Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Βρήκαν σε Ι.Χ. 21χρονου πυροτεχνήματα και δεκάδες… iphone!

Στην σύλληψη ενός 21χρονου προχώρησαν χθες Παρασκευή στις 11 το βράδυ αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Ακαρνανίας, που ενεργούσαν ελέγχους στην Ιόνια οδό και συγκεκριμένα στο 68ο χιλιόμετρο. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος και διαπίστωσαν πως  στο πατάκι του συνοδηγού είχε κρυμμένα συνολικά 16 πυροτεχνήματα.
 Αυτό που τους προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση όμως, ήταν το γεγονός ότι στο χώρο των αποσκευών του αυτοκινήτου ο 21χρονος είχε συνολικά 44 συσκευές των ακριβών  κινητών τηλεφώνων Apple iphone!

Τόσο τα πυροτεχνήματα όσο και τα κινητά κατασχέθηκαν . Σε βάρος του 21χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων ενώ η προέλευση των κινητών τηλεφώνων εξετάζεται προς το παρόν.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας: “Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε όχημα του, που επέβαινε ως οδηγός, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (16) πυροτεχνήματα, καθώς και (44) συσκευές κινητών τηλεφώνων και έντεκα μητρικές πλάκες κινητών τηλεφώνων”.
 http://www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο