Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ: Δωρεάν μαθήματα decoupage (ντεκουπάζ)!

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

             Το Δ.Σ. του πολιτιστικού λαογραφικού συλλόγου γυναικών Αστακού ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο και θέλοντας να περάσει το μήνυμα του μαθαίνω καινούργιες τεχνοτροπίες και αξιοποιώ ότι έχω θα πραγματοποιήσει μαθήματα decoupage (ντεκουπάζ) σε αρχάρια μέλη του συλλόγου μας. 
      Το ιδρυτικό μέλος του συλλόγου μας Λαμπρινή Λυμπερτάδου Τσακαλώζου προσφέρεται να εκπαιδεύσει τις γυναίκες την τεχνική του ντεκουπάζ δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενες να προσέλθουν στο στέκι μας για ενημέρωση το σάββατο 28 Οκτωβρίου και ώρα 5 το απόγευμα. Μέγιστος αριθμός εκπαιδευομένων 30 άτομα.

Το Δ.Σ.

2 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε Ανωνυμε, μπορεις να το βρεις στο INTERNET.Oμως σου λεω οτι ειναι μια τεχνη και τεχνικη που ξεκινησε στην Κινα και Μογγολια τον 12ο αιωνα και εφτασε μεχρι τις μερες μας με διαφορα εξελικτικα σταδια. Η λεξη ειναι γαλλικη, σημαινει κοβω (DECOUP) και με την πιο πανω τεχνικη φτιαχνεις πολλα ομορφα αντικειμενα . Αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες μπες στο bog μου Lamprinadecoup.blogspot.com ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ Λαμπρινη Λυμπερταδου

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο