Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΚΑΛΕΣΜΑ για Συνάντηση ΜΑΧΑΙΡΙΩΤΩΝ και φίλων στην ΑΘΗΝΑ (σε Ταβέρνα-Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017)

         Με πρωτοβουλία συγχωριανών απο το χωριό ΜΑΧΑΙΡΑΣ Ξηρομέρου διοργανώνεται συνάντηση με όλους τους Μαχαιρώτες και φίλους στην Αθήνα, στη Tαβέρνα Παράδεισος, Τσακάλωφ 11, Πετρούπολη, με σκοπό να ανταμώσουν με παλιούς φίλους και συγγενείς, για να μιλήσουνε, να γελάσουνε, σε μια ζεστή παρεΐστικη ατμόσφαιρα. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
          Αγαπητοί μου Μαχαιριώτες κάποια παιδιά απο το χωριό μας, που απλώς έτυχε να μένουν Αθήνα και με την συνταξιοδότησή τους θα επαναπατρισθούν βεβαίως βεβαίως!!, σκέφτηκαν να συναντηθούμε την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, στη Tαβέρνα Παράδεισος, Τσακάλωφ 11, Πετρούπολη, για να δεί ο ένας τον άλλον βρε αδελφέ και να μιλήσουμε για το χωριό μας... τον ένδοξο Μαχαιρά!!!!!..... 
        Επειδή το ενδιαφέρον κάθε μέρα γίνεται και μεγαλύτερο, εάν είστε σίγουροι οτι θα έρθετε, σας παρακαλούμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας μέχρι 30 Οκτωβρίου στα τηλέφωνα:
-Σπύρος Μακρυπίδης....... 6977455399
-Πηνελόπη Γκούμα......... 6976677821
-Γρηγόρης Τσίντζος........6945803144
          Αν η συμμετοχή είναι ικανοποιητική, (100 άτομα περίπου) θα έχουμε δική μας σάλα με ζωντανή μουσική το δε ΜΕΝΟΥ θα περιλαμβάνει: σαλάτα , φέτα, τσαντζίκι, πατάτες, φιλέτο κοτόπουλο, φιλέτο χοιρινό, κρασί Ζίτσα, μπύρες FIX και αναψυκτικά στην τιμή των 20 ευρώ.!
          Παρακαλώ ενημερώστε και τους συγχωριανούς μας που δεν έχουν FB, ...φυσικά είναι δεκτοί και οι φίλοι του χωριού μας!!!!
    Φυσικά την ανακοίνωση δεν θα την δούν όλοι οι συγχωριανοί μας!, οπότε όποιος μπορεί, ας ειδοποιήσει τους υπόλοιπους......
Σας ευχαριστούμε κι ελπίζουμε να τα πούμε σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο