ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μίλτος Πάτσης
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου διοργάνωσε σήμερα Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, σεμινάριο μαγειρικής τέχνης, στην φιλόξενη κουζίνα στο «ΚΤΗΜΑ ΠΑΛΟΥΚΗ» στο Δρυμό Βόνιτσας, με θεματολογία: "ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΨΑΡΙΟΥ. ΤΟ ΨΑΡΙ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ"...
ΒΙΝΤΕΟ.....
Με την καθοδήγηση του κ. Χρηστίδη Ιωάννη, καταξιωμένου σεφ του χώρου, οι συμμετέχοντες εκτέλεσαν συνταγές και τεχνικές με βασικό υλικό το ψάρι, χρησιμοποιώντας πάντα υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες.
Με την καθοδήγηση του κ. Χρηστίδη Ιωάννη, καταξιωμένου σεφ του χώρου, οι συμμετέχοντες εκτέλεσαν συνταγές και τεχνικές με βασικό υλικό το ψάρι, χρησιμοποιώντας πάντα υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες.
Οι παρευρισκόμενοι έμειναν κατενθουσιασμένοι, αφενός από τις υποδομές που συνάντησαν στο "Κτήμα Παλούκη" και αφετέρου από την ποιότητα και τη γεύση των αλιευμάτων που δοκίμασαν, όσο και από τους τρόπους με τους οποίους μαγειρεύτηκαν.....
Μπράβο σας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα και κατι καλο στην περιοχη μας
ΑπάντησηΔιαγραφή