Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Αιτωλοακαρνανία: Από τον ΕΛΓΑ ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)


Ξεκίνησαν σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες του Αγρινίου και τις Αιτωλοακαρνανίας με την παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΛΓΑ στο Αγρίνιο, ενώ και στην Βόνιτσα οι αγρότες θα πραγματοποιούσαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την Τράπεζα Πειραιώς. Η σημερινή κινητοποίηση στον ΕΛΓΑ ήταν συμβολική, αφού όπως είπε ο κεντρικός ομιλητής στη συγκέντρωση και Πρόεδρος των Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας Σπύρος Κωτοπούλης και οι εργαζόμενοι του ΕΛΓΑ από 01/01/17 αναγκάζονται να κινούνται για τις εκτιμήσεις, που είναι στο πλαίσιο της δουλειάς τους ακόμη και με τα Ι.Χ τους, αφού το κράτος δεν τους καλύπτει τα έξοδα.
Στην συγκέντρωση στον ΕΛΓΑ παρέστησαν και μέλη του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου και του παραρτήματος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος. Οι αποφάσεις για να κλείσουν δρόμοι στην Αιτωλοακαρνανία θα ληφθούν μεθαύριο Τετάρτη στην σύσκεψη που θα πραγματοποιήσουν αγρότες από ολόκληρο τον νομό στο Μεσολόγγι, ενώ ήδη από σήμερα σε πολλά χωριά, οι αγρότες παρατάσσουν τα τρακτέρ τους στις πλατείες των χωριών. 







http://sinidisi.gr/

1 σχόλιο:

  1. 15 Αυγούστου της Παναγίας 28 Οκτωβρίου το όχι 25 Δεκεμβρίου Χριστούγεννα κ τέλος Ιανουαρίου αγροτικές κινητόποιήσεεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο