Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Πως εντοπίστηκε το πτώμα της 36χρονης Μαρίας Ιατρού στο βυθό του Αμβρακικού

 Τρία χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Αμφιλοχίας προς Λευκάδα, στο εκκλησάκι του Αη Γιώργη, εντοπίστηκε σήμερα στις 3:30 το μεσημέρι η 36χρονη Μαρία Ιατρού η οποία αναζητούνταν από το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα. Μια υπόθεση που γράφτηκε με το χειρότερο επίλογο, η αποκλειστική είδηση του www.e-maistros.gr σε λίγα λεπτά έκανε το γύρω του διαδικτύου σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στον εντοπισμό της άτυχης Μαρίας συνέβαλε μοτοσικλετιστής ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων από την Αμφιλοχία ο οποίος βρέθηκε στο σημείο για να επισκευάσει ακινητοποιημένο όχημα και έπεσε πάνω στην πινακίδα που είχε αποκολληθεί από το μοιραίο Golf το οποίο στη συνέχεια κατέληξε στη θάλασσα. Την πινακίδα παρέδωσε στην Τροχαία Αμφιλοχίας όπου με την άμεση κινητοποίηση και του Λιμενικού Τμήματος Αμφιλοχία εντόπισαν την 36χρονη μέσα στο όχημα στο βυθό του Αμβρακικού.
Η κλινική εικόνα του πτώματος αλλά και τα όστρακα που είχαν ήδη προσκολληθεί στο αυτοκίνητο, μαρτυρούν πως η Μαρία βρισκόταν στο νερό αρκετές μέρες, πιθανόν από τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (συνθήκες βροχής).
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, πως το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Απριλίου αρκετός κόσμος βρέθηκε στο εκκλησάκι λόγο της εορτής του Αγίου Γεωργίου , κανείς όμως δεν πήγε στο πίσω μέρος που θα τον οδηγούσε στον υγρό τάφο της Μαρίας.
Η 36χρονη Μαρία Ιατρού είναι ένα ακόμη θύμα που προστίθεται στον κατάλογο των ατόμων που είτε βρήκαν τραγικό θάνατο ή αναζητούνταν και βρέθηκαν μετά από μέρες στο βυθό του Αμβρακικού και όλα αυτά λόγω οδικού δικτύου Αμφιλοχίας – Λευκάδας που είναι σε πλήρη εγκατάλειψη. Οι προστατευτικές μπάρες που θα έσωζαν ζωές ή τουλάχιστον στη χειρότερη περίπτωση οι συγγενείς θα εύρισκαν του ανθρώπους τους, απουσιάζουν ακόμη και από τα σημεία «παγίδες».




1 σχόλιο:

  1. ΞΕΣΥΚΩΘΕΙΤΕ ΑΜΦΙΛΟΧΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΥΡΧΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΜΠΑΡΕΣ
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 1,2.3 ΝΕΚΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο