Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Χωρίς νερό εν μέσω καύσωνα εδώ και 3 μέρες ο ΑΕΤΟΣ - Ο Δήμος μοίρασε ξανα εμφιαλωμένα νερά!


    Χωρίς νερό εν μέσω καύσωνα μένουν οι κάτοικοι του χωριού Αετός Ξηρομέρου εδώ και 3 μέρες, λόγω βλάβης στο μηχανισμό άντλησης από τη γεώτρηση.
      Οι κάτοικοι δεν έχουν σταγόνα νερού στα σπίτια τους εν μέσω μάλιστα στα τέλη Ιουνίου και της ζέστης.
       Την ίδια ώρα το συνεργείο σχεδόν έχει επιδιορθώσει τη βλάβη στο μηχανισμό άντλησης και γίνεται συνεχής προσπάθεια για την αντικατάσταση του υποβρυχίου καλωδίου, χωρίς μέχρι σήμερα το απόγευμα να έχει αποκατασταθεί και λυθεί το πρόβλημα.
       Παράλληλα σήμερα το πρωί συνεργείο του  δήμου Ακτίου Βόνιτσας μοίρασε ξανά εμφιαλωμένα νερά στους κατοίκους...







5 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ .ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ....ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναυάγιο της Δημοτικής Αρχής των Αποστολάκηδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΕΤΟ.ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ.ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΡΕΛΟΥ ΣΤΟΥΠΑ ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗ.ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσεις εκει πανω στον Αετο μαλλον δεν καταλαβατε που υπαρχει βλαβη. Η βλαβη λοιπον ειναι στο μηχανισμο αντλησης. Για να διορθωθει η ζημια ηρθε ειδικος γερανος και πρεπει να φτασουν 300 μετρα για να γινει σωστη δουλεια. Αλλο θεμα ειναι η συντηρηση δικτυων υδρευσης και δεξαμενων στα οποια και εγιναν πραγματικα οι συντηρησεις που διαβαζατε "εσεις εκει πανω". Μη μπερδευεστε λοιπον και να διαβαζετε σωστα. Τωρα αν η δημοτικη αρχη σας φερνει νερο και δεν το θελετε, απλο ειναι γυριστε το πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο