Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου διοργανώνει σεμινάριο μαγειρικής τέχνης με θεματολογία: "ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΨΑΡΙΟΥ. ΤΟ ΨΑΡΙ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ".
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 και ώρα 15:00 μ.μ. στον χώρο "ΚΤΗΜΑ ΠΑΛΟΥΚΗ", Δρυμός Βόνιτσας Αιτ/νίας.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες μάγειρες, Σέφ, ιδιοκτήτες εστιατορίων και ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και εργαζόμενους πάσης φύσεως....
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί απο τον Κύριο Χρηστίδη Ιωάννη καταξιωμένο σεφ του χώρου όπου θα μοιραστεί μαζί με τους συμμετέχοντες συνταγές και τεχνικές με βασικό υλικό το ψάρι, χρησιμοποιώντας πάντα υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες.
Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Αντιπρόεδρο της Λέσχης Σιδερά Βάσω στο τηλ: 6942092036 απο τις 09:00 π.μ. έως 22:00μ.μ. Η συμμετοχή μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν προεγγραφής.
Σας Ευχαριστώ
Εκ των προτέρων
Να δηλώσουν ΟΛΟΙ οι καταστηματαρχες , μπας και ξεφυγουμε απ τη πρατίνα. Και ένα σεμινάριο για σερβιτόρους μπας και ξεκολλήσουμε
ΑπάντησηΔιαγραφή