Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Χρέος 952.319,47 €!! του πρώην Δήμου Ανακτορίου πληρώσαμε οι Δημότες του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας. Εσείς τι χρέος παραλάβατε Δήμαρχε κ. Αποστολάκη από το προκάτοχο σας;

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ  ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

          ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
       Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

Αγαπητοί Αναγνώστες
          Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης πολλές φορές έχει πει ότι παρέδωσε την 1-1-2011 ένα νοικοκυρεμένο Δήμο, το πρώην Δήμο Ανακτορίου. Για να δούμε ποιες ήταν οι οικονομικές εκκρεμότητες- κοινώς χρέη -που παρέδωσε.

       Μετά από αίτηση μου πήρα το παρακάτω έγγραφο με αριθ πρωτ 651α και ημερ. 14/02/2014 από την Οικονομική υπηρεσία του Δήμου το οποίο υπογράφει η τότε Προϊστάμενη κ Μπαλατσούρα Σπυριδούλα. Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό έχουμε χρέη του πρώην Δήμου Ανακτορίου  που λογικά πληρώθηκαν από τους Δημότες πλέον του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας μετά την 1-1-2011...........





ΣΥΝΟΛΟ 1: =658.319,04

    Ονόματα δεν γνωρίζω για αυτό δεν τα δημοσιεύω. Αν μου δοθούν τα Χρηματικά Εντάλματα Πληρωμής προφανώς θα τα δημοσιεύσω μετά την επεξεργασία που χρειάζονται. Εννοώ το κατανομή ανά ομοειδή δαπάνη.

      -Συνεχίζει το έγγραφο, η οικονομική υποχρέωση του Δήμου μας στο ΙΚΑ που προέρχεται από επιβολή προστίμου στον πρώην Δήμο Ανακτορίου ανέρχεται στο ποσό των 80.000,43 ευρώ.  
    Οι μη τιμολογημένες έως 31/12/2010 (άρα και μη πληρωμένες από τη προηγούμενη Δημοτική περίοδο) υποχρεώσεις μεταφέρθηκαν ως συνεχιζόμενες στις χρήσεις οικονομικών ετών 2011 και μετά. Τα άλλα στοιχεία του εγγράφου που αφορούν τα ποδήλατα μου δόθηκαν ύστερα από παρέμβαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και τα έχω δημοσιεύσει παλιά. Τα χρέη των 20 μεγαλοοφειλετών  προς το Δήμο τα έχω δημοσιεύσει αλλά θα επανέλθω προσεχώς.

Συνεχίζουμε την ενημέρωση σας:
     Ο πρώην αποτυχημένος Δήμαρχος κ. Σολδάτος  στην εφημερίδα ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ έδωσε μία συνέντευξη. Ρωτήθηκε σχετικά με υποχρεώσεις των πρώην Δήμων Ανακτορίου και Μεδεώνος που δεν εξοφλήθηκαν. Απόσπασμα δημοσιεύσουμε παρακάτω. Παρακαλώ διαβάστε το:


Οι μη πληρωμένες υποχρεώσεις πριν την 1-1- 2011 σε πίνακα είναι οι παρακάτω:

ΣΥΝΟΛΟ 2: =449.000
  Ο  Δήμος  Ανακτορίου που κατά το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη ήταν νοικοκυρεμένος 
Παρέδωσε χρέη:  
 658319,04+ 80000,43+ 214000= 952.319,47 ευρώ

      Προφανώς αγαπητοί αναγνώστες μόνο νοικοκυρεμένος δεν ήταν ο Δήμος Ανακτορίου.
         Παρακαλώ όμως δώστε μεγάλη προσοχή στο μέρος της συνέντευξης στη παράγραφο 2. Λέει ο πρώην Δήμαρχος σε γενικές γραμμές. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι παραλαβής της περιόδου 1-1-2011 μέχρι 31-8-2014 καθώς και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου αδυνατούν ακόμα και να εντοπίσουν πολλά από τα έργα αυτά και κατά συνέπεια δεν πληρώθηκαν.

Τι έγινε όμως μετά την 31-1-2014;
         Tόσο η Τεχνική υπηρεσία του Δήμου, όσο και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι παραλαβής που όρισε ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης (ο τότε Αντιδήμαρχος κ. Πάντας και ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δημάρχου κ. ΑσπρογέρακαςΤΑ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ, βεβαιώθηκε  η ΚΑΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ και φυσικά εκδόθηκαν τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής που φαίνονται στο παρακάτω πίνακα. Αυτό δεν είναι αστείο ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
     -Πότε έπραξε σωστά η Τεχνική Υπηρεσία όταν δεν τα εντόπισε τα έργα ή όταν τα εντόπισε; 
  -Ποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι παραλαβής έπραξαν κατά συνείδηση αυτοί που δεν τα εντόπισαν ή αυτοί που τα εντόπισαν;
    -Διοικητικές και πολιτικές πρακτικές που οι αρμόδιοι ήδη έχουν στα χέρια τους προς έλεγχο.  Το τι θα πράξουν δεν γνωρίζω.

       Αυτά πληρώσαμε μετά την 1-9-2014 και αφορούν τη περίοδο πριν την 1-1-2010:


Αγαπητοί Αναγνώστες
         Την 7η Αυγούστου 2014 στη τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της προηγούμενης Δημοτικής περιόδου ρωτήθηκε ο πρώην αποτυχημένος Δήμαρχος τι θα παραδώσει στον νυν Δήμαρχο κ. Αποστολάκη. Απάντησε, δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο στο Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων.  Παρακαλώ σκεφτείτε την απάντηση του.

      Από τον Ιούλιο του 2017 κατάθεσα αίτηση στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου με αίτημα να πληροφορηθώ τι ακριβώς παρέλαβε ο νυν Δήμαρχος κ Αποστολάκης την 1-9-2014. 
      Μέχρι σήμερα 19-02-2018 που γράφω το άρθρο αυτό δεν πήρα καμία απάντηση. Τη πλήρη πολιτική ευθύνη για τη μη απάντηση στην αίτηση μου έχει ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης. Παρακαλώ σκεφτείτε την πρακτική του. Σε ότι με αφορά η προσφυγή μου στη συντεταγμένη πολιτεία είναι μονόδρομος.

Δύο μηνύματα με πολλούς αποδέκτες: 
-ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. 
-ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.

Αγαπητοί Συνδημότες
     Μέρα με τη μέρα το παραπάνω αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ_-ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
1)-Τη Πέμπτη 22-02-2018 συνεχίζουμε την ενημέρωση σας με δαπάνες που αφορούν την ηχητική και φωτιστική κάλυψη των εκδηλώσεων. Πολύ μεγάλο ποσό πέρα από κάθε πρόβλεψη. 
2)-Τη Δευτέρα 26-02-2018 συνεχίζουμε την ενημέρωση σας για δαπάνες που αφορούν αγροτικούς δρόμους, ρέματα, ακτές κλπ  από 1-9-2014 μέχρι 31-01-2016. Ποσό που θα προκαλέσει ΠΑΤΑΓΟ.







31 σχόλια:

  1. Aυτές τις βρωμιές τους Κώστα δεν θέλουν να μάθουμε εμείς οι Δημότες. Για αυτό σε συκοφαντούν μέρα και νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμαρχος των εργολάβων και των προμηθευτών. Κουτάλα μιλάμε... μέλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατάλαβες Θύμιο πως το παίζανε το παιχνίδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καθηγητά μου θελει δουλειά πολυ δεν μπορείς να φανταστείς τι κλίκα υπάρχει μ αυτους τους γληγορακηδες, μην κολας ομως εχεις κοσμο διπλα σου κι ας μην το δειχνουν σε ενα χρόνο θα χτυπούν τα τύμπανα πολέμου, φοβάται ο κόσμος.. Υπάρχει πείνα πολλους κρατούν δέσμιους..
    Δωσε οσο μπορείς σκληρο ροκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρειάζεται οι οικονομικοί επιθεωρητές να κάνουν φύλο και φτερό τα πάντα. Είναι φανερό ότι εδώ γίνονταν και γίνεται ρεμούλα μεγάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι τρεις τότε Αντιδήμαρχοι Στούπας, Τσακάλης, Σώζος τα ήξεραν όλα αυτά ,δεν είχαν το θάρρος να καταψηφίσουν τον απολογισμό του Σολδάτου για αυτό λάκισαν από το ΔΣ.Ο Αποστολάκης είχε τη φωλιά του λερωμένη και έβαλε εσάς τους νέους Δημοτικούς Συμβούλους να ψηφίσουν παρότι δεν είχατε ιδέα τι γινόταν. Αυτά σας φώναζε ο δάσκαλος και ο δασκαλεμένος από το πρατήριο Μπαλατσούρας , δεν του έδινε το λόγο. Κώστα βγάλτα όλα στη φόρα. Είναι επικίνδυνοι. Πρέπει ο κόσμος να τα μάθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δaskale den mas les tipota palia ksina stafilia.Oloi ston tako einai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και ενώ στην πόλη της Βόνιτσας Όλα αυτά ήταν γνωστά στις τελευταίες εκλογές θριάμβευσε. ....οπότε Για την τοπική μας κοινωνία Όλα αυτά είναι παράσημα για τον ίδιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θύμιο εσύ είσαι καθαρός γιατί δεν βγαίνεις μπροστά από τους συμβούλους που έχεις μόνο ο Καραγιάννης τους τα λέει και ο τριαντακοσταντησ από τον Μοραιτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΡΑΓΙΆΝΝΗ ΖΉΤΗΣΕ ΕΣΎ ΤΑ ΤΙΜΟΛΌΓΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΡΗ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αποστολάκης ΣΤΟΥΠΑΣ και μικρός Αποστολάκης η τρόικα του δήμου Ακτίου Βόνιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο παντελής ντύθηκε κότα στο καρναβάλι πάντα πίστευα ότι έχει αυτογνωσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ.ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ;;;ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ;;;;;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Κ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θέλει ας μιλήσει,ξέρει ο Τριαντακωσταντής...

      Διαγραφή
  14. Kάποιοι έχω την αίσθηση πρέπει να ανησυχούν σφόδρα. Το παιχνίδι άνοιξε. Ο Κώστας ανόητοι είναι γερός παίκτης. Αυτά φοβόσαστε να μην βγούν στον αέρα και φτιάξατε τη θλιβερή παράσταση στο καρναβάλι. Ήρωα τον κάνατε ρε ηλίθιοι. Σας περιμένουν μεγάλες φουρτούνες.Ας προσέχατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στη Ζαβέρδα και στη Βόνιτσα σας είπε ο Κώστας , Λαγός τη φτέρη έσειε κακό της κεφάλης του . Αποδεικνύεται κάτι ήξερε και ξέρει. Θα έχουμε ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις φαντάζομαι. Ενεργεί με βήματα ο Κώστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τεράστια ευθύνη έχει η Τεχνική υπηρεσία του Δήμου. Δεν μπορεί να μην είδε τα χαλίκια επί Σολδάτου και να τα είδε 4 χρόνια μετά επί Αποστολάκη. Καταφεύγω στη Δικαιοσύνη. Δεν μπορούν κάποιοι να παίζουν με τον ιδρώτα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΎΜΙΟ ΞΎΠΝΑ ΈΧΕΙΣ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΟΜΆΔΑ ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΕ ΜΠΡΟΣΤΆ ΤΗΝ ΤΡΌΙΚΑ ΝΑ ΞΑΙΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΒΟΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολλοί ζουν και πλούτισαν μέσα από το Δήμο. Ψάξε τι γίνεται από τη μπαράγκα στο Μοναστηράκι, στο Θύρρειο, στο πρατήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΥΡΙΟΙ;ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΡΙΩΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΟΣΑ ΧΡΕΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΗΤΑΝ 1 ΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΜΕΔΕΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΥΡΙΟΙ;ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΡΙΩΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΟΣΑ ΧΡΕΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΗΤΑΝ 1 ΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΜΕΔΕΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ολα τα λεφτα η φωτογραφια του μπουρλοτιερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο σολδατος και η τεχνικη υπηρεσια πολυ καλα εκαναν και δεν πληρωσαν αορατα εργα ομως φαινεται οτι ο αποστολακης οι συμβουλοι και οι υπαλληλοι 7 χρονια μετα τα εντοπισαν ρε για μακακες μας περνατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. κουιζ : ποιος υπαλληλος του δημου απουσιαζει 3,5 χρονια απο την υπηρεσια του χωρις αδεια πληρωνεται κανονικα απο τον αντιδημαρχο οικονομικων και τον δημαρχο και η καρτα του χτυπιεται καθε μερα;
    Εμεις βλακες ειμαστε;Εδω κυριε Τριαντακωνσταντη δεν πληρωνει ο Ελληνας πολιτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλιό αυτό φίλε αυτός πάντα έλειπε...ξεγεννούσε..

      Διαγραφή
  24. Δυστυχώς είναι μπουρλοτιέρης των χρημάτων μας. Με επικεφαλής τον ίδιο μία ομάδα ανθρώπων εντός και εκτός δημαρχείου ροκανίζει τα λεφτά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Υπομονη συνήθως τα κανόνια εκρήγνυται απο υπερβολικη γέμιση και θα την κάνει τη μαλακια δε μπορεί να ξεφεύγει παντα.... Θα σκάσει στα μουτρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. εδω ερχεται το νομικο ζητημα: κατα ποσον επιτεπεται να δημοσιευονται εγγραφα τα οποια απευθυνονται προσωπικα σε ατομο κατοπιν αιτησης και αν αυτο το ατομο ειχε εννομο συμφερον αποτελει παραβαση της νομοθεσιας περι προσωπικων δεδομενων. δηλαδη αν εγω κανω ενα αιτημα και εχω εννομο συμφερον και δημοσιευσω την απαντηση ωστε να την δουν ατομα χωρις το εννομο συμφερον εκτελω παραβαση του νομου. εσεις μπορει να μην πηρατε απαντησεις λογω του οτι δεν ειχατε εννομο συμφερον αλλα δηλωσατε οτι αν ειχατε θα τα δημοσιοποιουσατε. αυτο ειναι παρανομο ακομα και οι απαντησεις που σας δινονται δεν επιτρεπεται να δημοσιοποιουνται στο κοινο. μπορειτε να αναπαραγετε με δικα σας γραφομενα η λεγομενα τα περιεχομενα του εγγραφου αλλα ποτε να δημοσιοποιειτε στο κοινο αυτουσια δημοσια εγγραφα που προοριζονται για εσας. οσο για το αρθρο σας ειναι αστοχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 11:29 μμ
    Χαίρομαι που διαβάζετε τα άρθρα μου. Θα βγείτε κερδισμένος. Δικαίωμα σας να τα χαρακτηρίζετε όπως νομίζετε. Μου αρκεί να τα διαβάζετε. Αν είστε καλοπροαίρετος ίσως προβληματιστείτε. Αυτό επιδιώκω ανάμεσα στα άλλα.

    Αγαπητέ αναγνώστη , ο ενημερωμένος πολίτης είναι πάντα μεγάλο πρόβλημα για την όποια εξουσία. Διαχρονικά η κάθε εξουσία επιθυμεί το μαζάνθρωπο δηλ τον ανημέρωτο φοβισμένο υπήκοο που αν δεν την χειροκροτεί φανερά τουλάχιστον να μην την κριτικάρει μεγαλοφώνως και όταν τους συναντώ τους εκπροσώπους της να τους προσκυνά.

    Κάποιοι βρήκαν ως διαφυγή, να μην ενημερώνουν ως οφείλουν τους Δημότες τα περί εννόμου συμφέροντος. Στη Δημοκρατία, στη χρηστή διοίκηση που πάνω από όλα είναι η διαφάνεια δεν υπάρχουν περιορισμοί στην ενημέρωση κατά τη γνώμη μου.

    Αγαπητέ αναγνώστη τις υποδείξεις σας τις εκλαμβάνω πως γίνονται με καλή πρόθεση. Διαφωνώ όμως και δεν θα τις ακολουθήσω. Εξάλλου τις ευθύνες που μου αναλογούν τις αναλαμβάνω πλήρως. Αν οι υποδείξεις σας εξυπηρετούν σκοπιμότητες που είναι το πιο πιθανόν-όχι όμως βέβαιο- κρατήστε τις για τον εαυτόν σας. Τις σκέφτηκα μεν, δεν θα τις ακολουθήσω δε.

    Εν κατακλείδι , από τον ενημερωμένο πολίτη δεν κινδυνεύει η διοίκηση, η Δημοκρατία, η αυτοδιοίκηση. Δεν νομίζω ότι δεν σας προβληματίζει το γεγονός ότι οι υπηρεσίες του Δήμου , ρισκάρουν και δεν μου απαντούν στις αιτήσεις μου; Ποιος, ποιοι φοβούνται και τι και δεν απαντούν;

    Απαντήσεις πάντως εγώ θα πάρω νόμιμα. Αυτό κρατήστε το. Κάποιοι ίσως υποτίμησαν το γεγονός ότι υπηρετώ τη διοίκηση 30 χρόνια. Εύχομαι να μην είστε από αυτούς. Αν είστε σκεφθείτε πιο συνετά. Αν ψάχνετε τις προθέσεις μου τότε σας λέω δεν παραιτούμαι εύκολα από το να αγωνίζομαι.

    Πάντως αν θέλετε τη συνέχιση της κουβέντας δια ζώσης θα με ευχαριστούσε. Είμαι στη διάθεση σας.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο