Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο πρώην αντιδήμαρχος ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΪΝΑΣ

        Τα βρόντηξε και ανεξαρτητοποιήθηκε απο την παράταξη του δημάρχου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κ. Κώστας Λαϊνάς.

          Με γραπτή του δήλωση, προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ξηρομέρου κ. Κωνσταντίνο Κυριάκο, ο δημοτικός σύμβουλος μέχρι χθες της πλειοψηφίας και πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Λαϊνάς ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από τη δημοτική παράταξη που διοικεί σήμερα το δήμο "Δυνατό Ξηρόμερο - Πρώτα ο πολίτης" του δημάρχου Ερ. Γαλούνη και θα συνεχίσει την πορεία του στο ΔΣ ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.............



        Ο κ. Λαϊνάς ήταν από τα βασικά στελέχη του δημάρχου Ξηρομέρου, με σημαντική απήχηση και αποδοχή σε όλο το εύρος του δήμου και το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην αντιδήμαρχος δεν τα πήγαινε καλά με τον δήμαρχο Ξηρομέρου και αναμένεται να προσχωρήσει σε νέα δημοτική παράταξη.

Με ενημέρωση απο ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ 


21 σχόλια:

  1. Στο ίδιο έργο θεατές. Γνωστοί τακτικισμοι. Κανονικά παραίτηση θα έπρεπε όχι ανεξαρτητοποίηση. Δεν είναι κακό να πάει και κανένας σπίτι του . Δοκιμασμένο όλοι πολλές τετραετίες ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν άντε κανένας καινουριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωχχχχ πάει η ομαδα μπετό αρμέ του Γαλούνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κακοπεσες από το Γαλουνη σφιχτερμαν...κάτσε τώρα π ο καινούργιος σου συνδυασμός θα έρθει τρίτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΩΣΤΑ ΓΕΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ, ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΟΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
    ΑΓΑΛΙΑ ΑΓΑΛΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΜΕΛΙ.
    ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι στεναχώρια και αυτή χριστουγεννιάτικα!!!
    Φαρμάκι ήπιαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε των 4:00 είσαι βαθιά νυχτωμενος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ Κώστα,

    Κατάρχας να ευχηθώ για τις Άγιες ημέρες Χρόνια πολλά, υγεία ευτυχία σε εσένα την οικογένεια σου και όλους τους συνδημότες μάς.
    Θέλω να σε ευχαριστήσω για όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας απο το 2013 έως και σήμερα.
    Αναμφισβήτητα υπήρξες βασικό στέλεχος της παράταξης μας 'Δυνατό Ξηρόμερο' και της Δημοτικής Αρχής με Δήμαρχο τον Ερωτόκριτο Γαλουνη, μια συνεργασία 5 ετών.

    Από την θέση του Αντιδημάρχου και αναπληρωτή Δημάρχου για 2,5 Χρόνια οπου σε τίμησε η παράταξη και ο Δήμαρχος και σχεδόν 5 χρόνια Δημοτικός σύμβουλος, έδωσες και εσύ τον δικό σου αγώνα που σε καμία περίπτωση ήταν εύκολος. Διαχειριστικές  δύσκολα θέματα του Δήμου,  της καθημερινότητας, πολιτισμό,  αθλητισμό, καθαριότητα, ύδρευση κτλ ,με τον τρόπο σου  διαχειρίστηκες  μέρος των οικονομικών του Δήμου υπό  δύσκολες συγκυρίες ,  στάθηκες δίπλα στον Δήμαρχο,τον αναπληρωσες όταν χρειάστηκε , ήσουν πάντα θετικός,  δεν ψήφισες ποτέ όχι πάντα με το ήθος που σε διακατέχει, γι'αυτό και ο Δήμαρχος σε σεβάστηκε και δεν σου χάλασε ποτέ χατίρι.
    Εχεις και εσύ τη δική σου θέση στην όποια επιτυχία η ατυχία της Δημοτικής Αρχής.

    Ακόμη και όταν εγώ ήρθα σε σύγχυση με τον Δήμαρχο για κάποια θέματα όπου ψήφισα όχι,  εσύ με λογική και σύνεση φρόντισες  να με συμβουλεύσεις και να σταθείς ξανά δίπλα στη Δημοτική Αρχή για το καλό του τόπου.

    Να σε ευχαριστήσω επίσης για την χθεσινή θετική σου ψήφο στα πολύ σημαντικά  θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου,  Τεχνικό πρόγραμμα,  προϋπολογισμό 2019 όπου ο Δήμος πάλι και με την δική σου ψήφο  και όλων των συμβούλων που ψήφισαν θετικά, θα συνεχίσει να λειτουργεί.
    Για να είμαι ειλικρινείς απέναντι σου,θα περίμενα να ψηφίσεις 'ΟΧΙ' διότι θεωρώ περίεργο να διαφωνώ αλλά και να συμφωνώ συνάμα.
    Με εκπλήσσει η ανεξαρτητοποίηση σου, θα περίμενα με το ηθος που σε διακατέχει και την πολιτική σου πορεία να παραιτηθείς από Δημοτικός Σύμβουλος και να παραδώσεις την έδρα στην παράταξη που σε εξέλεξε, όπως έκαναν πολλοί άλλοι συνάδελφοι στο παρελθόν ,εκεί όπου δηλαδή ανήκει. '''Η ηθική λεει πως η θέση παράμενει στην παράταξη'''.
    Βέβαια δεν είμαι εγώ αυτός που θα συμβουλεύσει εσένα,μιας που είσαι  πολύ πιο παλιός με τουλάχιστον μία 25ετια στα κοινά,σε διάφορες παρατάξεις και από διάφορες θέσεις.
    Είναι βέβαιο ότι η εμπειρία και θα έργα σου θα φανούν χρήσιμα στην 'ΝΕΑ' παράταξη που επιλέγεις να συνεργαστείς παρόλο που εκεί παρουσιάζεται το καινούργιο,  σίγουρα κάπου θα χωράει και το παλιό,  άλλωστε η εκλογή και το αποτέλεσμα μετράει όπως όλα δείχνουν.  ( υπάρχει και το botox καθώς και το lifting ανάλογα τι βολεύει)

    Υ.Γ. Αναμένεται μία και τελευταία ακόμη παραίτηση ή ανεξαρτητοποίηση, μετά την 9ατη  Ιανουαρίου 2019 όμως, μην χαθεί και ο μισθός......

    '""""Πρόσεχε όταν εξορκιζεις τους δαίμονες σου, μην πετάξεις ο,τι πιο καλό έχεις μέσα σου. Νίτσε"""" (Νίτσε όχι Νίτσα)😊


    Φιλικά,
    Απόστολος Ν. Πανταζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 651 Την πολιτική στενοχώρια,
    δεν θα πρέπει να την αποφεύγουμε εμείς οι πολιτικοποιημένοι άνθρωποι,
    διότι η πολιτική στενοχώρια-πολιτική πίκρα δηλαδή, είναι εκείνο το πολιτικό φάρμακο που θεραπεύει σιγά-σιγά στον πολιτικό μας μυαλό,
    τις οποιες λαθεμένες μας πολιτικές αντιλήψεις που τυχαίνει να έχουμε
    ως πολιτικοποιημένοι άνθρωποι που είμαστε ισότιμα και όλοι μας.
    Χρόνια Πολλά ! και με υγεία πρωτίστως σε όλους μας,
    και ανεξαρτήτου καταγωγης, φύλου και πολιτικής δημοκρατικής ιδεολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε των 7 έχει βγει ο Αρετακιας δήμαρχος ...ξέρεις πότε ; ΧΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟ ΧΘΕΣ ΑΝΗΚΕΙ .ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ .ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ

      Διαγραφή
  12. Δέν είναι καθόλου "κακό" αλλά μπορεί να είναι και καλό για το δημο μας,
    να αλλάζουμε ελεύθερα και όποτε θέλουμε τοπικούς πολιτικούς φορείς ανάμεσα σε ήδη υπάρχοντες και ενδεχομένως σε νέους τοπικούς φορεις ή παρατάξεις/συλλογικότητες, αρκει ομως να είναι το βαθύτερο πολιτικό κίνητρο του μετακινηθεντος αιρετού υποψηφίου ή και του καθε αξιότιμου απλού ψηφοφόρου και ως ψηφοφόροι που ειμαστε οι περισσοτεροι απο εμας όλους τους συνδημοτες μας, να είναι το βαθύτερο πολιτικό μας κινητρο , ανιδιοτελές.
    Δημοκρατία είχαμε και έχουμε.
    Σπύρος Ν Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιο καινούριο σχήμα είναι αυτό; Ακόμη δεν ξέρει που θα πάει, απλά κάνει αυτό που τον συμφέρει, τάζω σε όλους και βλέπουμε. Και καλά κάνει αφού δεν βλέπει σοβαρές υποψηφιότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το μπετό-τειχος, μας εμποδίσει να το διαβούμε ως απλοί διαβάτες.
    δέν είναι όμως εμπόδιο το μπετό, στις διάφορες και διαφορετικές πολιτικές-δημοκρατικές ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τώρα το πίστεψες Γαλουνη ότι σου έφυγε ή ακόμη τον περιμένεις;Πάντως δεν σου χρωστάει , τον έκανες και πρόεδρο στην ένωση, σε βοήθησε και αυτός να βγεις δήμαρχος είστε πάτσι . Πάντως με αυτόν ποτέ δεν ξέρεις ίσως αλλού δει ότι δεν του βγαίνουν τα κουκιά και σου ξανάρθει, μαλαγανας είναι θα σε καταφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δυόμιση χρόνια πρώτος αντιδήμαρχος και τέσσερα χρόνια ψήφιζες σε όλα ναι και πέντε μήνες πριν τις εκλογές ανεξαρτητοποιησαι; Δηλαδή μέχρι τώρα όλα ήταν όλα καλά στην παράταξη; Τώρα τι άλλαξε και δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλε τον 23.38 με την τελευταία πρόταση κάλυψες όλο το Ξηρόμερο τουλάχιστον...
    Είναι το "ήθος" του μαλαγάνα...

    Μήπως δεν του έβαλε λαμπάκια ο Γαλούνης στην Ένωση και τον στεναχώρησε τον Κωστάκη????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ποιος ειναι μαλαγανας το ξέρει ολο το Ξηρόμερο .ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ για να πάρει εκλογες συνεργάστηκε με Μουρκουση που τον έχει στα δικαστηρια

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο