Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Επαναδραστηριοποίηση και εκλογές στο Σύλλογο των απανταχού Παλαιριωτών "Η Κεχροπούλα"

Σύλλογος των απανταχού Παλαιριωτών 
" Η Κεχροπούλα"

        Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Απανταχού Παλαιριωτών "Η Κεχροπούλα", μετά τις απαιτούμενες ενέργειες στις οποίες προέβη θα ήθελε να σας ενημερώσει για την επανασυγκρότηση του Συλλόγου και την απόφαση αυτού να διεξαχθούν εκλογές, το Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017, στις 11:30 π.μ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Ο.Τ.Ε, 3ης Σεπτεμβρίου 110, Αθήνα, μέσα στα πλαίσια των οποίων θα γίνει η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και η εγγραφή νέων μελών.
           Όποιος ενδιαφέρεται να θέσει υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο, θα πρέπει να στείλει inbox (μήνυμα) στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) ώστε να γίνει η καταχώρησή του ονόματός του και να ενημερωθεί για τις περαιτέρω διαδικασίες που θα ακολουθήσουν. Αναμένουμε το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή σας. 
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε Παιδιά.Ολα τα χωριά έχου συλλόγους και εμεις απο τους πρώτους με τοσο ΜΕΓΑΛΟ εργο και ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ και να μην υπάρχουμε σαν σύλλογος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο συγχωριανοί.Κάποτε ο σύλλογος ήταν απ τους καλύτερους του νομού μας.Κάντε τον πάλι για το καλό και του χωριού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο