Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΟ  ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!

   Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη του αγώνα που κάνουμε όλοι μαζί. 
     Πανικό πολιτικό έχουν προκαλέσει οι τελευταίες δημοσιεύσεις σε πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. Συζητήσεις πολλές έχουν γίνει. 
      Τα μεγάλα ποσά που έχουμε πληρώσει χωρίς αναπτυξιακό έργο έχουν προκαλέσει εντύπωση και αγανάκτηση στους Δημότες.  
Οι Δημότες μαθαίνουν.
Οι Δημότες θα ενημερωθούν.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1
        Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 θα δημοσιεύσουμε άρθρο που θα έχει τις δαπάνες που πληρώσαμε σε εργολάβους τη περίοδο με Δήμαρχο το κ. Αποστολάκη,  και αφορούν
1)-Τη χρονική περίοδο πριν το 2011. Χρέη προς εργολάβους των πρώην Καποδιστριακών  Δήμων Ανακτορίου και Μεδεώνος. Θα δημοσιεύσουμε και απόσπασμα συνέντευξης για το θέμα του πρώην αποτυχημένου Δημάρχου κ. Σολδάτου που θα συζητηθεί.
2)-Τη χρονική περίοδο 1-9-2014 μέχρι 31-12-2016.   
Οι δαπάνες αφορούν τους αγροτικούς δρόμους, τα ρέματα, τις ακτές, το καθαρισμό δρόμων από προβολές δέντρων και θάμνους  κλπ.  Το ποσό είναι τεράστιο. ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΤΑΓΟ...........



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2
      Τη Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 θα δημοσιεύσουμε άρθρο που θα αφορά τις δαπάνες για ηχητική και φωτιστική κάλυψη των εκδηλώσεων  του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης  από 1-9-2014 μέχρι 31-12-2016. 
        Το ποσό είναι πέρα από κάθε πρόβλεψη και από το ποσό αυτό ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πήγε σε έναν για την υπηρεσία αυτή.

Αγαπητοί  Αναγνώστες
   Η ενημέρωση αυτή γίνεται για πρώτη φορά. Έχει προκαλέσει πολιτικό πανικό, εκνευρισμό και αμηχανία σε πολλούς. Χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Οι σχεδιασμοί και οι προσδοκίες τους ανατρέπονται. 
       Προσπάθησαν να με απαξιώσουν ποικιλοτρόπως και ανοήτως. Χωρίς να με γνωρίζουν έγραψαν, με απεκάλεσαν και με αποκαλούν ο τρελός του χωριού, ο γραφικός, ο αποτυχημένος και άλλα πολλά. Πείτε και γράψτε ότι θέλετε ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ.
      Ζήτησαν να χαμηλώσω τη κριτική. Μου επιτέθηκαν έξι φορές με μεθόδους πεζοδρομίου. Με συκοφαντούν και με υβρίζουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν.  Δεν μου δίνουν το λόγο  στο Δημοτικό Συμβούλιο και αν μου το δώσουν μετά από λίγο κλείνουν τα μικρόφωνα. Μου αφαίρεσαν αντιδημοκρατικά το λόγο στην Επιτροπή Διαβούλευσης. Δεν μου απαντούν, ως οφείλουν, σε αιτήσεις γραπτές που έχω καταθέσει και έχουν πάρει αριθμό πρωτοκόλλου. 
     Με τη στήριξη και την αγάπη τη δική σας αγαπητοί αναγνώστες τους πληροφορώ Θεού θέλοντος 
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.

       Μπορεί να με απειλήσουν ξανά (σε 48 ώρες δέχτηκα 107 απειλητικά και υβριστικά τηλεφωνήματα όλες τις ώρες του εικοσιτετραώρου) αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ.
ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.
        Έχετε επιχειρήματα να με αντικρούσετε σε ένα πολιτισμένο πολιτικό διάλογο; To βήμα του διαλόγου, τα θέματα του διαλόγου διαλέξτε τα εσείς. 

Σας προκαλώ σε ΔΗΜΟΣΙΟ πολιτικό ΔΙΑΛΟΓΟ Δήμαρχε κ. Αποστολάκη. Εκεί θα φανεί η πολιτική σας ανεπάρκεια και όχι μόνο. 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..........

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Τα στοιχεία που αφορούν το 2017 θα δημοσιευτούν προσεχώς. Βρίσκονται στο στάδιο της χρονοβόρου επεξεργασίας. 

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός


20 σχόλια:

  1. Καλές Απόκριες και Καλή Σαρακοστή μέρες που είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με θάρρος και αποφασιστικότητα χωρίς κανένα όφελος ο δάσκαλος μας ενημερώνει για τη σπατάλη των χρημάτων μας. Πολλοί αιρετοί, εργολάβοι, προμηθευτές όχι απλά ζουν από το Δήμο , αλλά πλούτισαν. Ο τόπος είναι μικρός και γνωριζόμαστε. Κώστα όλα και για όλους στο φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τραμπούκοι ο Κώστας δεν σας φοβάται. Οι ηθικοί αυτουργοί των επιθέσεων αυτών είναι οι εξής δύο. Ο Γεωργοθόδωρος και ο Ντόφαλος. Αυτών εντολές εκτελέσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν τα λες ολα δασκαλε καποιους τους καλυπτεις γιατι;Βγαλτα ολα στην φορα δεν εισαι αντικειμενικος.Ανεβασετο μην το φας ξηρομερο νεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ. ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΕΛΑ ΒΟΝΙΤΣΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΓΛΗΓΟΡΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΣΕ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόνο οι ένοχοι και η μαφία λειτουργούν με αυτούς τους τρόπους. Κώστα μην τους σκιάζεσαι , βγάλτα όλα στο φως της ημέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βγαλαμε συμβούλους και Δήμαρχο κάποιους που βρωμουσαν τα χνώτα τους από την πείνα. Διώξτε τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δάσκαλε αντιεξουσιαστή βγάλτα όλα στη φόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eίναι αλήθεια ότι ένας ηλεκτρολόγος από το Μοναστηράκι που σου επιτέθηκε Κώστα ,έχει παρμένα πάνω από 250.000 ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους. Ψυχραιμία παιδιά. Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε ή όλα εδώ πληρώνονται. θα τα επιστρέψετε πίσω τα λεφτά του κόσμου. Για τα υπόλοιπα θα αποφασίσει η δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εκείνος ο Πρόεδρος ο Τάκουλας ακόμα δεν έχει παραιτηθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ένας από Ζαβέρδα μεριά που άνοιξε μαγαζί στη Βόνιτσα εκεί που έκλεισε ο Βασιλάκος το βιβλιοπωλείο κοντά στο γυμνάσιο πόσα έχει κόψει εικονικά τιμολόγια; Τίνος είναι ανιψιός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάποιοι όπως (ο Ανώνυμος-2:23 μ.μ. που γράφει: ΕΛΑ ΒΟΝΙΤΣΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΓΛΗΓΟΡΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΣΕ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ) σκοτεινοί κύκλοι-παρακρατικοί και μπράβοι με κουκούλες, έχουν καταστρώσει απο ότι φαίνεται σχέδιο προβοκάτσιας σε βαρος του Κώστα Τριαντακωνσταντή, στο ιστορικό σατυρικό δρώμενο του Γληγοράκη η αχυρένιου στη Βόνιτσα, με σκοπό τον εκφοβισμό, τη φίμωση και την ελευθερία της έκφρασης.
    Κάποιοι Θορυβημένοι από τα συντριπτικά στοιχεία που αποκαλύπτονται καθημερινά δείχνουν και πάλι τα νύχια τους και είναι προφανές ότι θέλουν να τον στοχοποιήσουν, γιατί ασκεί έντονη κριτική για τις σπατάλες στα χρήματα των δημοτών. Αλήθεια ποιοι είναι αυτοί που διασπείρουν το δηλητήριο του μίσους;
    Μαθετε λοιπόν ότι ο Τριαντακωνσταντής δεν τρομοκρατείται από κουκούλες!! Εχει κάνει αγώνες για το στέριωμα της Δημοκρατίας στο τόπο μας, έχει πολεμήσει τους παρακρατικούς και τελευταία του επιτέθηκαν με λύσσα 6 φορές διάφοροι τραμπούκοι να τον σκοτώσουν αλλά στάθηκε όρθιος. Οτι δε τον σκοτώνει, τον κάνει πιο δυνατό!
    Ας ελπίσουμε μόνο οι αθλιότητές αυτές να μην οπλίσουν κι άλλο χέρι, σε βάρος του Τριαντακωνσταντή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τα λέει όλα κάποιους καλύπτει ξέρει ο Τριαντακωσταντης.

      Διαγραφή
  14. Σιγά ρε, κρατηθείτε λίγο χρόνιαρες μέρες. Δεν έχετε ιερό και όσιο. Εσύ 4:06 μ.μ. γράψε επώνυμα πιάνου δημοτικού συμβουλου τα χνωτα βρωμουσαν από την πείνα, για να σε βρούνε οι ίδιοι και να σε χαιρετήσουν αξεστε. Εσένα ποιος σε πληρώνει να γράφεις αυτές τις άηδιες? Γράψε το όνομα σου. Τολμάς άραγε??? Ούτε εσύ ούτε κάποιοι σαν εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11:28 μμ
    Κάνω ένα ανιδιοτελή αγώνα που έχει αγκαλιαστεί από τη συντριπτική πλειοψηφία των Δημοτών. Δεν κριτικάρω φυσικά πρόσωπα, ούτε έχω επιχειρήσεις ή συμφέροντα προσωπικά.

    Δεν γνωρίζω τι εννοείτε. Περιμένετε τις δημοσιεύσεις γιατί είναι αδύνατο να δημοσιευτούν όλα τα στοιχεία μαζί.

    Για να μην δημιουργείτε λάθος εντυπώσεις σας παρακαλώ αν θέλετε επώνυμα ή ανώνυμα πείτε μου τι και ποιους εννοείτε. Πάρτε τηλέφωνο, γράψτε, ελάτε να κουβεντιάσουμε. Δώστε μου έγκυρα στοιχεία. ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ανεξάρτητα τι αφορούν. Καθαρές κουβέντες.

    Αν τώρα ψαρεύετε για να δείτε τι στοιχεία έχω, σας πληροφορώ χτυπήσατε ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΤΑ. Πάντως την άδεια σας τι , πότε και πως θα το δημοσιεύσω ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΤΕ. Το ίδιο ισχύει για όλους.

    ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ.

    ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.

    ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΤΑΧΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.

    ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    Δεν καλύπτω, ούτε αποκαλύπτω κανέναν.

    Πολιτική κριτική κάνω σε πρακτικές και διαχειρίσεις.

    Ταυτόχρονα κάνω προτάσεις για όλα τα θέματα.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τριαντακωνσταντη ξεκινα να συκοφαντεις τις επιχειρησεις οπως το πας και αυτη τη φορα θα δεις το ραβασακι για το δικαστηριο. Αν θες να γραψεις για δαπανες μπορεις να το κανεις χωρις χωρις ονοματα χωρις χαρακτηρισμους. Δεν πληρωνουμε τα ιδια σε φορους οκ; Η φαντασια σου περι φαγοποτιου και εικονικων τιμολογιων με τις επιχειρησεις που βγαζεις ειναι λαθος. Αν νομιζεις οτι γινεται κατι τετοιο να φροντισεις να βρεις πιος το κανει πρωτα και μετα να πεις οχι να τους βγαζεις ολους στα μανταλακια παρουσιαζοντας στους σαν λαμογια οκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Tha parete podi apo to dimarxio mougothodoroi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητέ συνδημότη 3:26 π.μ
    Οι εργολάβοι, οι προμηθευτές, οι επιχειρήσεις δεν με αφορούν. Κάνουν τη δουλειά τους. Εγώ κάνω κριτική στη πολιτική της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής και τίποτε παραπάνω. Οι απευθείας αναθέσεις δεν συμφέρουν τους Δημότες και καταργούν τη Δημοκρατία. Θα συμφωνείτε θεωρώ με αυτή την άποψη. Αν όχι δικαίωμα σας.

    Θα συμφωνείτε επίσης ότι οι αδιάβλητοι διαγωνισμοί συμφέρουν τους πάντες και πάνω από όλα το ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.

    Θα συμφωνείτε επίσης ότι ΙΣΟΙ όλοι είμαστε, αλλά δεν ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ. Διαφορετικά σκέφτεστε και πράττετε εσείς με άλλο τρόπο κάποιοι άλλοι. Ουδέποτε χρησιμοποίησα τη λέξη λαμόγια εγώ.

    Εσείς κάνετε τη δουλειά σας και από μένα δεν πρόκειται να πάθετε κανένα κακό.
    Πέραν όμως της επαγγελματικής σας δραστηριότητας είστε πολίτης και συνδημότης.

    Αυτά τα τεράστια ποσά που πληρώνουμε όλοι και έχουν δαπανηθεί από το Δήμο ανταποκρίνονται στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής μας; Σέβονται τον ιδρώτα των φορολογουμένων; Σκεφτείτε το , σας παρακαλώ αυτό.

    'Exω καλύψει το Δήμο από άκρη σε άκρη με τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής στο χέρι αρκετές φορές. 'Εχω ιδία άποψη και αντίληψη της κατάστασης. Περιμένετε να δείτε συγκεντρωτικά τα ποσά που έχουν δαπανηθεί και τότε θα συμφωνείστε μαζί μου. Αν όχι δικαίωμα σας.

    Αγαπητέ συνδημότη έχω δεν απειλώ, δεν συκοφαντώ, δεν εκβιάζω κανέναν, ταυτόχρονα δεν δέχομαι υποδείξεις για το τι θα κάνω. Είμαι ελεύθερος , πράττω κατά συνείδηση υπερασπίζομαι τα συμφέροντα όλων των Δημοτών και κυρίως των φτωχών και αδυνάτων.

    Έχετε κατά νου ανήκω στη κατηγορία των Δημοτών που ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ και ΤΟΥΣ φόρους μου η πολιτεία μου τους παρακρατεί. Συνεπώς κτυπάτε λάθος πόρτα.

    Δεν δέχομαι κάποιοι να μην έχουν πληρώσει ποτέ στο Δήμο ( γύρω στα 5.300.000 ευρώ είναι οι οφειλές προς το Δήμο)ενώ ταυτόχρονα να εμπορεύονται το νερό, να εκμεταλλεύονται τις πλατείες και πολύ πιθανόν να τρώνε και να πίνουν τζάμπα στα πανηγυράκια που κάνει ο Δήμος εις υγεία των κορόιδων. Χωρίς δε να ντρέπονται μερικοί εξ αυτών λένε, εμείς ξέρουμε και κάνουμε τις δουλειές μας. Δεν εννοώ προφανώς εσάς γιατί δεν σας ξέρω. Ευθύνονται ναι ή όχι οι δημοτικές αρχές για αυτό δεκαετίες τώρα;

    Τελειώνοντας σέβομαι τη δικαιοσύνη και δεν φοβάμαι κανένα παρά μόνο το Θεό. Μπορείτε να κάνατε και να πάτε όπου θέλετε. Έχετε κατά νου όμως πέραν των υποχρεώσεων μου έχω και δικαιώματα.

    Προτιμώ να είμαι ενεργός πολίτης και όχι φοβισμένος υπήκοος. Αυτό έκανα ,αυτό κάνω και θα κάνω δια βίου.

    Η πολιτική είναι σοβαρή υπόθεση και προσφορά.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο