Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Στο Μεσολόγγι η Φώφη Γεννηματά


Μια στάση στο Μεσολόγγι και συγκεκριμένα στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, έκανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Την κα Γεννηματά υποδέχθηκε και καλωσόρισε η αντιπεριφερειάρχης Χ. Σταρακά και ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου, ενώ το παρόν έδωσαν και αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων ήταν οι πρώην βουλευτές Θάνος Μωραΐτης και Ανδρέας Μακρυπίδης, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Αντωνόπουλος, και άλλοι. Παρόντες ήταν και οι αντιπεριφερειάρχες Γιάννη Λύτρας, και Νίκος Μπαλαμπάνης.
Η κα Σταρακά ευχήθηκε στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ καλή επιτυχία στον αγώνα για την προεδρία της κεντροαριστεράς, ευελπιστώντας να είναι ενωμένος ο χώρος και να καταφέρει να μεγαλώσει και πάλι, ενώ αναφέρθηκε και στην μέχρι τώρα καλή πορεία της κας Γεννηματά που κατάφερε να φέρει κοντά κάποια κομμάτια του χώρου σε καιρούς δύσκολους.
Η κα Γεννηματά από την πλευρά της ευχαρίστησε όλους για την υποδοχή τονίζοντας την ιδιαίτερη αγάπη της για την Αιτ/νία, με την οποία έχει ισχυρούς προσωπικούς δεσμούς και όπως είπε η ίδια αισθάνεται ότι είναι ένα κομμάτι αυτού του νομού. «Πιστεύω ότι ο χώρος μας πρέπει να είναι χρήσιμος για την πατρίδα. Δεν έχει κανένα νόημα να βολευόμαστε σε μικρά ποσοστά και να έχουμε ένα ρόλο συμπληρωματικό στο πολιτικό σκηνικό. Πιστεύω στη συλλογική προσπάθεια και σε κοινή κατεύθυνση. Αυτό είναι το στοίχημα. Να κοιτάμε όλοι προς την ίδια πλευρά», υπογράμμισε χαρακτηριστικά. Άσκησε και κριτική στην κυβέρνηση, επισημαίνοντας την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, παρά τις περί του αντιθέτου απόψεις και εξαγγελίες, που έκανε ο κ. Τσίπρας. Αφού συνομίλησε για λίγο με τους παραβρισκόμενους, αναχώρησε για το Αγρίνιο όπου θα έχει την κεντρική της ομιλία
aixminews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο