Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Αιματολογικές εξετάσεις Δωρεάν στο Κέντρο Υγείας ΒΟΝΙΤΣΑΣ για όλους

      Όπως μας ενημερώνει ο Σπύρος Κωστελέτος, Μηχανολόγος, μέλος της Συντονιστικής Ο.Μ. Σύριζα Βόνιτσας, ξεκίνησε απο χθες Δευτέρα πρόγραμμα και στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας προκειμένου οι πολίτες, ασφαλισμένοι και μη, να μπορούν να κάνουν αιματολογικές εξετάσεις δωρεάν, χωρίς να χρειάζεται να μετακινούνται στα αστικά κέντρα ή να απευθύνονται σε ιδιωτικά ιατρεία. Προϋπόθεση είναι να έχουν ΑΜΚΑ.
 Αναλυτικά μας γράφει: 

        Θα ήθελα να σας ενημερώσω εάν ήδη δεν το γνωρίζετε ως πολίτης του δήμου Ακτίου Βόνιτσας για νέες λειτουργίες του ΚΥ που εδώ και παρά πολύ καιρό για γνωστούς λογούς είχαν πάψει να λειτουργούν προς όφελος του πολίτη.
    Τελικά είναι δωρεάν η δημόσια υγεία στη χώρα μας δεδομένου ότι οι συμμετοχές για εξετάσεις  στον ιδιωτικό τομέα (όπου υποχρεωτικά και τεχνηέντως καταφεύγουν οι ασθενείς επειδή το ΕΣΥ δεν αντέχει να τους εξυπηρετήσει!!!!!!!!).
    Μαθαίνουμε λοιπόν  από την 6η  υγειονομική περιφέρεια ότι πλέον στο ΚΥ Βόνιτσας γίνονται και θα γίνονται αιματολογικές εξετάσεις φυσικά με παραπεμπτικό ιατρού και ΑΜΚΑ.
     Παρόλο που κάποιοι προσπαθούν είτε να αποκρύψουν το γεγονός είτε γιατί το θεωρούν μέγα κρατικό μυστικό είτε γιατί θέλουν να είναι αρωγοί άλλων…… καταστάσεων δυστυχώς για αυτούς αυτά δεν αποκρύπτονται.
      Αυτό νομίζω ότι θα απαλλάξει πλήθος ανθρώπων που είναι αναγκασμένοι να καταφεύγουν στα ιδιωτικά εργαστήρια με όλα τα επακόλουθα.
Παρ όλο ότι άργησε λίγο είναι γεγονός.

Με εκτίμηση

Σπύρος Κωστελέτος
Μηχανολόγος
Μέλος της Συντονιστικής σύριζα Βόνιτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο