Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Αιτωλία: Το χέρι στην τσέπη βάζουν οι αστυνομικοί για την καθαριότητα των κτιρίων

Δεν φτάνει που το κτίριο της Α.Δ. Αιτωλίας είναι ετοιμόρροπο τώρα έχει να αντιμετωπίσει και την έλλειψη καθαριότητας, καθώς εδώ και 6 μήνες δεν υπάρχει συνεργείο καθαρισμού, με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι τραγική.
Το Αρχηγείο αποφάσισε να κάνει έναν διαγωνισμό για όλες τις υπηρεσίες της χώρας που όμως βγήκε άγονος και από τότε δεν έχει επαναληφθεί. Παλιότερα οι διαγωνισμοί γίνονταν για κάθε Αστυνομική Διεύθυνση ξεχωριστά.

Έτσι όλο αυτό το διάστημα των 6 μηνών δεν υπάρχει καθαρίστρια στα αστυνομικά τμήματα. Οι αστυνομικοί της Α.Δ. Αιτωλίας κάθε μήνα συγκεντρώνουν χρήματα από την τσέπη τους, προκειμένου να πληρώσουν οι ίδιοι το συνεργείο για να καθαρίζει τα κτίρια.
Είναι θέμα δημόσιας υγείας πλέον τόσο για τους ίδιους όσο και για τους κρατούμενους που αναγκάζονται να μένουν κάτω από απαράδεκτες συνθήκες. Οι ίδιοι οι αστυνομικοί όμως δεν μπορούν να εγκαταλείψουν το χώρο εργασίας τους και έτσι βάζουν το χέρι στην τσέπη τουλάχιστον να διατηρήσουν μια υποτυπώδη καθαριότητα στα κτίρια των υπηρεσιών.
aixmi-news.gr

1 σχόλιο:

  1. Τοτε που μας γραφουν για ψιλου πηδημα τους αρεσει;Τωρα που βαζουν το χερι στην τσεπει βλεπουν τι γλυκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο