Παράλληλα, η καθημερινότητα των πολιτών έχει γίνει πλέον αβίωτη με την ακρίβεια, την αγοραστική δύναμη και το στεγαστικό πρόβλημα (μεταξύ άλλων) να έχουν βάλει ταφόπλακα στην προοπτική και στην ελπίδα των Ελλήνων για μια καλύτερη και πιο αξιοπρεπή ζωή. Το πρόβλημα στην πατρίδα τη στιγμή αυτή είναι καθολικό και είναι πρόβλημα λειτουργίας της δημοκρατίας.
Η αδυναμία της Προοδευτικής αντιπολίτευσης όλα τα τελευταία χρόνια να συγκροτήσει ένα αξιόπιστο εναλλακτικό κυβερνητικό σχέδιο και η προσκόλληση σε λογικές προστασίας κομματικών χώρων με συνέπεια την άρνηση συνεργασιών, έχουν συμβάλει αποφασιστικά στην προαναφερθείσα κατάσταση, οδηγώντας τους προοδευτικούς πολίτες στην απογοήτευση και την αποστράτευση.
Η ίδρυση της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης από τον Αλέξη Τσίπρα έρχεται για να βάλει τέλος σε αυτή την αδράνεια, να προσφέρει ένα σύγχρονο και εναλλακτικό σχέδιο προοδευτικής διακυβέρνησης του Τόπου και να αποκαταστήσει την επικίνδυνη ανισορροπία του πολιτικού συστήματος.
Από μεριάς μου, συμπαρατάσσομαι στην προσπάθεια αυτή με όρεξη για να ανατρέψουμε την υφιστάμενη κατάσταση τόσο σε τοπικό επίπεδο, όσο και σε εθνικό.
Για να επιστρέψει η ελπίδα και το χαμόγελο στον τόπο. Για τους πολλούς!
Ξεκινάμε! #ΕΛΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο