Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο στην 21χρονη φοιτήτρια -Οργή για τη δολοφονία

      


Σπαραγμός στην κηδεία της άτυχης 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, η οποία όπως αποκάλυψε και ο ιατροδικαστής βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια των δολοφόνων της στη Ρόδο. 
      Η σορός της 21χρονης φοιτήτριας έφθασε σήμερα στο Διδυμότειχο και αφού πήγαν για λίγο το φέρετρο με τη σορό της στο σπίτι της οικογένειας Τοπαλούδη, ξεκίνησε η νεκρική πομπή προς την εκκλησία....

ΒΙΝΤΕΟ...
      Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στην τελευταία της κατοικία υπό τους ήχους της μπάντας του δήμου Διδυμοτείχου....



      Στο πλευρό της οικογένειας η οποία ζει το δικό της δράμα η τοπική κοινωνία του Διδυμότειχου. Φίλοι της κοπέλας και των γονιών τους, την αποχαιρετούν με δάκρυα στα μάτια. 
        Αξίζει να σημειωθεί πώς η μητέρα της θέλησε να την ντύσει νύφη σε αυτό το τελευταίο ταξίδι της. Ακόμα, το πλευρό της οικογένειας πλήθος κόσμου που γνώριζε το «γελαστό κορίτσι» όπως λέγανε όλοι. Μάλιστα, στο Διδυμότειχο έφτασε ακόμα και λεωφορείο από το χωριό της μητέρας της στις Σέρρες, προκειμένου γνωστοί της Ελένης να παραστούν στην κηδεία.
      Ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή κάνοντας λόγο για ένα «από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα».
      Μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τίποτε που να συνιστά απειλή για την κόρη του, τονίζοντας ότι «αν ήξερα ότι κάποιος την ενοχλεί θα είχα πάρει μονομιάς το αεροπλάνο». 
      Σχολιάζοντας τη σύλληψη των δυο νεαρών -Ελληνας 21 ετών, Αλβανός 19 ετών- ο Ιωάννης Τοπαλούδης νωρίτερα είχε δηλώσει ότι «μετά από αυτό (σ.σ. τη σύλληψη) ίσως να είναι πιο ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει το κορίτσι μου». 




2 σχόλια:

  1. τσογλάνια , ανθρωπόμορφα τέρατα , τοσο ευκολα σκοτωσατε ενα νεο ανθρωπο ?? αναρωτιμεμε τοσες φορες , γιατι δεν επιστρεφει η ηλεκτρικη καρεκλα ... αλλα μαλλον πολλοι φοβουνται οτι θα ειναι απο τους πρωτους που θα καθησουν αν επιστρεψει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφαίρεσαν εντελώς αναίτια τη ζωή μιας νέας κοπέλας, πριν ξεκινήσει να ζει. Και κατέστρεψαν τη ζωή των δικών τους, που ως πολίτες θα πληρώνουν μέσω της φορολογίας το μερίδιο που τους αναλογεί για τη διαβίωση των δολοφόνων για όσο θα εκτίουν την ποινή τους. Ακραίος παραλογισμός. Τα ισόβια, που δεν είναι εντέλει ισόβια, αφού σε κάποια χρόνια θα αποφυλακισθούν, για τέτοια εγκλήματα είναι χάδι. Δημοψήφισμα για την επιστροφή στην ποινή του θανάτου, σε τέτοια στυγερά εγκλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο