Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που ο 20χρονος μοτοσικλετιστής στο Αιγάλεω παρασύρει πεζό και σκοτώνεται

    Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας δείχνει το θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη τα ξημερώματα στο Αιγάλεω.

    Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε ο ΑΝΤ1, απεικονίζεται ο 21χρονος νεαρός, να διασχίζει την Ιερά Οδό στο Αιγάλεω και να παρασύρεται από μηχανή που διέσχιζε τον δρόμο με μεγάλη ταχύτητα.
          Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, ένα 20χρονο παιδί, έχασε τον έλεγχο προσέκρουσε σε κολονάκι και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Ο επίσης 20χρονος συνεπιβάτης του τραυματίστηκε στο πρόσωπο.....

ΒΙΝΤΕΟ....
          Ο πεζός που παρασύρθηκε νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα Νοσοκομείου σε κρίσιμη κατάσταση........


Ο 20χρονος οδηγός που έχασε την ζωή του ήταν αθλητής στην ομάδα μπάσκετ τοπικού συλλόγου.

         Η Διοίκηση του ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος με ανακοίνωσή της εκφράζει τη θλίψη της για τον απροσδόκητο θάνατο του Δημήτρη Δοξόμπολη και τα θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Ο 20χρονος Δημήτρης ήταν εν ενεργεία αθλητής μας στο τμήμα του Μπάσκετ Ανδρών. Καλό Παράδεισο…”.

 Οι αστυνομικοί της τροχαίας Αιγάλεω που διενεργούν την προανάκριση έχουν συλλέξει οπτικοακουστικό υλικό από καταστήματα της περιοχής για να διερευνήσουν πως ακριβώς έγινε το δυστύχημα.

Πηγή:  iefimerida.gr 

2 σχόλια:

  1. σε πολλες πολεις στο εξωτερικο τις καμερες για την ταχυτητα δεν τις εχουν στα μεγαλα οδικα δυκτια και σε δρομους υπερταχειας κυκλοφοριας . τις εχουν μεσα στην πολη . αλλα ενα ατυχημα απο υπερβολικη ταχυτητα , εντος πολης . το θεμα ειναι να συνετιστουν οι πολιτες οτι μεσα στην πολη υπαρχουν παιδια , γερόντια , και γενικα πολιτες που δεν εχουν αντιληψη ποσο γρηγορα καταναλωνει τις χιλιομετρικες αποστασεις μια μοτοσυκλετα .την βλαιπεις μακρια αλλα σε δευτερολεπτα ειναι διπλα σου . μονο καμερες μεσα στην πολη θα σωσει την κατασταση , να πληρωσουμε κανα δυο φορες ,(βαζω και τον εαυτο μου μεσα ) , για υπερβολικη ταχυτητα εντος πολης να δουμε ποιος θα ξανακολησει το γκαζι τερμα . νομιζω οτι οι δρομοι υπερταχειας εχουν το ελαχιστο ποσοστο ατυχήματος . ενω η πολη μεγαλο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΊΔΙΑ ΕΊΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΌΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ
    προσοχη χρειάζεται για τους πεζούς που περπατάνε αμέριμνα, μπορει να πηγαίνουμε το αυτοκίνητο σε επαρχιακό δρόμο που δεν έχει μεγάλη κυκλοφορία κσι ξαφνικά να δρούμε μπροστά μας ένα κοπάδι από αρνάκια η προβατάκια. ας πούμε για παράδειγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο