Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Στο πλευρό Καψιαμπέτη ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών των λεωφορείων του ΚΤΕΛ

Ο Πρόεδρος  το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Συγκοινωνίας Υπεραστικών Συγκοινωνιών ΚΤΕΛ νομού  Αιτωλοακαρνανίας, το οποίο αποτελείται από 200 μέλη εκφράζει σε ανακοίνωση του τη λύπη του «…για ανώνυμα δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν  σε ιστοσελίδες της περιοχής μας κατά του Προέδρου της εταιρείας ΚΤΕΛ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ Α.Ε. κ.  Γεωργίου Καψιαμπέτη  που στην ουσία δεν περιφρουρούν, αλλά υπονομεύουν το κύρος της Εταιρείας .»........


Η σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου συνεχίζει:
«Ο Πρόεδρος στη συνέντευξη του εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για την απώλεια των δύο νέων ανθρώπων και τον τραυματισμό επιβατών του δρομολογίου της 07/01/2014 από Αγρίνιο προς Θεσσαλονίκη .
Δεν καταλόγισε ευθύνες και δεν ήταν δυνατόν να πράξει αυτό, αφού αποτελεί αντικείμενο έρευνας των οργάνων της Τροχαίας, αλλά και των ανακριτικών αρχών.
Τα αναφερόμενα σε ανώνυμη ανακοίνωση είναι αυθαίρετα συμπεράσματα και κακοήθειες του συντάκτη της .
Το ύφος και το κείμενο , αλλά και οι απόψεις που εκφράζονται μέσω αυτής της ανώνυμης και ανεύθυνης ανακοίνωσης δεν εκφράζουν ούτε τον Πρόεδρο,  ούτε το Διοικητικό Συμβούλιο ούτε τα μέλη του σωματείου  που εκπροσωπεί  τους οδηγούς και ιδιοκτήτες των λεωφορείων της εταιρείας  ΚΤΕΛ  ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Α.Ε.»  καταλήγει η ανακοίνωση του Συνδέσμου που υπογράφει ο πρόεδρος του κ. Παπακωνσταντίνου.
    Να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος Σύνδεσμος είναι ο ένας και μεγαλύτερος σύλλογος των ιδιοκτήτων λεωφορείων του υπεραστικού ΚΤΕΛ, ενώ υφίσταται και δεύτερος.
      Οι συντάκτες της ανακοίνωσης που ασκούσε κριτική στον κ. Καψιαμπετη έχουν υποστηρίξει πως η ανακοίνωση τους προέρχεται από το δεύτερο αυτό σωματείο.

agriniopress

2 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΨΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΙ ΚΑΟΣΧΟΛΙΣΑΤΕΣ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΨΠΟΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΜΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MALLON AYTOS POY TO GRAVE DEN UA EXEI OIKOGENEIA OYTE UA AJIZEI NA EINAI EPAGGELMATIAS ODHGOS AS SOBAREYTOYME

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο