Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ιδιοκτήτες λεωφορείων βάλλουν κατά του προέδρου του υπεραστικού ΚΤΕΛ

      Με ανακοίνωση τους ιδιοκτήτες και οδηγοί του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλ/νίας, εκφράζουν τη δυσφορία τους για την στάση που κράτησε ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλ/νίας κ. Καψιαμπέτης, μετά το τροχαίο δυστύχημα στα Μάλγαρα.......


   Οι ιδιοκτήτες, που όπως είπαν στο agriniopress.gr εκπροσωπούν έναν αριθμό οδηγών και ιδιοκτητών μελών σωματείου, κρίνουν πως με τις δηλώσεις του ο πρόεδρος της Α.Ε. τους έθιξε , θεωρώντας τους ουσιαστικά ανεύθυνους και παραβάτες του Κ.Ο.Κ. Πάντως το εάν η συγκεκριμένη ανακοίνωση εκπροσωπεί την πλειοψηφία των ιδιοκτητών ή ένα από τα δυο υφιστάμενα σωματεία, αυτό αμφισβητείται έντονα από άλλους αυτοκινητιστές και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται ανακοινώσεις διάψευσης.

    Σύμφωνα με τον αποστολέα της ανακοίνωσης,  αυτή εκφράζει το Σωματείο Ιδιοκτήτων ΚΤΕΛ Αιτωλ/νίας αλλά και μεμονωμένους οδηγούς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
   «Όλοι λυπούμαστε βαθύτατα για το θλιβερό ατύχημα του συναδέλφου μας με το Ν 152. Όμως λυπούμαστε και για την αντιμετώπιση του συμβάντος από την Διοίκηση μας και τις σοβαρές δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος  δημόσια στην τηλεόραση του Αχελώου.
     Πάνω από όλα η ασφάλεια θα λέμε και θα ξαναλέμε άλλα η ώρα η κακιά έφερε και ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, από έναν άξιο συνάδελφο μας, που ποτέ δεν είχε προκαλέσει τροχαίο και σήμερα δίνει μάχη να κρατηθεί στην ζωή. Τον κρίναμε, τον κατακρίναμε, αλλά γνωρίζουμε καλά ότι ούτε αυτός ούτε εμείς ούτε οι επιβάτες επιθυμούμε τέτοια θλιβερά ατυχήματα στα ταξίδια μας.
     Αυτόν αλλά και όλους τους συναδέλφους στο ΚΤΕΛ, ο πρόεδρος μας, μας κατάγγειλε ως παραβάτες του ΚΟΚ, ως ανεύθυνους και δημιουργούς ανασφαλών ταξιδιών, τόσο ένοχα και άτεχνα που ούτε το κεφάλι του δεν σήκωσε να κοιτάξει την κάμερα.

Κύριε Καψιαμπέτη,
    Δεν είμαστε ένας στόλος ανεύθυνων και ταραχοποιών οδηγών, ιδιοκτήτων και μη, που δεν μας νοιάζει ούτε η ζωή μας , ούτε η περιουσία μας αλλά ούτε και η ζωή και ασφάλεια των επιβατών, που σε κάθε δρομολόγιο ο ομαλός τερματισμός του οδηγού συνεπάγετε με τον ομαλό τερματισμό των επιβατών στον προορισμό τους.
    Ναι, συνέβη το συμβάν και είναι πολύ λυπηρό για όλους μας, συμπάσχουμε με τις οικογένειες αλλά κατά τα λεγόμενα σας στην τηλεόραση του Αχελώου, μας θίξατε κατεβάζοντας το βλέμμα σας μόνιμα στο πάτωμα μιλώντας ανυπόστατα και αυθαίρετα για το επίπεδο ασφάλειας της εταιρίας μας θίγοντας την αξιοπρέπεια όλων μας. Η εταιρία μας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που τηρούν στο έπακρον τους διεθνείς κανόνες ασφάλεια, με έμπειρους οδηγούς και προσωπικό με πάρα πολλά έτη προϋπηρεσίας, στελεχώνοντας μια επιχείρηση τεράστια και υπεύθυνη προς τους μεταφερόμενους επιβάτες.
     Η τήρηση του ΚΟΚ και όποιων άλλων νομοθετικών διατάξεων που αφορά την ομαλή και ασφαλή εκτέλεση δρομολογίων, τηρούνται σε υψηλό επίπεδο και απόδειξη είναι ότι στα συμβάντα της τροχαίας δεν υπάρχουν αναφορές άξιες λόγου, ή άξιες προς δυσμενή κριτική.
ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ, πλήθος συναδέλφων, για να μην πούμε όλους. Δεν γίνεται να είσαι πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου και αντί να προβάλεις την εταιρία εσύ να ενάγεις τους εταίρους ως αναξιόπιστους, με ότι αυτό συνεπάγετε για το μέλλον της εταιρίας μας. Και ειδικά τώρα που σαν υπεύθυνη εταιρία χρειάζονταν ένας υπεύθυνος διοικητικός παράγοντας, να κρατήσει την εταιρία με αξιοπρέπεια στα μάτια του κόσμου που τόσο έχουμε ανάγκη.»

agriniopress

4 σχόλια:

  1. KAI ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΡΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΧΑΘΗΚΑΝ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΚΟΜΗ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΟ ΚΤΕΛ.ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΤΡΟΠΗ. ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΕ ΣΑΣ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΟΝΙΟΣ ΟΠΨΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣΧΕΙ.ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΟΜΨΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΤΑΙΓΕΝ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΨΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΤΗΧΗΜΑ.ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΨΝΨ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΟΙΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΤΕΛ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο