον μας τον έφτιαξες το λακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το κεντρο υγειας δεν σου το εκλεισε ο αοστολακης ουτε κ την τραπεζα γιατι οι τραπεζες κλεινουν σε ολη την ελλαδα. Τωρα οσο για τα σφαγεια κ τουτα κλεισμενα τα βρηκε κ προσπαθει να σου τ ανοιξει ουτε κ τα λουτρα της τρυφου κατεστραμενα ηταν τι ταπας και τα φερνεις ε ειχατε ενα ωραιο δημαρχειο με ενα ωραιο χρηματοκιβωτιο που οποιος εφτανε ηταν μπειτε σκυλοι αλεστε κ αλεστικα μη δινετε χωρις να πληρωνετε ουτε ανταποδοτικα γιατι ετσι σας ειχαν μαθει κ τωρα ηρθε ο αποστολακης να βαλει σειρα μπας κ ενταχθειτε κ εσεις . Τωρα ποιοι ειναι κ εσυ τους ξερεις κ εμεις τους ξερουμε αλλο πως κανουμε τουμπεκι γιατι καποιοι τους ψηφισες παλι και ειναι εδω τινα σου πω εγω αφου εσυ εισαι μαζοχας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Α ΑΚΟΥΣ ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ Κ ΑΔΙΚΟ. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝΕ.ΟΛΟ ΟΥΙΣΚΑΚΙΑ ΠΙΝΑΝΕ ΑΣ ΤΑ ΠΙΟΥΝ Κ ΤΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγώ μαζόχας; εσένα έχει ο Αποστολάκης με το μαστηγιο και το καρότο και κάθεσαι κλαρίνο μπροστά του. Είτε σου αρέσει είτε όχι η κάτουνα ερημωνει επί Αποστολάκη είναι δήμαρχος και έχει την ευθύνη άμα ήμουνα εγώ θα έφταιγα εγώ. Όσο για τα οικονομικά μιλάς εσύ με αυτή τη σπατάλη; εσύ που λες το δημαρχο σου καριολη; που σε ξεφτιλειζε ο τριανταφυλοπουλος πανελλαδικά; μη μιλάς σε έχω ταπωμενο/η από παντού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ναι καλε με ταπωσες πω πω μη μας σκιαξετε κιολα ο αποστολακης ειναι λεβεντοπαιδι ειναι ο δημαρχος των εργων φατον στην μαπα αλλα τεσσερα χρονακια κ μετα ξαναβλεπουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλά τραβά και συ να γλειψεις τώρα τον δήμαρχο γιατί έφαγες πολλή ώρα εδώ με τα σχόλια και θα σου πάρει τη θέση άλλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο