Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΤΣΑΜΠΟΔΗΜΟΣ: Ο ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ δεν υποβιβάζεται αλλά αναγεννιέται και είναι μια ευκαιρια να αξιοποιηθει το ντοπιο δυναμικο και να γινει η ομαδα πιο ΑΣΤΑΚΙΩΤΙΚΗ!!

      Ο γνωστός Αστακιώτης φίλος Τιμολέοντας Tσαμποδήμος, στέλνει το μήνυμα ότι μπορεί ο Αίολος Αστακού να υποβιβάστηκε οικειοθελώς στη Γ' Εθνική, όμως το μέλλον του ανήκει.
Αναλυτικά γράφει:

Aποχωρεί από την Α2 ο Αίολος Αστακού
     Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που διακινήθηκαν το τελευταίο διάστημα για τον Αίολο Αστακού η διοίκηση του οποίου αναπροσαρμόζει πλήρως το πλάνο της αντιλαμβανόμενη πως τα οικονομικά δεδομένα δεν επιτρέπουν υψηλούς στόχους .
     Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο Αίολος Αστακού ειδοποίησε μέσω επιστολής του την Ελληνική Ομοσπονδία ότι αδυνατεί να συμμετάσχει στην Α2 της επόμενης σεζόν και θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (που είναι και το πλάνο, προς το παρόν). Τη θέση του στην Α2 αναμένεται να πάρει ο Παπάγος.
     Σίγουρα είναι μια εξέλιξη που στεναχωρεί το τοπικό μπάσκετ καθώς η ομάδα του Αίολου έκανε μια εξαιρετική σεζόν στην Α2 μετά από διαδοχικές ανόδους στις μικρότερες κατηγορίες, με πρόεδρο τον Αποστόλη Πανταζή.....


        Στην πράξη ωστόσο αποδείχθηκε πως το εγχείρημα του Αστακού ήταν πολυ φιλόδοξο και δεν συμβάδιζε με τα οικονομικά δεδομένα του τόπου καθώς απαιτούνται μεγάλα μπάτζετ και σίγουρα μεγάλο φίλαθλο κοινό όταν φθάνεις στον προθάλαμο της κορυφαίας κατηγορίας.
     Ισως και μια ευκαιρια να αξιοποιηθει το ντοπιο δυναμικο και να γινει η ομαδα πιο ΑΣΤΑΚΙΩΤΙΚΗ.

ΝΕΩΤΕΡΟ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ  Ο ΤΙΜΟΛΕΟΝΤΑΣ  ΤΣΑΜΠΟΔΗΜΟΣ......... 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΥΣΙΟ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ.

   Ο υποβιβασμος ειναι και παραμενει ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ και ειναι ΠΟΛΥ ΟΔΥΝΗΡΟΣ. 
    Δεν ειναι της παρουσας στιγμης και ο καταλληλος χωρος για να αναλυσουμε "τι εγινε", "γιατι εγινε", "τις πταιει". 
    Ολοι εχουμε μια αποψη. Ισως την ιδια. Τωρα το προβλημα ειναι να διαχειριστουμε την σημερινη ΥΠΑΡΚΤΗ κατασταση. 
    Γιατι αν μας παρει απο κατω, η πτωση θα ειναι κατακορυφη και το "βαρελι δεν θα εχει πατο". 
   Γι αυτο και η προταση μου για αξιοποιηση του ντοπιου δυναμικου και για μια ομαδα πιο ΑΣΤΑΚΙΩΤΙΚΗ, που θα την νιωθει ο κοσμος πιο δικη του. ΨΥΧΡΑΙΜΑ ας δουμε και αλλες.
    Ευκαιρια λοιπον να χρησιμοποιησουμε την υποδομη του ΑΙΟΛΟΥ. 
     Και δεν ειναι μονο οι υποδομες, ειναι και παικτες που επαιζαν χρονια στον ΑΙΟΛΟ, παικτες Αστακιωτες και των γυρω περιοχων που διψανε για Μπασκετ.
     Αλλα και νεοτεροι απο τις Ακαδημιες για το μελλον. Πιστευω οτι ειναι μια καλη αρχη για την παρουσα κατασταση. 
     Να βαλουμε στοχους αλλα εφικτους. Η προσπαθεια μας να εχει βαση και διαρκεια. Αλλιως θα απολαμβανουμε συνεχεια "σκωτσεζικο ντουζ". 
      Πολλους τους ενθουσιαζει η μεγαλη επιτυχια. Αλλα πρεπει να εχει διαρκεια γιατι η γρηγορη πτωση ειναι οδυνηρη. Και για να εχει διαρκεια θελει μεγαλη προσπαθεια και μεχρι εκει που μας παιρνει. Αλλιως παλι θα απογοητευτουμε. Δεν υπαρχουν μαγοι και μαγικες λυσεις.

11 σχόλια:

  1. ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΤΑΤΟΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΩΣ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΘΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΗ ΤΟ ΝΤΟΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΙΣΩΣ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΝΑΟΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αποστολης εκανε κατι γιατι το γουσταρε αυτοι οι καινουριοι οι κουμπαροι που γνωρισε στην προεκλογικη εκστρατεια που τους ειχε γενικους διαχειρηστες οταν ηταν στη νιγηρια που ειναι τωρα γιτι κρυβονται οταν ο αιολος ηταν στα πανω του τρεχαν στης καμερες για να φωτογραφιθουν τωρα ωμος φιλοι μου κρυβονται και δεν περνουν θεση δημοσια απλα ξερουν να λενε πικροχολα σχολια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασε μας βρε τιμολεων τωρα θυμηθηκε ο πανταζης τους ντοπιους....ντροπη και αισχος θα μας πει τωρα για τα αστακιωτοπουλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνω απόλυτα με τον 4.43

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΞΕΧΝΑ ΕΥΚΟΛΑ΄ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΑΚΙΩΤΕΣ (ΟΧΙ ΟΛΟΙ)ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΗΘΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΜΕ 26 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΠΡΕΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ Α2, ΕΞΙΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΑ ΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΑ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΞΕΧΝΑ ΕΥΚΟΛΑ΄ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΑΚΙΩΤΕΣ (ΟΧΙ ΟΛΟΙ)ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΗΘΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΜΕ 26 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΠΡΕΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ Α2, ΕΞΙΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΑ ΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΑ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιο ντοπιο δυναμικο τιμολεων μας δουλευει ολους ο πανταζακος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ασε μας ρε τιμολεων...οταν τους τραπεζωνε ο πανταζης τα λαμογια στο ιονιο ηταν καλα????το σωστο ειναι να ερθει ο πανταζης να πει δημοσια γτ την ομαδα την ριχνει στην γ εθνικη..ποια ηταν η αιτια και ποιοι αμα ειναι οι υπευθυνοι....ονοματα να δωσει να ξερουν οι υπολοιποι τι εγινε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι ονοματα να δωσει ρε φιλε των 11:09 ας προσεχε τι χρηματα εστελνε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωραία όλοι τα λέτε και ενδιαφέρουσες οι απόψεις. Αν δείχνατε τόσο ζήλο και για τη βρωμιά τις παραλίας το νερό που δεν πίνετε, τον βιολογικό και τόσα άλλα ίσως ήταν καλύτερα τα πράγματα. Ο Αστακός είτε με τον Αίολο στην ερασιτεχνική είτε στην Α2 τα προβλήματα και η ανεργία ήταν και είναι τα ίδια. Όλα τα άλλα είναι πληρωμένα παιχνίδια του Ιδιοκτήτου που δεν αφορούν την κοινωνία,άλλα τον ίδιο τον επιχειρηματια. Αφού η ομάδα ήταν δικιά του την κάνει ότι θέλει και όταν το θέλει ,Όλα τα άλλα περί αθλητισμού και αθλητικού πνεύματος είναι κουραφέξαλα. Μπίζνες κάνει ο άνθρωπος. Χρηματοδότησε τον δήμαρχο και απέτυχε χρηματοδότησε τον Αίολο και πέτυχε,αλλά μετά αποφάσισε να αποτύχει . ΤΡΙΚΥΜΙΑ. Και για τις δυο επιλογές του,που έχουν επιπτώσεις στο τόπο και στην ομάδα, δεν απολογήθηκε και ούτε προκειτε να το κάνει(οι επιπτώσεις στην τσέπη του δεν με αφορούν) .Τα αποτελέσματα τα πληρώνει η κοινωνία. Αλλά δυστυχώς μεγάλο μέρος της κοινωνίας τέτοιους θέλει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ 12΄37 ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΧΟΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΚΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο