Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Τρίτη μέρα χωρίς νερό καλοκαιριάτικα στο ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΒΟΥΝΙ και στα ΠΗΓΑΔΙΑ, λόγω βλάβης!

        Για τρίτη ημέρα εν μέσω καλοκαιριού παραμένουν χωρίς νερό, το Χωριό Στρογγυλοβούνι και ο οικισμός Πηγάδια, του Δήμου Ξηρομέρου.
        Αιτία της γενικής διακοπής υδροδότησης είναι βλάβη που προκλήθηκε στο μηχανισμό άντλησης στη γεώτρηση απο την οποία υδροδοτούνται και τα δύο χωριά.
         Οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση και αναγκάζονται να αγοράζουν εμφιαλωμένο νερό, καθώς οι βρύσες έχουν στερέψει και κανένα σπίτι δεν έχει νερό ούτε να πλύνουν τα χεριά τους.
         Επιτακτική είναι η ανάγκη για την άμεση κινητοποίηση των υπευθύνων του Δήμου Ξηρομέρου για την επισκευή της βλάβης και την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και να καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

6 σχόλια:

  1. Ο αρμοδιος αντιδημαρχος τι λεει για αυτο μουγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΧΗΜΑ ΥΠΟΨΙΦΟΙΩΝ ΑΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΑΛΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΙΤΑ Δεν κανουν καμια ενημερωση και που να δειτε απο ποιους αποτελειτε το καταστατικο απο ακαματες τεμπεληδες εργολαβους δημοσιους υπαληλους συνταξιουχους και λιγους αγροτες που τους εχουν καποιοι για να τους χρησιμοποιουν για την ψηφο και μονο την ψηφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ 1.56πμ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΝΕ,ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΚΟΖΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΥΠΑΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΥΔΡΟΜΕΤΡΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΩΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΕΧΕΙ ΩΠΩΣ ΛΕΝΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΦΙΛΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΑΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ,ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΙΟΛΟ ΚΑΙ ΚΛΕΜΕ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΨΑ ΣΑΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι ντροπή σε αυτόν τον δήμαρχο να στερεί το νερό από τα δύο χωριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο