Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Θ. ΤΡΙΑΝΤΗΣ: Υποψηφιότητα για τις εκλογές του Συλλόγου ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΧΑΙΡΙΩΤΩΝ

       Εν όψει των προσεχών εκλογών (το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018) για την ανάδειξη του νέου προέδρου και των νέων μελών του ΔΣ του συλλόγου απανταχού Μαχαιριωτων Ξηρομερου, ανακοινώνεται η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Τριάντη του Θεοδώρου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Αγαπητοί συγχωριανοί,
     Η αγάπη μου για τη Μαχαιρά, το χωριό που γεννήθηκα και έζησα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, αλλά και η μη λειτουργία του συλλόγου μας τα τελευταία χρόνια, με ώθησαν στην απόφαση να θέσω την υποψηφιότητα μου στις εκλογές που θα γίνουν στις 8/12/18 για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του συλλόγου Απανταχού Μαχαιριωτων θέλοντας να εκπροσωπήσω την νέα γενιά του χωριού μας.
    Στόχος μου είναι μέσα από τη συλλογικότητα,τον εθελοντισμό και την βοήθεια όλων των συγχωριανών μας να επαναφέρουμε τον σύλλογο στην ενεργή του λειτουργία, και το χωριό μας στην θέση που του αρμόζει βγάζοντας το από την αφάνεια και το τέλμα των προηγούμενων ετών.........



        Σκοπός του συλλόγου μας θα είναι η ενεργή παρέμβαση του στα πολιτιστικά δρώμενα του χωριού μας και της ευρύτερης περιοχής, η ανάδειξη των σπάνιων φυσικών ομορφιων του τόπου μας, η αξιοποίηση και η διάσωση των ζωντανών στοιχείων της τοπικής μας παράδοσης και του λαϊκού μας πολιτισμού όπως οι χοροί,τα παραδοσιακά τραγούδια, τα ήθη και τα έθιμα μας για να τα παραδώσουμε αναλλοίωτα στις νεότερες γενιές.
       Σας καλώ λοιπόν να δώσετε το παρόν ολοι στην εκλογική διαδικασία και να συμμετέχουμε όλοι μαζί ενεργά στο νέο ξεκίνημα του συλλόγου μας.

Με εκτίμηση 
Παναγιώτης Θ. Τριάντης

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο