Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Σαλμάς για Φωτίου: Χρησιμοποιεί πολιτικά τους φτωχούς μαθητές

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Μάριου Σαλμά: «Η Αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης για άλλη μία φορά αποδεικνύει ότι προσπαθεί χωρίς οικονομικούς πόρους προς διάθεση να ανακοινώνει δήθεν μεγάλες πρωτοβουλίες στήριξης κοινωνικά αδύναμων ομάδων και φτωχών, ενώ στη συνέχεια αυτοδιαψεύδεται και εμπαίζει τις κατηγορίες αυτές.
Πριν από λίγες ημέρες η Αν. Υπουργός ανακοίνωσε ότι θα διατεθούν 25 εκ. ευρώ για να δοθούν 11 εκ. σχολικά γεύματα σε μαθητές. Το ποσό αυτό δεν είναι εγγεγραμμένο σε κανένα κωδικό του προϋπολογισμού και παρά την δημόσια πρόσκληση να απαντήσει που θα βρει τα χρήματα αυτά η κυρία Υπουργός δεν απάντησε ποτέ.

Κατέθεσε όμως τροπολογία για γεύματα 10.000 μαθητών για 1 μήνα που αντιστοιχεί σε 875 χιλιάδες ευρώ, που πολύ απέχουν από τα 25 εκ. ευρώ που ανακοίνωσε πριν 5 ημέρες.
Είναι χρήσιμο να καταλάβει κανείς ότι ακόμη και εάν δεν μπορεί να είναι χρήσιμος στους φτωχούς μαθητές, δεν πρέπει να τους χρησιμοποιεί και να προσπαθεί να τους εκμεταλλευτεί πολιτικά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο